Şimdi Ara

35000 TL civarı bütçeye telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 35k civarına çıkabiliyorum ve kamera odaklı bir telefon istiyorum ekranı bataryası iyi olsun oyun çok oynamıyorum baktığım telefonlar.

Nothing Phone 3a.

Samsung S25 FE.

Tecno Camon 40 Premier.

Infinix Note 50 Pro+

Bir de server kayıt denilen şey riskli mi çünkü 35k civarına Xiaomi 15 Ultra var.

Diğer türlü aklım Tecno Camon 40 Premier'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı bütçe ile S25 FE aldım ve memnunum, tavsiye ederim. Diğer modeller gelecekte değer kaybı açısından daha riskli. Bir de kayıtsız telefon işleri sıkıntılı işler. Ben daha önce o tür cihazlar da kullandım ama hiç yorulmaya gerek yok. FE serisi Samsung cihazlar her anlamda gayet yeterli ve fiyatı da iyi

• Ben uzun zamandır telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum, sonunda yeni bir telefon aldım. Alışverişimi Gürgençler'den Bankkart ile yaptım ve kampanyadan yararlanarak 2.000 TL Bankkart Lira kazandım. Telefon gibi yüksek tutarlı bir alışverişte böyle bir avantaj gerçekten iyi hissettiriyor. Yeni telefon almayı düşünenler varsa ben memnun kaldım diyebilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.