Şimdi Ara

3500 liralik sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tesekkurler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve16

hocam sistem acik kasa olcağı icin mavi degilde kirmizi siyah olan anakartlardan bitane önerebilirmisiniz ziya kasa tamamen siyah ve kirmizi olcak =) ayrica imza bolumunuzdeki sogutucu kismini inceledim biraz fakat bu sisteme hangisi tam gelir emin olamadim bide sogutucu onerisi yapabilirmisiniz rica etsem

Siyah-kırmızı renkli anakartlar genelde Gaming serisi Msi-Gigabyte markalar da var.

Overclock yapmayacağın için pahalı soğuucu almana gerek yok, Xigmatek Red Scorpion olabilir, beyaz ledli fanı var, dilersen 12cm kırmızı ledli fan da alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-red-scorpion-ii-intel-lga7751155562011amd-am2am3-islemci-sogutucu.html

• arkadaslar kararimi degistirdim ana kart arastirirken en mantıklısı MSI gaming 3 geldi madem bole bi anakart aliyorum islemciyi Intel Core i5 4690K yapmaya karar verdim suanki sistem dusundugum

Ana Kart : MSI Z97 GAMING 3

Ekran Kartı : MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL10 1,5V Dual Kit Ram ( Elimde mevcut bulunmakta)

İşlemci : Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

Kasa : AEROCOOL Strike-X Air Uzay Montaj İstasyonu

Power suply : Seasonic S12II-620w 80 Bronze

Soğutma sistemi : ??????????????????

SSD : Samsung 250GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD

tabi anakartta tek tusla overclock ozelligi de oldugu icin bu sekle getirdim sistemi o sekilde kullanabilirim ama tabi oyle kullanirsam farkli bi sogutma sistemi istiycek diye dusunuyorum bu sisteme nasıl bi sogutma sistemi onerirsiniz ?

• İslemci 8370 600 tl
    Anakart msi gaming 320 tl
    Ekrqn karti r9 290 900 tl
    Kasa 250 tl al bitane
    2 tb hdd 230
    240 ssd 250
    8 gb ram 250

2800 etti ve ilk mesajdaki sistemden daha performansli arti 700 tl artti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen çoğu hava soğutma ürünlerini kullanabilirsin;

3500 liralik sistem tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hemen hemen çoğu hava soğutma ürünlerini kullanabilirsin;

3500 liralik sistem tavsiyesi

Hayatimda gorsugum en sacma kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

ben uygun fiyata pc onerdim 3.500 tlye tabikide intel alinir ama ben 2.500 tlye onerdim

Adam oyun bilgisayarı istiyorum demiş atari değil!
  • Herteos kullanıcısına yanıt
    Ne desem boş allahtan 1 hafta sonra okullar aciliyor bakin dalganiza

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgisayarı için amd sistem toplamak ve oyun bilgisayarı için en önemli parça ekran kartından kısmak

Bu neyin kafası peki ?
    Bilader ben oraya ne yazmisim 3.500 tlye zaten intel toplanir ben 2.500 tlye daha dusuk sistem topladim bak bidaha mesaja!!

Birader adam oyun bilgisayarı istemiş, oyun bilgisayarı için intel her zaman daha iyi performans verecektir. Oyun bilgisayarı bütçesinden düşük performans vermesi için kesilmez !
    fan boy detected
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    Daha önce amd sistem de kullandım bunun fan boylukla hiç bir alakası yoktur 2500tl lik amd sistem 3500tl lik intel sisteminden daha iyi oyun performansı verir diyen kişi bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyordur !!!

Amd nin en iyi işlemcisi i5 performansını geçemezken asıl sizinkisi nasıl bir fanboyluktur?
    Oyle zaten ben kar yapsin diye dusuk bütçeli olsn diye ordaki amd sistem benim kendi sistemim ben oyunlarda intel gibi performans aldığım icin onerdim bosa 3.500 tl verme 1.000 tl cebine kalsın yazdim buda ayni isi gorecektir gibisinden anladinmi guzel kardesim banane millet ne toplarsa toplasin zaten ben kendi sistemimi onerdim

O sert çıkışı sana yapmadım fan boy kelimesi beni çığırından çıkarttı. Sen de adamın iyiliğini düşünmüşsün fakat adam yüksek performans oyun bilgisayarı istemiş ben bunu söylemiştim. Neyse fazla uzatmayayım iyi forumlar...
    ben amd ya da intel daha iyi demedim. ama siz intel her zaman amdden iyi diyerek fanboyluğunuzu gösterdiniz.
    bende bunu vurguladım. fanboyluk falan yapmadım.
    Eywallah sanada

• Sipaly kullanıcısına yanıt
    Bunun fanboylukla ne alakası var? Evet intel amd den her zaman daha iyidir aksini iddia eden varsa ciddi sıkıntıları var demektir.

Burada fiyat performans dan bahsetmiyoruz iyi olandan bahsediyoruz
  • Bu tür kasalar daha çok test sistemi olarak kullanılıyor, genel kullanım amacı için şahsen ben de önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

kardesım 3,500 tl ye gerek yok al sana oyun canavari 1,000 tl cebine kalır
     3500 liralik sistem tavsiyesi 3500 liralik sistem tavsiyesi

CH3OH ın zararları fazla tüketme derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.