Şimdi Ara

350 TL'ye kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün ise wifi'li olmasını istiyorum. t10 hoşuma gitmedi onun dışında öneri bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Nokia 5230

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5230

Bu arada dokunmatik olması şart mı ?

Dokunmatik olması iyi olur ama şart değil. Attığınız modelde wifi yok sanırım
  • Pardon dalgınlıkla atmışım

O fiyat aralığında pek wifi'li telefon yok yani sıfır olarak, 2.el düşünmezmisiniz ? Ya da t10 da beğenmediğiniz şey nedir
  • quote:

Pardon dalgınlıkla atmışım

O fiyat aralığında pek wifi'li telefon yok yani sıfır olarak, 2.el düşünmezmisiniz ? Ya da t10 da beğenmediğiniz şey nedir

2.el düşünmüyorum. Markasının nokia,samsung gibi kaliteli olmasını istiyorum daha sonra servis sıkıntısı çekmemek için bu yüzden t10u eledim. Aslında aklımda samsung star ve wave 525 var. 350ye yakın fiyatta bir model bulamazsam wave 525 almayı düşünüyorum.
  • up önerilerinizi bekliyoruz aynı şekil banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

quote:

2.el düşünmüyorum. Markasının nokia,samsung gibi kaliteli olmasını istiyorum daha sonra servis sıkıntısı çekmemek için bu yüzden t10u eledim. Aslında aklımda samsung star ve wave 525 var. 350ye yakın fiyatta bir model bulamazsam wave 525 almayı düşünüyorum.

Star'ın ekranı wave kadar iyi değil 400 tlye çıkabiliyorsanız tabiki de wave tavsiye ederim o fiyata alınacak en güzel telefon

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s5253-wave_825422.aspx?CatID=27177

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Star'ın ekranı wave kadar iyi değil 400 tlye çıkabiliyorsanız tabiki de wave tavsiye ederim o fiyata alınacak en güzel telefon

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-s5253-wave_825422.aspx?CatID=27177

Dediğim gibi daha ucuza hoşuma gidecek bir model çıkmassa wave alacağım. Teşekkürler yardımınız için

• w715 var o fiyata özellikleri gayet bol ancak bulabilirmisiniz ondan emin degilim

• W715 parasını fazlasıyla hak eden bir cihaz, ben de tavsiye ederim...

Ayrıca T10'a tekrar bakmanı tavsiye ederim. Elenecek bir telefon değil. Sırf nokia, marka diye ön yargılı olma. Symbianlı dokunmatiklerde sıkıntılar herkes tarafından biliniyor 5800, N97 ve N8....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 5 Aralık 2010; 13:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

W715 parasını fazlasıyla hak eden bir cihaz, ben de tavsiye ederim...

Ayrıca T10'a tekrar bakmanı tavsiye ederim. Elenecek bir telefon değil. Sırf nokia, marka diye ön yargılı olma. Symbianlı dokunmatiklerde sıkıntılar herkes tarafından biliniyor 5800, N97 ve N8....

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/921541/3D2506A7EAF74D73857DE6AA98F75B34.jpg

T10 alıp daha sonra servis vs aramak istemiyorum. Birde daha sonra 6300, 5800 gibi herkesin elinde olmasından korkuyorum

• Sonuçta Türkcell'in cihazı, teknik desteği verirler herhalde. Ayrıca telefonların KVK garantisinde olduğu duymuştum.
    Herkesin elinde olması ihtimali, evet bak o olabilir işte....

quote:

T10 alıp daha sonra servis vs aramak istemiyorum. Birde daha sonra 6300, 5800 gibi herkesin elinde olmasından korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.