Şimdi Ara

350 TL İLE METİN 2 YE 0 DAN BAŞLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna tekrar 0 dan başlamak niyetindeyim oyunun durumu nedir ?

Oyuna direk 350 TL yatırcam 250 TL 3000 EP
    100 TL de m almayı planlıyorum.

Böyle başlayarak oyunda tutunabilirmiyim ve zevk alabilirmiyim direk premium kutu falan alcam ayrıca bundan sonraki aylarda her ay 150 TL yatırabilirim.

Karadeniz svrinde başlıyorum.

• M almak istersen pm at hocam. Sitelerden daha uygun verebilirim bi kaç aylık birikmiş m var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunun boku cıkmıs durumda saçma sapan kuşak muşak var oyunun temasıyla alakası olmayan rengarenk zırhlar var.

Saçma salak kitaplar ruh vurusu kitabı gordum ruh vurusundan alınan hasarı azaltır yazıyor.

Bu oyun daha fazla yürümez çünkü eski oyuncular tekrar döndüklerinde bu yeniliklere alışamazlar.Belki 1 sene sonra server sayısı 3 e düşer sonrada kapanır.

Başka svlerde durum nasıl peki ?

Ve başka oyun var mı saracak knight ?
  • An itibariyle USA serverinde başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123termal123

An itibariyle USA serverinde başlıyorum.

O kadar paranız varsa saltanat mt2 ye başlayın derım
  • quote:

Hocam dediğiniz gibi çok yenilik var bende alışamadım. 30a çar kasıp balık tutup banlatıyorum. =)
    2009-2010süperdi item yapmakta zordu.
    USA yı anlatırsanız gelişmeleri sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlboro

quote:

PVP kesinlikle düşünmüyorum yarın birgün sv sahibi ''La gardaş canım sıkıldı kapatıyom bn bb '' dese dımdızdak kalıyorsun ortada.

Metin 2 de ben 6 yıllık hesabımı emailden bulup girdiğimde hala çalışıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    11 yıl önce açıldı
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

quote:

Hocam dediğiniz gibi çok yenilik var bende alışamadım. 30a çar kasıp balık tutup banlatıyorum. =)
    2009-2010süperdi item yapmakta zordu.
    USA yı anlatırsanız gelişmeleri sevinirim

USA serveri bildiğin terkedimiş kasaba gibi.

Bir adet sv var oda bomboş.

CH1 mavi köye girdim 10 pazar 20 30 kişi vardı ama hepsi AFK idi ws yapan koşan yürüyen kimse yok hiçbişey yok.

Oynanırmı bilmiyorum cidden terkedilmiş kasaba gibi.

Ama GM ler aktif sürekli yazıyorlar.Hile yok zaten hile yapacak adam yok yapsada size dek gelmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marlboro

quote:

PVP kesinlikle düşünmüyorum yarın birgün sv sahibi ''La gardaş canım sıkıldı kapatıyom bn bb '' dese dımdızdak kalıyorsun ortada.

Metin 2 de ben 6 yıllık hesabımı emailden bulup girdiğimde hala çalışıyordu

Hocam bayadir var bu sv ama dediginiz dogru,karar sizin 350 tl ile baslamayi dusunsem bende korkardim

• 123termal123 kullanıcısına yanıt
    Hocam boş svye neden başlıyorsunuz :) Karadeniz o kadar kötü değil, o kuşaklar ve simyalar yüksek levellerin bir amaçları olsun diye getirildi ve düşük lvlde kullanılırsa çok güzel etkileri olabilyor. Mesela 250 savunmalı simya bulup alırsanız, üstüne atınız asker olup binekten 150 savunma seçerseniz ve de güzel bir zırhınız olursa kasılabileceğiniz ve metnini keseceğiniz çoğu slot size sadece 1 vurur. Zihinsel olursanız tabi daha kolay olur defans açısından. Kuşakların mantığı gayet güzel. sanırım 35 lvlde açılan bir görev ile 3 oyun saatinde bir yüzbaşıdan bir kuşak parçası alıyorsunuz. 50 tane olunca size %1 emişli kuşak veriyor. 2 tane 1 emişli kuşağı 5 emişliye ve 2 tane 5 emişliği 10a , sonra 2 tane 10 luyu 15-16-17-18-19-20....25 e kadar şans faktörüne bağlı olarak birleştirebiliyorsunuz. Kuşaklarınızdan biri yok oluyor ve onu siz seçebiliyuorsunuz. Eee ne olacak şimdi bu kuşak ? Elinizde %20 emişli bir kuşağınız var diyelim ve bir tane de + 50 ort(yüksek ort lazım yani) bir havalı çelik yayınız, 75 lik çanınız, ortalaması olan ya da kendi saldırı hasarı çok yüksek olan bir silahınız(80 lvllik yaylar falan) varsa bu silahı kuşağa emdirebiliyorsunuz. Bonusların %20 sini emiyor işte. Ve o kuşağı isterseniz 1 lvlde bile giyebiliyorsunuz.
    Tr olmaz derseniz Wom2 öneririm. Ulusal bir sw pvpden çok resmi sw gibi işliyor. Kasılmak tr den daha kolay, zor pvplerden biraz daha zor. Türk gm de var. Yenilikleri daha oturaklı ve güzel. Bol updateli. Gece gece yazdım gene :) k.g

• Arkadaşlar an itibariyle paket alıp başlamış bulunuyorum kendi halimde takılma niyetindeyim yavaş yavaş işten arta kalan vakitlerde eğlenmek derdindeyim.

EDİT : Normalde paskalya bayramında başlamayı düşünüyordum ama sabredemedim şimdilik 450 EP çektim paskalya eventinde binek kostüm sandık vs vs olur umidiyle 3k EP çekmeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123termal123 -- 17 Mart 2016; 23:24:23 >

• Hocam candarda 55level saglam carim vardi keske baslamasaydin satardim sana +9 altintasi 5 efsun itemleri var

• hocam çar vardı satardım ucuzdan savaşçı zihinsel pm atabilirsin

• 123termal123 kullanıcısına yanıt
    Bende başlıyorum şimdi kuruluyor devam ediyormusun bende işten artan zamanlarda oynayacağım ancak ep çekermiyim bilmiyorum henüz
  • tavsiyem metin1.org oynuyalım bu akşam 20:00 da açılıyor. tamamen eski metin2 sürgün yok level ler gösterilmiyor
  • Oyuncu sayısı azalınca fazla yeni özellik ekleme gereği duymuşlar
  • Oyun bozdu , ben 2006dan 2013 e kadar oynadım. geçen hafta girdimde herşey değişmiş.

• Oyunun 120lv olmasina bakma kardesim zaten şuan önemli olan simya. En bastan baslarsan her turlu simya taslarini biriktirmeye calis daha eglenceli olur zaten ep alip efsun yuzuk falan şart onlari da ilerleyen zamanlarda alirsin kasarsin cabucak ilerleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.