Şimdi Ara

350 Bin TL'ye Kadar Otomobil Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 508, mondeo, c5 aircross, kuga, superb( passattan daha pratik bir araç) uzun yıllar kullanırım veya şanzımanı zorlarım( yüksek devirde ani vites değiştirmek) vag grubu dsg olduğu için sizi üzer. Passat ve superb yakında yeni kasata geçecektir güncel araçlar 508, focus, c5 ac gibi daha mantıklı ama yeni focusda Trye gelenlar sw hariç torsiyon. Gidip bu bütçeyle 80 bindeki 4 yaşında 320d nin anlamı yok. Sonuçta sizi üzmeyecek konforlu bir araç istiyorsunuz derdiniz hız yapmak, sportif kullanmak değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayır anlamadığım konu neden kimse mercedes önermemiş, 2018 yılında çıkan yeni a180 süper bir araç, tüm güncel teknolojiler üzerinde, şimid sedanıda var, fiyatlarıda gayet makul hiç düşünmeden mercedes a180 sedan derim kardeşim,hemde o paraya amg bile alınabiliyor.

kadrandan yan bilgi aynasına kadar full led ekran tasarım mı istersin, yapay zekalı konuşan akıllı sistemmi dersin, şerittakip, kaza önleyici mi dersin hepsi var.

bende b-c suv araç bakıyorum kısmetse ötv indiriminden yaralanacağım inş. 5 yıl satamayacağım için ilk öncelik zorlamazsa mercedes almak yok olmaz ise 2008 den başlayıp 3008, seat arona yada ateca, skoda kodiq yada karoq bakacağım. diğerleri çöp yada çok pahalı.
    AMD PHENOM II X4 965 BE , GİGABYTE GA-970A-UD3 , ASUS GTX 560 TOP EDİTİON , THERMALTAKE SWİNG VB6000WBS , KİNGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ , SAMSUNG 21.5" B2230H ANALOG DVI HDMI , SONY RX 99 , SONY NWZ-E444B MP4 PLAYER !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

hayır anlamadığım konu neden kimse mercedes önermemiş, 2018 yılında çıkan yeni a180 süper bir araç, tüm güncel teknolojiler üzerinde, şimid sedanıda var, fiyatlarıda gayet makul hiç düşünmeden mercedes a180 sedan derim kardeşim,hemde o paraya amg bile alınabiliyor.

kadrandan yan bilgi aynasına kadar full led ekran tasarım mı istersin, yapay zekalı konuşan akıllı sistemmi dersin, şerittakip, kaza önleyici mi dersin hepsi var.

bende b-c suv araç bakıyorum kısmetse ötv indiriminden yaralanacağım inş. 5 yıl satamayacağım için ilk öncelik zorlamazsa mercedes almak yok olmaz ise 2008 den başlayıp 3008, seat arona yada ateca, skoda kodiq yada karoq bakacağım. diğerleri çöp yada çok pahalı.
    öyle herkes bir sürü oyuncağı ve yıldızı var diye cücük kadar arabaya binmek istemez.

• 508 GTline ya da Superb bakmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

öyle herkes bir sürü oyuncağı ve yıldızı var diye cücük kadar arabaya binmek istemez.

Alıntıları Göster
    Birçok araçtan üstün ve kaliteli olduğu kesin. Herkesi bilmem ama en mantıklısı,2.el piyasasınıda düşünürsek belirtilen bütçeye göre daga iyisi olduğunu düşünmüyorum

• quote:

Birçok araçtan üstün ve kaliteli olduğu kesin. Herkesi bilmem ama en mantıklısı,2.el piyasasınıda düşünürsek belirtilen bütçeye göre daga iyisi olduğunu düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    içi çok dar. bu bakımdan herkesin tercih edeceği bir araç değil. 2. el piyasası da çok iyi değil bir passat, golf, civic, corolla gibi piyasa aracı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

içi çok dar. bu bakımdan herkesin tercih edeceği bir araç değil. 2. el piyasası da çok iyi değil bir passat, golf, civic, corolla gibi piyasa aracı değil.

Alıntıları Göster
    dediğin tüm araçlara kalite yönünden arada uçurum olduğunu düşünürsek bence haksızlık ediyorsun, piyasa aracı olmamasının tek nedeni hitap ettiği kesim başka bir nedeni kesinlikle yok. premium seviyesinde daha çok zengin tiplere hitap ettiği için çok kimsenin aklına gelmiyor. başka bir sebebi yok. mercedes duruken gidip golf,civic corolla,passat almak kusura bakmayın ama biraz fakir düşüncesi oluyor testlerde 184 lük adam bile rahat etmiş 2.0 boy varsa zaten gidip otomobil almasın kimse, bende 1.60 boy var bana polo bile büyük geliyor ona bakarsan şimdiki aracın b-suv stonik, öncesi bmw 118i önceside i20,hiçbirinde bir sıkıntı çekmedim, bu iş tamamen beklenti ve ihtiyaçlara göre değişir.

bende 2 çocuk var, önceliğim 2.el değeri, sonra kalite,kullanım,sonra servis/bakım masrafaları, sonra iç hacim geliyor. ist da yaşıyorum hiç geniş bir araç sıkıntısı çekmedim.

• LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Ben de bu konuda çok kararsızım şu anki aracım hyundai i30. Yerden yüksek bir araç almayı düşünüyorum o yüzden en mantıklısı 3008 geliyor. Ancak bu kadar para vermişken mercedes a180nin sedanı da aklımı çelmiyor değil. Bilemiyorum ne yapsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla hocam bulabilirseniz mercedes alın 3008 bir yere kadar sizi üzmeyecektir(kalite ve güzellik olarak) sonrasında ah mercedes mi alaydım diyebilrsiniz. Ben bulursam alacağım mercedes kısmet olur ise yok olmaz ise bende 3008 yada vag grubu, ateca,altea,karoq yada kodiaq alacağım, superb de dikkatimi çekmiyor değil yanlız listeme daha önceden fiyatı yüksek olup yeni indirim gelen bmw 1 serisinide ekledim. dışı çok güzel ama M paket harici verilmeyen hayalet ekran olmayışı üzücü.
    Vag grubu araçlardan uzak durmak istiyorum açıkcası. Hyundai beni çok memnun etmişti sorunsuzluk açısından. Şimdi dsg filan arızası çıkar uğraştırır beni. O yüzden a180 - 3008 arasında gidip geliyorum. Citroen c5 aircross da güzel araba ama ikinci eli düşündürücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1-a180
    2-bmw 118
    3-vag grubundan seat arona,ateca, skoda, kodiak,karoq yada 2008-3008
    4-civic yada hrv de olabilir taabi

başka bakılmaz bu araçların dışında benim araştırmalarım sonucu.

dediğin tüm araçlara kalite yönünden arada uçurum olduğunu düşünürsek bence haksızlık ediyorsun, piyasa aracı olmamasının tek nedeni hitap ettiği kesim başka bir nedeni kesinlikle yok. premium seviyesinde daha çok zengin tiplere hitap ettiği için çok kimsenin aklına gelmiyor. başka bir sebebi yok. mercedes duruken gidip golf,civic corolla,passat almak kusura bakmayın ama biraz fakir düşüncesi oluyor testlerde 184 lük adam bile rahat etmiş 2.0 boy varsa zaten gidip otomobil almasın kimse, bende 1.60 boy var bana polo bile büyük geliyor ona bakarsan şimdiki aracın b-suv stonik, öncesi bmw 118i önceside i20,hiçbirinde bir sıkıntı çekmedim, bu iş tamamen beklenti ve ihtiyaçlara göre değişir.

bende 2 çocuk var, önceliğim 2.el değeri, sonra kalite,kullanım,sonra servis/bakım masrafaları, sonra iç hacim geliyor. ist da yaşıyorum hiç geniş bir araç sıkıntısı çekmedim.

Alıntıları Göster
    piyasa aracına örnek için yazdım civic, corolla.

a serisinde 184'lük adam rahat edemez. ben 185'im ve rahat edemiyorum. a serisinin passat'a üstün olduğu tek konu yıldızı.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Size göre yıldız bana göre, kalite,teknoloji,görüntü,yenilik. Passatta hala eski tip far ve ekranlar var.adamlar senerdir tutturduğu iç mekan ve dış mekan algısını değiştirmediler,kağanı gibi gıdım gıdım özellik ekliyorlar. Ayırca şerit takip vs de yok a180 muadili arteon olabilir ama kesinlikle passat değil

• quote:

Size göre yıldız bana göre, kalite,teknoloji,görüntü,yenilik. Passatta hala eski tip far ve ekranlar var.adamlar senerdir tutturduğu iç mekan ve dış mekan algısını değiştirmediler,kağanı gibi gıdım gıdım özellik ekliyorlar. Ayırca şerit takip vs de yok a180 muadili arteon olabilir ama kesinlikle passat değil
    a180 muadili arteon mu?

valla bizimkiler ne ekrana ne fara bakıyor. arka koltuklara bir gömülüyorlar. bir de arkada 3 bölgeli klimanın arkadaki düğmelerinden kendi sıcaklıklarını kendi zevklerine göre ayarlıyorlar, ohh. bir de o geniş arka kol dayamayı indiriyorlar, değmeyin keyiflerine. bu konforu inan biraderin c serisinde bulamıyorlar. c serisine bindiklerinde tıkış tıkış gidiyorlar, o derece dar, değil a serisi. gerisi hikaye, masal.

• Passat'a o parayı verirseniz umarım banlanırsınız forumdan.

Benim önerim Peugeot 508

• Volvo 1.5 T3 XC40
    DS Ds7 Crossback 16T So Chic
    Audi A6 Sedan 2.0Tdi
    vs vs

Sıfır bakmıyorum ikinci el 350-380 arası araçlara bak pazarlık payı geniş olur. İstediğini al bence piyasasının çokta önemi yok zaten 300 küsür binlere çıkıp abi ihtiyaç olur satamazsak modunda insan ben hiç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Haziran 2020; 18:33:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İşte olay beklenti ve tercih meselesi normal şartlarda kıyaslarsanız a180 golf sınıfında bir araç ama bana göre passattan daha iyi,daha komforlu ve dolu, aynı sınıf mercedes ile kısaylanamaz bile, ben sizin tercihiniz olan arka koltuk rahatlığını fln aramam çok arkada işimiz yok ama öne geçersen passat a180 yanında çok sönük kalır 64 farklı ambians aydınlatma yeter 🙂 kaiteyi tartışmam bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Volvo 1.5 T3 XC40
    DS Ds7 Crossback 16T So Chic
    Audi A6 Sedan 2.0Tdi
    vs vs

Sıfır bakmıyorum ikinci el 350-380 arası araçlara bak pazarlık payı geniş olur. İstediğini al bence piyasasının çokta önemi yok zaten 300 küsür binlere çıkıp abi ihtiyaç olur satamazsak modunda insan ben hiç görmedim.
    Volvo hiç aklıma gelmedi bence volvoda ilk sıralara girer biraz fazla yakıyor ama o kalite güven hissi ve görünüşe değer bencede

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.