Bildirim
350 avroya çalışıyorum çok mutluyum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Askeri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi ülke ? asker misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 27 Nisan 2017; 16:1:7 > -
aynen sokakta insanlar görüyorum yürüyolar demek ki yaşıyolar yaşıyolarsa kriz yok demektir madem kriz var insanlar neden açlıktan ölmüyor işte bunlar hep cehape kafası çamur at izi kalsın halk yaşıyor be Allah bi daha cehape zamanlarını bize göstermesin -
quote:
Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri
Hangi ülke ? asker misiniz?
hayır trol olarak açtım türkiyedeyim asker deyilim.Askerlik yaptım devlet 30 tl civarı birşey veriyordu 3 ay yetiyordu hahaahatürkiyedeki durumu örnek vermeye çalıştım askeri ücret 350 avroya denk geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
aynen sokakta insanlar görüyorum yürüyolar demek ki yaşıyolar yaşıyolarsa kriz yok demektir madem kriz var insanlar neden açlıktan ölmüyor işte bunlar hep cehape kafası çamur at izi kalsın halk yaşıyor be Allah bi daha cehape zamanlarını bize göstermesin
ekonomi kötü olsa insanlar açlıktan ölür aynen bak herkezin ağzında sigara internet elinizin altında ekonomi çok iyi başımızdakini karalamayın ne yani azcık payalıysa meyveler onlarmı yağdırıyor yağmuru dime yanien ucuz benzin türkiyededir
-
Askeri den sonrasını okumadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saka maka sadece o parayla çocuğunu özel okulda bile okutamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X