Şimdi Ara

350 avroya çalışıyorum çok mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 350 avroya çalışıyorum ev aldım araba aldım sosyal yaşantım çok iyi.çocuklarımı özel okulda okutuyorum çok mutluyum hayatımdan.

Not:350 AVRO = 1400 TL = Asgari ücret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaxxx -- 27 Nisan 2017; 16:9:51 >

• Askeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ülke ? asker misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 27 Nisan 2017; 16:1:7 >
  • aynen sokakta insanlar görüyorum yürüyolar demek ki yaşıyolar yaşıyolarsa kriz yok demektir madem kriz var insanlar neden açlıktan ölmüyor işte bunlar hep cehape kafası çamur at izi kalsın halk yaşıyor be Allah bi daha cehape zamanlarını bize göstermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Hangi ülke ? asker misiniz?

hayır trol olarak açtım türkiyedeyim asker deyilim.Askerlik yaptım devlet 30 tl civarı birşey veriyordu 3 ay yetiyordu hahaaha türkiyedeki durumu örnek vermeye çalıştım askeri ücret 350 avroya denk geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

aynen sokakta insanlar görüyorum yürüyolar demek ki yaşıyolar yaşıyolarsa kriz yok demektir madem kriz var insanlar neden açlıktan ölmüyor işte bunlar hep cehape kafası çamur at izi kalsın halk yaşıyor be Allah bi daha cehape zamanlarını bize göstermesin

ekonomi kötü olsa insanlar açlıktan ölür aynen bak herkezin ağzında sigara internet elinizin altında ekonomi çok iyi başımızdakini karalamayın ne yani azcık payalıysa meyveler onlarmı yağdırıyor yağmuru dime yani en ucuz benzin türkiyededir

• Askeri den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saka maka sadece o parayla çocuğunu özel okulda bile okutamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.