aveonun lpg uyumu sıkıntılı euro 5 motor olmasından kaynaklı . onun dışında sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: serguzest25
aveonun lpg uyumu sıkıntılı euro 5 motor olmasından kaynaklı . onun dışında sorun yok.
cruze hb 1.6 nın , astra classic 1.6 nın polo 1.4 un ve sx4 1.6 nın lpg uyumlarına bakarsak ne dersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: BernaGs2
quote:
Orijinalden alıntı: serguzest25
cruze hb 1.6 nın , astra classic 1.6 nın polo 1.4 un ve sx4 1.6 nın lpg uyumlarına bakarsak ne dersiniz ?
euro 5 motorların tamamında aynı sorun olduğunu biliyorum 50.000 km den sonra subaplar mahvoluyor. Bununlada bitmiyor tabiiki lpg olduğu için servislerin umurunda olmuyor ve her şeyi LPG ye bağlıyorlar yani alınacaksa bence dizel alınmalı ancak dizellerdede acaip bir ses sorunu var sanki aracın içinde patos varmış gibi ses çıkarıyor. Subaplar sıkıntı olmaz bana 50.000 de bir (belki 60.000 belki daha erken) subapları değişirim diyorsanız problem yok takın LPG yi ve tabiiki performans beklemeyin zira LPG li aveo (belki tüm markalarda böyledir bilemem) gitmiyor.
BernaGs2B
kullanıcısına yanıt
astra3 cruze rapid
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
astra3 cruze rapid
suan en cok 2 si arasında kaldım zaten :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme