Şimdi Ara

35 000 sıfır benzinli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aveonun lpg uyumu sıkıntılı euro 5 motor olmasından kaynaklı . onun dışında sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serguzest25

aveonun lpg uyumu sıkıntılı euro 5 motor olmasından kaynaklı . onun dışında sorun yok.

cruze hb 1.6 nın , astra classic 1.6 nın polo 1.4 un ve sx4 1.6 nın lpg uyumlarına bakarsak ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Orijinalden alıntı: serguzest25

aveonun lpg uyumu sıkıntılı euro 5 motor olmasından kaynaklı . onun dışında sorun yok.

cruze hb 1.6 nın , astra classic 1.6 nın polo 1.4 un ve sx4 1.6 nın lpg uyumlarına bakarsak ne dersiniz ?

euro 5 motorların tamamında aynı sorun olduğunu biliyorum 50.000 km den sonra subaplar mahvoluyor. Bununlada bitmiyor tabiiki lpg olduğu için servislerin umurunda olmuyor ve her şeyi LPG ye bağlıyorlar yani alınacaksa bence dizel alınmalı ancak dizellerdede acaip bir ses sorunu var sanki aracın içinde patos varmış gibi ses çıkarıyor. Subaplar sıkıntı olmaz bana 50.000 de bir (belki 60.000 belki daha erken) subapları değişirim diyorsanız problem yok takın LPG yi ve tabiiki performans beklemeyin zira LPG li aveo (belki tüm markalarda böyledir bilemem) gitmiyor.

• BernaGs2 B kullanıcısına yanıt
    astra3
    cruze
    rapid
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

astra3
    cruze
    rapid

suan en cok 2 si arasında kaldım zaten :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.