Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.189.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsunluyasir

bir cevap bana veren, altın bulsun

Kardeş senin durum değişik o yüzden cevap veren çıkmamıştır. Aramak yerine şubeye kendin git, işi bilen başka bir memura yaptır işini.
  • Bana kasımın 10-30 arası herhangi bir gün gelebilirsin dendi arkadaşlar kesin ve net :)
  • ASTEĞMENLİK aynı polıslıktekı akademılı mevzusu gıbıdır harp okulundan mezun olan tegmen olur herkes saygı duyar askerıyenın ıcınden gelmısdır öz evladıdır ama astegmen hep uvey evlat muamelesı gorur lay lay lom hayattan gelmıs 4 senelık okul okumus con con cocuk olarak gorunur rutbelıllere her pıs ıse onlar kosar astsubaylar uzmanlar ve ust rutbelıler ılk etapta uyuz olur en pıs ısler en zor ısler onlara kalır eger tabıp astegmen degılse onların durumu cok daha ıyıdır zaten astegmenlık suresınce son bır ay yeter bu kadar s...kildin dıyıp kufur eder gıbı bıde tegmen rutbesı alır..

buda zaten ınsana tovbe ettırmeye yeterde artar bıle

• quote:

Orijinalden alıntı: hlsp

quote:

bir cevap bana veren, altın bulsun

Kardeş senin durum değişik o yüzden cevap veren çıkmamıştır. Aramak yerine şubeye kendin git, işi bilen başka bir memura yaptır işini.

eyvallah cevap için, ben zaten gittim de şube başka bir ilçede, okulda da zaman kısıtlı pek öyle her istediğimde gidemiyorum. zaten bayan arayın dedi. umarım sorunsuz şekilde aralıkta askere gidip gelirim. bakarsınız sizden de birileriyle denk geliriz he?
  • ASTEGMENLIGIN tek guzel yanı er tayfasına ezılmez ve su anda 2 mılyar ustu maas alır ısteyende konumuna ve ıhtıyaca gore tezkere bırakır tegmen olaraktan hakettıgı ıtıbarı gormeye baslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

o değilde tertipler ilk bu foruma temmuz ayında dadanmışım şöyle bir baktımda soluksuz ayrılmadım buradan, geçen zaman askerliğin yarısından fazlasını burda sizinle yemişim askerde de böyle olacakmı acaba millet.

bu arada tüm tertiplerime aynı gözle bakıyorum ama bana [ Roohans , Bm34 , Svquare , abdergin ve tüm izmirli tertiplerimi versinler ] 15 ay yaparım şu askerliği

Aynen tertip böyle kafa denkliğine can kurban Daha önceden forumun otomobil bölümüne takılırdım artık gına gelmişti, liseli ergen konularından arada takılıp kafa dağıtıyordum,artık son zamanlar aksine sinir olup çıkıyordum ki ta kii tertiplerimin açtığı konuya gelene kadar. Yeniden her gün foruma girer oldum burdaki muhabbeti arar oldum. İşim çıksa forumdan uzak kalsam aklım burda "tatlı, sıcakkanlı" muhabbette kalıyor. Askerlik arkadaşlığı bir başkadır derler ya, aynı o arkadaşlığı burda bu forumda sizlerle yaşıyorum. Birçoğumuzun dertleri ortak. Dillendiriyoruz, dertleşiyoruz içimizi döküyoruz, moral veriyoruz, motive oluyoruz. Unutulmayacak hatıralar da böyle oluyor sanırım. Hani rüylarıma bile giriyor artık şurda muhabbet ederken konuştuklarımız. Kral tertiplerim seviyorum hepinizi

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben öğretmenim ve aranızda öğretmen var mı bilmiyorum. Ben eylül 2012'ye kadar tecilli idim ve aralık celbine tabii idim. bugün askerlik şubemi aradım ve orada çok akıllı geçinen bir bayan var. onunla konuştum. bugüne dek ona 2 defa işim düştü ve hepsinde beni yanlış yönlendirdi. neyse ona telde dedim ki "benim tecil eylülde bitti, ben aralıkta askere gitmek istiyorum, ne yapmalıyım?" o da bana milli eğitimden EK-A belgesi var onu doldur gel dedi. doldurdum ve şubeye gittim. meğer o belge askerliği ağustosa ertelemek için kullanılırmış genelde. kadın bana hiç ama hiçbir şey sormadan direkt internetten erteleme istemiş. ben de dedim ki ben askere gideceğim ne ertelemesi. kadın bana, kendi haklıymış gibi bilmiş tavırlarla sen bana erteleme istediğini demedin mi demez mi? yok dedim. neyse uzatmayayım biraz daha tartışmamız sürdü ve birisini aradı, durumu izah etti, bana da yarın öğleden sonra şubeyi bir ara dedi. sizce ne olur arkadaşlar? bir de ben mayısta evlendim. herşeyi erteliyorum bu yüzden, hemen askerliği aradan çıkarmak istiyorum. sizce ne olur?

Sende bizle geliyorsun büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

İnsaflı ise atar da bizimki gibi şerefini evde bırakıp gelenlerden ise zerre vermez.Desen ki günahını ver ben üstleneyim. Onu da vermez. Ah zalimler topluluğu...

Öyle kimseleri bende sevmedim ve çalışmadım da yanlarında. Şimdi yine bayramlık ağzımı açıcam ban yiyicem forumdan tertiplerden ayrı kalmayalım.

quote:

Orijinalden alıntı: zekiozalp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zekiozalp

Bu ehliyet olayını hiç anlamadım ben arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok açıkcası şimdi bizim nufüs cüzdanımızı askeriyede alacaklar öylemi? EE biz çarşıya çıktıgımız zaman ne olacak? Ben ehliyetimi askeriyeye götürmeyecekmiyim? nedir yahu bu işin aslı :))

tertip nufusu alacaklar evet onun yerine askeri yeşil bir kart verecekler bildiğim kadarıyla , ama ehliyetini vermeyebilirsin onunla çarşıda otel , pansiyon , bar , birahane , masaj salonu araba kiralama vs. yapabilirsin ama bir önceki msjda da yazdığım gibi çok dikkatli olman gerekir başına bir olay gelir de yakalanırsan yerine göre büyük cezası var aman diyim.

Tertip çok sağolasın valla bilmiyordum bu iyi oldu ozaman yapcak bişey yok bize hapis :)

Tertipler ben götürcem ama vermemeyi düşünüyorum ehliyeti.

• Orijinalden alıntı: bm34

Sende bizle geliyorsun büyük ihtimal.

inşallah
  • TERTİPLER AKLIMA TAKILAN SORU ACEMİLİK BİTTİKDEN SONRA DİREK USTA BİRLİĞİNEMİ GİDİYORUZ ACABA İZİN OLUYOMU 28 GÜNÜN SONUNDA.
  • Kasım ayında istenecek belgeler:

1- Aslı ile birlikte 2 Adet lisans diploma veya geçici mezuniyet sureti, yurtdışı üniversitelerden mezun olanlar için diploma ve Türkçe tercümesi ile denklik belgesi suretleri (yerli askerlik şubesine müracaat etmeyenler için)

2- (VARSA) Yüksek lisans belgesi aslı ve 2 adet tıpkıçekimi (eczacılık, diş hekimliği, veterinerlik fakülteleri ile sağlık eğitimi veren fakülte/yüksekokul mezunları için),

3- (VARA) Son 5 yıla ait yabancı dil sınav belgeleri aslı veya çıktısı (kpds/üds/toefl vb.),

* Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında kadrolu öğretmenlik yapanlar için il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince düzenlenmiş onaylı EK-A Öğretmen Bildirim Çizelgesi,

*Doktora eğitimini tamamlayarak (tıp doktorları hariç) bilim doktoru, yardımcı doçent, doçent veya profesör unvanına sahip olanların durumlarını belirtir belge,

*Tıp doktorlarından uzman doktor olduğunu beyan edenler için uzmanlık belgesi, ihtisas jüri mazbatası ve uzman tabip olarak görev yaptığına dair Sağlık Bakanlığının veya halen görev yaptığı resmi kurum yazısının tıpkıçekimi,

• TÜM SEVENLERE GELSİN TERTIPLER..

http://www.youtube.com/watch?v=n6yKAItMWsQ
  •  349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI

Ek bilgiler:

3. Yedek subay aday adayı yükümlüler sınıflandırma işlemleri için askerlik şubesi başkanlıklarınca yukarıdaki çizelgeye göre test ve mülâkat merkezlerine sevk edilirler. Bunların celp dönemlerine göre sevk evrakını alacakları en son tarih ile test ve mülâkata merkezlerine katılacakları tarihler TRT aracılığı ile yükümlülere duyurulur. Yapılan bu duyuru yükümlülere tebliğ mahiyetindedir.

4. Yedek subay aday adaylarının sınıf ve statüleri (ayrıldıkları kuvvet, tertip edildikleri birlik veya sınıf okulu, muvazzaflık statüsü ve özellik kodu ile katılış tarihleri), test ve mülakat sonucuna göre Kara Kuvvetleri Komutanlığınca bilgisayar ortamında belirlenir.

5. Ağustos 2013 yedek subay celbinden itibaren celp dönemleri üçten dörde (şubat, mayıs, ağustos, kasım) çıkarılacak (tıp doktorları ve karışık sınıflar dâhil) test ve mülakat faaliyetlerine son verilecek ve seçim ve sınıflandırma işlemleri Millî Savunma Bakanlığı Askeralma Dairesi Başkanlığı tarafından icra edilmeye başlanacaktır.

6. 16 Nisan 1987 tarih ve 3358 sayılı Kanun ile 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanuna eklenen Ek 7’nci madde hükmü gereğince, Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında kadrolu öğretmenlik yaptığını il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince düzenlenmiş onaylı Öğretmen Bildirim Çizelgesi (EK-A) ile belgeleyenlerden test ve mülakat sonucunda yedek subay öğretmen statüsüne ayrılanlar temel eğitimlerini müteakip Millî Eğitim Bakanlığı emrine verilirler. Bu uygulama her yıl sadece ağustos yedek subay celbinde uygulanmaktadır. Yedek subay öğretmen işlemleri “Askerlik Yükümlülüğünü Millî Eğitim Bakanlığı Emrinde Öğretmen Olarak Yerine Getirecekler Hakkında Yönetmelik” hükümlerine yürütülür.

7. Aralık ve nisan celp dönemlerinde sevke tabi Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında fiilen görevli (sözleşmeli öğretmenler hariç) öğretmenler, bu durumlarına ait emrinde görev yaptıkları il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinden alacakları Öğretmen Bildirim Çizelgesini en geç aralık celbi için 30 Kasım (dâhil) ve nisan celbi için 31 Mart (dahil) tarihlerine kadar askerlik şubelerine ulaştırmaları veya ibraz etmeleri ve istekli olmaları halinde, aralık veya nisan celbinde silah altına alınmayıp, müteakip ağustos celbine (30 Haziran tarihine) ertelenir.

8. Öğretmen Bildirim Çizelgesine istinaden ertelemesi yapılacak olanlardan yoklama kaçağı veya bakaya suçunu ilk defa işleyenler hakkında idari para cezası teklif edilmesi gereken, teklif edilmiş ve sonucu beklenen ve hakkında kesinleşmiş idari para cezası bulunanların ertelemesi yapılır, bu suçlardan birini tekrar işlediğinden mahkemeye verilenlerin, mahkemesi devam edenlerin ve bu suçlardan ceza almış olanların ağustos celbine ertelemeleri yapılmaz.

9. Öğretmen Bildirim Çizelgesine istinaden erteleme işlemi bir defa yapılır. Öğretmen Bildirim Çizelgesine istinaden ertelemesi yapılacak olanlar, yoklama kaçağı veya bakaya suçunu ilk defa işlediğinden hakkında idari para cezası teklif edilmiş ve sonucu beklenenler ile hakkında kesinleşmiş idari para cezası bulunanların da ertelemesi yapılır. Bu suçlardan birini tekrar işlediğinden mahkemeye verilenlerin, mahkemesi devam edenlerin ve bu suçlardan adli ceza almış olanların ertelemeleri yapılmaz. Yükümlülerin 35 yaşını doldurduğu yıldan sonraki yılın ağustos celp döneminden sonra erteleme işlemi yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBERTO87

TÜM SEVENLERE GELSİN TERTIPLER..

Vaay tertip gece gece kurmuşssun ortamıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm34

quote:

bu daha baslangıc vıskıyı acmadım daha

• quote:

quote:

quote:

bu daha baslangıc vıskıyı acmadım daha

son günler geliyor yavaş yavaş kederlendik

• emre kızılcahamam/ankara
  • 30.10.2012 - 22:36

Son günlere yaklaştık. Herkes listede kendisini kontrol etsin. Listede yer almayanlar söylesinler ve ekleyelim.

1. sayfadaki listenin son girdisi
    319- musara- Antalya

---------------------------------------------------------------------------

1. sayfaya eklenecek tertipler

320- entrik4 - karabük/merkez
    321- kvc35 - İzmir
    322- mert_frz / Bursa
    323- iso_physics - Manisa/Kırkağaç - ikamet: Aydın/Merkez
    324- biservis
    325- affe - İstanbul Anadolu
    326- jamesdean1888 - Kütük Nevşehir ikamet İstanbul
    327- WARbird- denizli
    328- hustun1
    329- dreamaster - Şahinbey/Gaziantep
    330 - jojoleta - Edirne /Keşan İKAMET İstanbul/Küçükçekmece
    331 - KING41 - KOCAELİ / İZMİT
    332 - Zeus - Aydın/Kuşadası
    333 - ahmetclsr - KONYA
    334- pckırdı/tekirdağ
    335- kuzey-55 - Samsun/ Tekkeköy
    336- free_35-<<<izmir>>>
    337- FaTeeH - İstanbul- Kartal
    338- fatihbayram3_8 - Kayseri
    339- ozborme - Sultanbeyli/İstanbul
    340- mali87 - Adana/Kütük:Adıyaman
    341- polynomialc
    342- serdarhm - Çukurova - Adana
    343- emresaü- emre kızılcahamam/ankara
    344-
    345-
    346
    347-
    348-
    349-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntr34 -- 30 Ekim 2012; 22:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emresaü

emre kızılcahamam/ankara

Gel tertip gel... Gemi kalkıyoooooooooooooooooorrr
  • quote:

quote:

o değilde tertipler ilk bu foruma temmuz ayında dadanmışım şöyle bir baktımda soluksuz ayrılmadım buradan, geçen zaman askerliğin yarısından fazlasını burda sizinle yemişim askerde de böyle olacakmı acaba millet.

bu arada tüm tertiplerime aynı gözle bakıyorum ama bana [ Roohans , Bm34 , Svquare , abdergin ve tüm izmirli tertiplerimi versinler ] 15 ay yaparım şu askerliği

Aynen tertip böyle kafa denkliğine can kurban Daha önceden forumun otomobil bölümüne takılırdım artık gına gelmişti, liseli ergen konularından arada takılıp kafa dağıtıyordum,artık son zamanlar aksine sinir olup çıkıyordum ki ta kii tertiplerimin açtığı konuya gelene kadar. Yeniden her gün foruma girer oldum burdaki muhabbeti arar oldum. İşim çıksa forumdan uzak kalsam aklım burda "tatlı, sıcakkanlı" muhabbette kalıyor. Askerlik arkadaşlığı bir başkadır derler ya, aynı o arkadaşlığı burda bu forumda sizlerle yaşıyorum. Birçoğumuzun dertleri ortak. Dillendiriyoruz, dertleşiyoruz içimizi döküyoruz, moral veriyoruz, motive oluyoruz. Unutulmayacak hatıralar da böyle oluyor sanırım. Hani rüylarıma bile giriyor artık şurda muhabbet ederken konuştuklarımız. Kral tertiplerim seviyorum hepinizi

İşin ilginç yanı büyük ihtimalle bazılarımız (aynı şehirde olamayanlar) bu kadar iyi anlaştığı arkadaşlarla birbirini görüp tanıyamayacak bile...

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.