Şimdi Ara

347. DNM - KARABÜK SAFRANBOLU 125. JANDARMA / KARABÜK İL JANDARMA KOMUTANLIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karabuk tarafinda yasayanlar, bilenler, oraya gidecek olanlar bana bilgi verebilirler mi?

    347. DONEM KISA DONEM ER
    Acemiligimi KARABUK SAFRANBOLU 125. Jandarma Er Egitim Komutanligi
    Ustaligimi KARABUK IL JANDARMA KOMUTANLIGI'nda yapacagim.

    Buraya dusen biriyle daha karsilasmadim. Gidecek olan arkadaslar varsa benimle irtibata gecebilirler. Bilgi alisverisinde bulunabiliriz.

     
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er

    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SAFRANBOLU 125'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/KARABÜK SAFRANBOLU KARABÜK

    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Ağustos 2012

    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/KARABÜK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excessium -- 10 Ağustos 2012; 5:26:01 >



  • Pek bilgi yok ama anlasilan iyi bir yer degilmis hic ikisi de. Daha fazla bilgisi olan yok mu? Tek beni mi gonderiyorlar buraya?
  • Kardeşim hayırlı olsun.

    335. kısa dönem olarak burada askerlik yapmıştım daha doğrusu Karabüük İl merkez Jandarma da yapmıştım. Bir kaç kez doktor eğitim vs. için safranbolu ya gitmiştim.

    Bizden sonra gelen torunlar artık burada acemi birliklerini almışlardı, ve öylede devam etmeye başlamış.

    Gözünü korkutmak istemem ama benim yaptığım İl merkez çok kötü bür yerdi (sadece eğitim kötüydü onun dışında da herşey mükemmeldi yemek koğuşlar tuvalet vs. aklına ne gelirse.)

    Bizim 1 ay kala 337. kısa dönemler senin gideceği yerde Safranboludaydı. Burası uçsuz bucaksız kocaman bir yer. İyi bir yer olmadığını net biliyorum. Burada da maalesef eğitimle beraber herşey kötü. Ancak maksimun burada 30 gün kadar kalacaksın. Buradan da Safranbolu, eflani, ovacık, Karabük gazino, karabük il merkez (benim yaptığım yer), eskipazar, yenice den birisine gideceksin ve 4 ay kalacaksın. Umarım il merkez, safranbolu karakol yada gazino veya eskipazar'a düşersin. Bu saydığım yerlerin tamamı yatış. Sadece nöbetin var günde 2 saat o kadar.

    Tek şansın gittikten 1 hafta sonra bayram olması ama bazı yerlerde bayram dada eğitim alabilirsin ki size yaptıracaklarını zannetmiyorum.

    Buraya gitmen için Karabük otogar a oradan da Karabük Jandarma Komutanlığı'na (100.yıl mh. giden minübüslere bineceksin. otagarın önünden geçiyor.minübesler var maksimun 5 dk. sürüyor.

    Senin asıl gideceğin yer Karabük JK değil ama genelde tüm acemi askerler buraya gelir ve buradan da otobüsle Safranboluya gidilir. Çünkü asıl askerlik yapacağın yer dağlık bir alanda ve ulaşım buraya yok.

    Otobüsle gidine kadar da sizi çardakta bekletirler. Çardak da çay bisküvi televizyon milletle sohbet derken beklemiş olursun.

    Allah yardımcın olsun. umarım askerliğini sıkıntı yapmadan bitirisin ki ilk günler özellikle ilk 1 ay neye uğradığını şaşıyorsun.




  • Excessium selam,

    Ben de ayni alaya gidiyorum, ismim tevfik orada goruselim.. Herseyin iyi olacagini ummak onemli, pozitif dusunelim biz dostum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tefoe

    Excessium selam,

    Ben de ayni alaya gidiyorum, ismim tevfik orada goruselim.. Herseyin iyi olacagini ummak onemli, pozitif dusunelim biz dostum :)

    Merhaba. Bir kisi daha cikti sonunda. :) Pek fazla bu boluge dusen goremedim forumda. Bilgi bulmak bile zor. Ben de pozitif dusunmeye calisiyorum, egitim her ne kadar zorlu olursa olsun her sey sorunsuz gecer umarim. Ayrica bulusmak isteyenler mesaj atabilirler bana, ben yarin sabah karabukte olucam.

    Bol sans herkese :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.