Şimdi Ara

345 TYT Mat 12li deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalım, yardıralım. Adam akıllı mat denemesi yoktu piyasada, kimi sonuç derece çözüyor kimisi metin. üçdörtbeş deneme aleminin kralıdır aksini iddia eden fedöcüdür

• geçen seneki ygs mat denemesiyle aynımı sorular yoksa tyt örnek kitapçığa uygunmu?
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    almadım daha, bugün alıcam ama %90 ihtimalle farklıdır. tyt örnek kitapçığı ve msü tarzıdır diye düşünüyorum.
  • tyt mat denemelerinin kalite sıralaması acil rejenerasyon 12li>345 12li>metin 12li>sonuc derece 15li=çöp
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    acil çok zor değil mi bro
  • kalite sıralaması yaptım bro zorluk degil :D gereksiz zor degil tyt nin 2 tık üstü xd
    hocam 345'i aldınız mı yada inceleme fırsatı buldunuz mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt mat deneme öneri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım aldı gecen senenin aynıı degil tyt tipi yenilemişler. sınava en yakın yine 345 olur büyük ihtimal, ama en kaliteli acil.
    hocam arkadaşın örnek birkaç sayfa atsa sen de buraya aktarsan süper olur
  • Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    su an online degil, yarın yazarım atarsa atarım hocam. ama büyük ihtimalle ben atana kadar forumdan birinin eline geçer o atar :D yine de denerim
    hocam tyt mat denemelerini zorluk olarak sıralar mısın? mattan hedefim çok yüksek değil öyle kasıntı sorularla uğraşmak istemiyorum.
  • above and beyond kullanıcısına yanıt
    sonuc derece baya zor ve tyt tipi degil 2015den beri aynı denemeyi basıyorlar kimseye onermiyorum. acil rejenerasyon su an piyasadaki en zor tyt mat denemesi cok kaliteli ama onu da alma kasıntı soru istemiyosan. 345i kesin çöz kolay orta zor her zorlukta deneme var, ilk 3 deneme kolay 7 tane orta 2 tane zor yazıyor kapagında. son 2 denemeyi cozmezsin. metin matematik kısmı ortanın biraz üstü geosu zor onu da alma. 345in yanına 1 tane daha eklemen lazım ama ne oldugunu tam bilemedim şimdi, fy fark yayınarına güzel ve acilin kolayı diyolardı 10lu bak o olabilir bi arastır onu. kolay gelsin
    çok teşekkür ederim hocam
  • ya bugun işler'e gittim. hiç aklıma gelmedi 345 tyt'ye bakmak. tuh ya baksaydım keske :(
  • hangi işlere gittin bro
  • kızılay kolej sube.
    bu arada indirim var galiba.
    karekök türkçe
    apotemi lys fizik
    endemik ayt mat
    acil rejenerasyon mat
    acil reaksiyon mat
    nihat bilgin tyt&ayt fizik
    bilgi sarmal frekas tyt
    bilgi sarmal frekans ayt
    345 ayt mat denemelerini toplam 128 liraya aldım. internetten alsaydım 170'ye yakın tutuyodu. iyi ki usenmeyip gitmişim.
    bir de apotemi tyt mat soru bankası daha gelmemiş :DddD
  • 2018 12li 345 tyt denemesine benziyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.