Şimdi Ara

345 tyt kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap çıkalı 2 ay oldu hala çözümlerini yüklemediler. Bide kitabı çözümlü diye satıyo şerefsizler.
    Kitabın yazarına soran var mı ne zaman yüklüycekler??
    Mail atıcaktım ama iletişim bilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringo33 -- 4 Aralık 2018; 13:40:59 >

• 0
  • up
  • pu
  • Ben bir ay önce alacağım zaman arayıp sormuştum.O zaman sadece ilk ünite vardı
    Çok yakın zamanda devamı yüklenecek dedi.Bende satın aldım hala sadece 1.ünite yüklü
    Böyle olacağını bilseydim birey b alırdım.Palmeyi sırf çözümlü değil diye almıyorum.
    345 içerik olarak güzel fakat videolu çözümleri genellikle lafta kalıyor galiba.Matematikte çekmeselerdi daha iyiydi.
    Kimya ise hala yüklenecek.
    Çekimlere başlasalardı çoktan bitmişti şimdiden belkide.
  • Ben de aldığıma pişman oldum hocam ;(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kaliteli bence,kunduza falan sorun aldıysanız,çoğu yayın sözde çözümlü zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Kunduz yok hocam bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringo33

Ben de aldığıma pişman oldum hocam ;(
    Hocam şu an sitesinde çözümlerde 3 Ünite yüklenmiş gözüküyor.

Ben de kitabı dün sipariş ettim, siz memnun kaldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Çok kaliteli bence,kunduza falan sorun aldıysanız,çoğu yayın sözde çözümlü zaten
    tyt palme çözüyorum pişmam olmam dimi çözmediğime? çözmücem başka tyt kimya için çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

tyt palme çözüyorum pişmam olmam dimi çözmediğime? çözmücem başka tyt kimya için çünkü

Alıntıları Göster
    345'in denemelerini çözersiniz ordaki kimyalar bu kitabın orjinali ayarında olur zaten, bakarsınız fen denemesi patlatırlarsa alırsınız, palme zaten bugüne kadar hep yeterli olmuştur,yine olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

345'in denemelerini çözersiniz ordaki kimyalar bu kitabın orjinali ayarında olur zaten, bakarsınız fen denemesi patlatırlarsa alırsınız, palme zaten bugüne kadar hep yeterli olmuştur,yine olur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Rica ederim
  • ben yazarına söyledim çözümü yapan adama söyleyecekti bu durumu kitabın daha aytsi çıkacak hala tytyi bitiremediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkur485

ben yazarına söyledim çözümü yapan adama söyleyecekti bu durumu kitabın daha aytsi çıkacak hala tytyi bitiremediler
    Hocam ben 345 sitesinden İletişim bölümünden konu hakkında mesaj attım, eğer hepimiz atarsak ilgilenebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.