Bildirim
345 tyt kimya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
0 -
up -
pu -
Ben bir ay önce alacağım zaman arayıp sormuştum.O zaman sadece ilk ünite vardı
Çok yakın zamanda devamı yüklenecek dedi.Bende satın aldım hala sadece 1.ünite yüklü
Böyle olacağını bilseydim birey b alırdım.Palmeyi sırf çözümlü değil diye almıyorum.
345 içerik olarak güzel fakat videolu çözümleri genellikle lafta kalıyor galiba.Matematikte çekmeselerdi daha iyiydi.
Kimya ise hala yüklenecek.
Çekimlere başlasalardı çoktan bitmişti şimdiden belkide. -
Ben de aldığıma pişman oldum hocam ;(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok kaliteli bence,kunduza falan sorun aldıysanız,çoğu yayın sözde çözümlü zaten -
Kunduz yok hocam bende
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam şu an sitesinde çözümlerde 3 Ünite yüklenmiş gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: ringo33
Ben de aldığıma pişman oldum hocam ;(
Ben de kitabı dün sipariş ettim, siz memnun kaldınız mı? -
tyt palme çözüyorum pişmam olmam dimi çözmediğime? çözmücem başka tyt kimya için çünküquote:
Orijinalden alıntı: baris7777
Çok kaliteli bence,kunduza falan sorun aldıysanız,çoğu yayın sözde çözümlü zaten -
345'in denemelerini çözersiniz ordaki kimyalar bu kitabın orjinali ayarında olur zaten, bakarsınız fen denemesi patlatırlarsa alırsınız, palme zaten bugüne kadar hep yeterli olmuştur,yine olur diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: nYselmech
tyt palme çözüyorum pişmam olmam dimi çözmediğime? çözmücem başka tyt kimya için çünkü
Alıntıları Göster
-
teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: baris7777
345'in denemelerini çözersiniz ordaki kimyalar bu kitabın orjinali ayarında olur zaten, bakarsınız fen denemesi patlatırlarsa alırsınız, palme zaten bugüne kadar hep yeterli olmuştur,yine olur diye düşünüyorum
Alıntıları Göster
-
Rica ederimquote:
Orijinalden alıntı: nYselmech
teşekkürler
Alıntıları Göster -
ben yazarına söyledim çözümü yapan adama söyleyecekti bu durumu kitabın daha aytsi çıkacak hala tytyi bitiremediler -
Hocam ben 345 sitesinden İletişim bölümünden konu hakkında mesaj attım, eğer hepimiz atarsak ilgilenebilirler.quote:
Orijinalden alıntı: merkur485
ben yazarına söyledim çözümü yapan adama söyleyecekti bu durumu kitabın daha aytsi çıkacak hala tytyi bitiremediler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X