Şimdi Ara

345 Fem'in yeni yapılanması olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden femde ne çıkıyosa sınavda da o çıkardı şimdi femin yerini 345 almış gibi görünüyo. Nerdeyse tamamen aynı tarz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A** S*M

• 345 daha cok çıkmis soru tarzını benzetmeye çalışıyor.Eski malum yayin ise çıkmadan önce benzetiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Mayıs 2020; 19:46:11 >
  • Piyasaya iyi kaynak çıkartmak da bi dert. Neden başarılı işlerin arkasında hep bir bit yeniği arıyoruz... Genlerimizde var.

• Hocam genelde görüşlerinize katılıyorum fakat bu konuda katılmayacağım 345 gerçekten işini iyi yapıyor. Çıkmışlara benzetiyor cümlesi bence yanlış olur tamamen kazanım odaklı çalıştıkları için ortaya böyle bir sonuç çıkıyor. Diğer yayınlar gibi zor soru = iyi soru düşüncesinde değiller. Kazanıma en uygun soru bilincinde olduklarından dolayı ben her zaman 345'i övüyorum. Bu arada 2020 Basım 345 AYT Matematik Denemelerine bakarsak ilk denemeyi çözdüm Sorular gerçekten güzeldi kaliteliydi fakat denemenin sınava uygun olduğunu düşünmüyorum çünkü soru dağılımı çok kötüydü. Geometrisi iyiydi yalnız onu ayrı tutmak gerek.
  • Bataron kullanıcısına yanıt
    Aynen knk ben 345 fetöcü kapatılmalı dedim

• Hocam uruk hai bu konuda haklı 345'in 2019 kaynakları 2018 sınavının kopyası gibiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam kız ve erkek öğrencileri yan yana oturtmuş femdeki sorularda kız ve erkekler yan yana oturmamak üzere şeklinde oluyordu.

• respectable_man kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.