Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerde duyacağınız en çok cümleler..!!!!!!

1- Şafak kaç ? (usta asker sorar eğer çoksa)
    yanıt; adam mı öldürdün?
    2-şafak demiş coni moni kim takar onu buni
    3-şafak atar baba gider
    4-ben mi nöbet tutayım ? (şafağı az kalmış asker söyler)
    5-Mehtap diye kızım olacağına Şafak diye oğlum olsun
    6-Plaka batırma
    7-Askerliğide salaktan yedin Haa!! (genelde aynı tertibler bunu birbirine söyler)
    8-cehenneme hoş geldiniz.(yeni gelen askerlere denir)
    9-baba gider alem biter(terhis olan asker söyler)
    10-ne Albay ne Yarbay Bay bay..(terhis olan asker söyler)
    11-bu saatten sonra ben mi kamifulaj giyeyim ben mi bot bağlayım?
    12- 5 ay 5günlük reklam sona erdi (terhis olan kısadönem asker söyler)
    13-Pilliler (uzun dönem erker kısadönem erlere söyler)
    14-Askerliğin çok (usta askerler yeni gelenlere söyler)
    15-torun ötmez borun ötersede ben yokum
    16-biletler gelmiş (yen gelen devreler söylenir)
    17-torunlarımızda gördük artık gidiciyiz (usta asker söyler)

• atarsa 116
    343. kısa dönemden sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 22 Ocak 2012; 10:45:53 >
  • günler geçiyor
    kimisi ızdırap kimisi normal ama güzel bir gün yok
  • Benden tavsiye ilk iş spor yapamaz raporu almaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: by_can35

quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

quote:

Orijinalden alıntı: vires

Arkadaşlar ben çok düşündüm aralığı beklemeye karar verdim. Kararım değişir mi bilmiyorum ama kışın zaten hayat sıkıcı güzelim yazımı askerde geçirmiyim dedim. Bir de duş sıkıntısı var bu sıcaklarda haftada bir duş falan hadi ben alırım pet şişeleri bir şekilde yıkanırımda o koğuşlardaki ayak ve ter kokusu pek çekilecek gibi olmaz

Hocam bende tam tersine aralıgı es gecip bu dönemi bekledim . Kime sorsam kışın askerlik cekilmez dediler hep duş sıkıntısı falan gideğin yere göre değişir onu hiç dert etme derim...Koguş konusuna gelince yazı kışı fark etmez gibime geliyo kışında kapalı ortam camlar kapalı aynı etkiyi edecektir diye düşünüyorum elinde sonunda o ortamda yaşayacagız

nisan donemi iyidir kısında koku vardır çunku hava buzz soguk adam usuyoo ne çorap çıkarır ne yıkar butun gun botun içinde de ayaklar artık tahmin edin kokuyu birde soguktan dolayı yıkanmayanlar camlar kapalı hava yok kış geceleri UZUN ve SIKICı geçmek bilmez gibi geliyo bana yanılıyormuyum bilmm ayrıca sogukta ictima hastalık ..
    benimde tercihim nisan ama bu sene deil seneye kısmetse

Hocam bende Nisanda gidecem 2 ay snra valla bende aralığı tercih etmedim,hem nisanda nöbette daha rahat olur gece,biraz serin ılık olur hava valla mis gibi olur,kış ayı ne bileiym hava kapalı insanlar piskolojik olarak mutsuz,yazın daha keyifli olur gibi geliyor

Gelın canlarım gelın sıze ortamın en guzelını gosteecekler psıkolımı hangı psıkolojıden bahsedıyorsun sen vay yavrum vay hangı hıjyenden bahsedıyorsun sen he sımdı benım yazdıklarım sımdı zoruna gıdecek benımde oleydı hadı lan dıyodum bole yazan 341 lere kızıyordum ama gerceği soleyen o cocuklarmıs
    Hani varya bi kaç tane artis askerlik yaptıgından bıle emın olmadıgım yok aynı ranzada yatan 2 kısının askerlıgı bıle degısırmıs ole bı geyık doner sımdı ben bunu yazınca o geyıgı dondurene koca bır h.. s...... lan dıyorum benden sıze dede tavsıyesi cok seyler beklemöeyın unutmayınkı sız bır kısa donem askersınız ve sevılmıyorsunuz AMA ARTIK GELİN HADİ BEKLİYORUZ HER NOBETTE SIZI KONUSUYORUZ BIZE GIREN GIRDI HER GUN 1 MM CIKIYOR SIZE DAHA 1MM GIRMEYE BASLADI ICERIYE DOGRU COKYOLU DAHA VAR İŞİN ŞAKASI ARKADAŞLAR KENDİNİZİ GERCEKTEN EN KOTUSUNE HAZIRLAYIN BENDEN SIZE ARKADAS TAVSIYESI O ARTIST SEHIR EFSANELERINE INANMAYIN YOK CAVUS OLACAKSIN NOBET TUTMUCAKSIN DIYE BI SEY YOKK AMA ARTIK GELİNNNN BEKLİYOOORUZZZZZZZZZZZZZZZ

• muhahahha 343 ler bizleri 4 gozle beklıooo halaa bak yaa daha kac gun oldu gıdelıııı hemen gelın hemen gelın dıyosunuz ya :))))))
  • YEDEK SUBAY.TK sitesine kayıt yaptıralım ardsalar

kayıt sayısı 83
    yedeksubay tercih eden :42
    kısa donem tercih eden :41

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 69 GÜN 19 SAAT 36 DAKİKA KALDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal35124

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: by_can35

quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

quote:

Orijinalden alıntı: vires

Arkadaşlar ben çok düşündüm aralığı beklemeye karar verdim. Kararım değişir mi bilmiyorum ama kışın zaten hayat sıkıcı güzelim yazımı askerde geçirmiyim dedim. Bir de duş sıkıntısı var bu sıcaklarda haftada bir duş falan hadi ben alırım pet şişeleri bir şekilde yıkanırımda o koğuşlardaki ayak ve ter kokusu pek çekilecek gibi olmaz

Hocam bende tam tersine aralıgı es gecip bu dönemi bekledim . Kime sorsam kışın askerlik cekilmez dediler hep duş sıkıntısı falan gideğin yere göre değişir onu hiç dert etme derim...Koguş konusuna gelince yazı kışı fark etmez gibime geliyo kışında kapalı ortam camlar kapalı aynı etkiyi edecektir diye düşünüyorum elinde sonunda o ortamda yaşayacagız

nisan donemi iyidir kısında koku vardır çunku hava buzz soguk adam usuyoo ne çorap çıkarır ne yıkar butun gun botun içinde de ayaklar artık tahmin edin kokuyu birde soguktan dolayı yıkanmayanlar camlar kapalı hava yok kış geceleri UZUN ve SIKICı geçmek bilmez gibi geliyo bana yanılıyormuyum bilmm ayrıca sogukta ictima hastalık ..
    benimde tercihim nisan ama bu sene deil seneye kısmetse

Hocam bende Nisanda gidecem 2 ay snra valla bende aralığı tercih etmedim,hem nisanda nöbette daha rahat olur gece,biraz serin ılık olur hava valla mis gibi olur,kış ayı ne bileiym hava kapalı insanlar piskolojik olarak mutsuz,yazın daha keyifli olur gibi geliyor

Gelın canlarım gelın sıze ortamın en guzelını gosteecekler psıkolımı hangı psıkolojıden bahsedıyorsun sen vay yavrum vay hangı hıjyenden bahsedıyorsun sen he sımdı benım yazdıklarım sımdı zoruna gıdecek benımde oleydı hadı lan dıyodum bole yazan 341 lere kızıyordum ama gerceği soleyen o cocuklarmıs
    Hani varya bi kaç tane artis askerlik yaptıgından bıle emın olmadıgım yok aynı ranzada yatan 2 kısının askerlıgı bıle degısırmıs ole bı geyık doner sımdı ben bunu yazınca o geyıgı dondurene koca bır h.. s...... lan dıyorum benden sıze dede tavsıyesi cok seyler beklemöeyın unutmayınkı sız bır kısa donem askersınız ve sevılmıyorsunuz AMA ARTIK GELİN HADİ BEKLİYORUZ HER NOBETTE SIZI KONUSUYORUZ BIZE GIREN GIRDI HER GUN 1 MM CIKIYOR SIZE DAHA 1MM GIRMEYE BASLADI ICERIYE DOGRU COKYOLU DAHA VAR İŞİN ŞAKASI ARKADAŞLAR KENDİNİZİ GERCEKTEN EN KOTUSUNE HAZIRLAYIN BENDEN SIZE ARKADAS TAVSIYESI O ARTIST SEHIR EFSANELERINE INANMAYIN YOK CAVUS OLACAKSIN NOBET TUTMUCAKSIN DIYE BI SEY YOKK AMA ARTIK GELİNNNN BEKLİYOOORUZZZZZZZZZZZZZZZ

Saol hocam gelmek için şimdi daha çok can atmaya başladım süper ciddiyim acı çekmek bana zevk veriyor

• arkadaşilar daha birkaç ay önce bende sizin gibi bu sitenin sıkı takipçilerindendim.şimdilerde ise eğirdir dağ komando okulunda acemi birliğini yapmakta olan 343. dönem yedek subayım.bu konuda merak ettiğiniz her türlü soruyu cevaplayabilirim.merak etmeyin zaman hızla geçece kve kendinizi nizamiyeden içeri girerken bulacaksınız.size şimdiden hayırlı tezkereler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0802bali

arkadaşilar daha birkaç ay önce bende sizin gibi bu sitenin sıkı takipçilerindendim.şimdilerde ise eğirdir dağ komando okulunda acemi birliğini yapmakta olan 343. dönem yedek subayım.bu konuda merak ettiğiniz her türlü soruyu cevaplayabilirim.merak etmeyin zaman hızla geçece kve kendinizi nizamiyeden içeri girerken bulacaksınız.size şimdiden hayırlı tezkereler...

Merhaba hocam bende nisan ayında gidecemde merak ettiğim bazı şeyler var,ilk nizamiyeden girdiğimizde iğne vuracaklar değlmi pata küte bu durum çok kötümü ve 5 aylıkmı yapmak iyi yoksa yedeksubaymı,5 ayken çok ezerlermi tualet falan temizletirlermi gördüklerini azda olsa anlatırsan sevinirim zaten ezilecem bunu göze alarak gidiyorum herkes ne yaşadıysa bende yaşarım

• Hayırlısı ile yarın tecili bozdurmaya gidiyorum, inşallah Nisan'da giderim.
  • @melkor23 hayırlı olsun hocam şimdiden 28 şubata kadaer tecil bozanlr nisanda gidebiliyor,sen kısa dönemmi yapmak istiyorsun yoksa 12 ay teğmen olarakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0802bali

arkadaşilar daha birkaç ay önce bende sizin gibi bu sitenin sıkı takipçilerindendim.şimdilerde ise eğirdir dağ komando okulunda acemi birliğini yapmakta olan 343. dönem yedek subayım.bu konuda merak ettiğiniz her türlü soruyu cevaplayabilirim.merak etmeyin zaman hızla geçece kve kendinizi nizamiyeden içeri girerken bulacaksınız.size şimdiden hayırlı tezkereler...

kaç cm?
  • bende varım arkadaslar nisan 2012 celbinde şimdiden herkese hayırlı teskereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flash_9 -- 23 Ocak 2012; 10:02:56 >
  • Arkadaşlar ben 19 agustosta kıbrıstan mezun oldum ve 18 ekımde cıkan kanuna göre bize denklik yazısı vermeden Türkiye'den mezun olmuşum gibi üstüne sadece incelenmiştir diye damga vurdular ve yanında 18 ekimde resmi gazetede yayınlanan habere göre denklik kalkmıştır yazısı verildi . Fakat askeri şube YÖK'ten yazı gelmediği için işlemlerimi başlatmıyor ! Milli Savunma Bakanlığını aradım 28 Şubat'a kadar gelmezse 15 ay askere alacaklarını söylediler .. Şimde üniversite mezunu olduğum halde 15 ay askerlik mi yapacam . Yapsam bile YÖK'e tazminat davası açabilir miyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim ...
  • bu uzama kısalma meseleleri her daim gündemde ama bunun alel acele çıkacağını düşünmüyorum.

diyelim ki çıktı..mayıs ayında çıktı...diyelim.
    bizde 2 aylık askeriz mayıs ayı için şimdi çıkarsa bizim askerlik uzarmı yoksa yeni alınacak kimselere mi sirayet eder.
  • beylerr bu envoid2 nin dedıkklerıne ınanmayın kendısı her donem askere gıdekeceklere bu sekıl haberler yapıo yalan yanlıs bılgıler werıo yapmayın inanmayın yazdıklarına falan cwp wermeyın daha onceden admınler tarafından banlandı zaten yalan yanlıs bılgıler werdıgı ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 23 Ocak 2012; 13:23:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtzihni

Arkadaşlar ben 19 agustosta kıbrıstan mezun oldum ve 18 ekımde cıkan kanuna göre bize denklik yazısı vermeden Türkiye'den mezun olmuşum gibi üstüne sadece incelenmiştir diye damga vurdular ve yanında 18 ekimde resmi gazetede yayınlanan habere göre denklik kalkmıştır yazısı verildi . Fakat askeri şube YÖK'ten yazı gelmediği için işlemlerimi başlatmıyor ! Milli Savunma Bakanlığını aradım 28 Şubat'a kadar gelmezse 15 ay askere alacaklarını söylediler .. Şimde üniversite mezunu olduğum halde 15 ay askerlik mi yapacam . Yapsam bile YÖK'e tazminat davası açabilir miyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim ...

eet gecen gun asklerlık subesıne gıtttımde senınle aynı durumda olan bı ards daha wardı o da anlatı durumu. ordakı sıvıl memur abla wardı dedıkı yazısma msb tarafdından yapılıo yök ile sonrada msb askerlık subelerıne emır gondercek we bu emır subat ayının 10 ile 15 si arasi gelmesı beklenıyor dedı.

yanı subay ayına kadr bı cevap wercekler merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 23 Ocak 2012; 14:09:17 >

• YEDEK SUBAY.TK kayıt yaptıralım ardslar

toplam kayıt sayısı 89

kısa donem tercih eden :44
    yedek subay tercih eden : 45

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 68 GÜN 19 SAAT 03 DAKİKA KALDI.

son gün 28 şubat 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 23 Ocak 2012; 14:42:35 >
  • @enovid niye böyle yapıyorsun hocam bu senin için bi hobimi işte askerdede senin gibiler yüzünden milletiin askerliği zor geçiyor valla komutan olsam sana her gün 300 şınav çektirirdim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.