Şimdi Ara

345 cok mu zor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üçdörtbeş acayip kitap.Her seviyeye hitap ediyor.10 netten falan düşük yapmıyorsan al bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Birey a yı tyt kısmını 1.5 ayda bitirmiştim diğer kısımları sonradan çözdüm

Normalde matematikte 20 net civarı yapıyodum sınavda türkçede çok vakit kaybettim matematiği sona bıraktım zaman yetmedi 8 net yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Bana 10 net yeterli hocam.Peki ayt de ne yaptiniz?

• Bunda yanlış olan ne? Adam 5 net yapan öğrencisine söylemiş bunu,ona zor gelir ,gerçek seviyesi ortadır kitabın,kolay falan kesinlikle değil zaten.
  • YAV O KOLAY BU KOLAY. SINAVDA HER ZAMAN ÇOK ZOR SORULAR MI OLUYOR? KOLAYDAN ZORA GİDEN BİR KİTAP HER ZAMAN DAHA İYİDİR. ISINDIRIR VE ŞEVKİ ARTTIRIR. GEÇEN YIL TYT MATDA 37 DOĞRUM VARDI. BU SENE MEZUNUM VE İLK İŞİM 345'İ BİTİRMEK OLDU. 1 HAFTADA BİTİRDİM. KOKLAYARAK ÇÖZECEĞİN SORU DA VAR, TERLETEN SORULARI DA VAR. KARDEŞİM HOCAN DA BOŞ YAPMIŞ. KENDİNİ GELİŞTİRE GELİŞTİRE ÇÖZERSİN BU KİTABI. HADİ HAYIRLI FORUMLAR..

• Birey a ile beraber çözebilirsin, her tür soru var. Sonuçta bir şeyler öğrenebilecegin bir kitap neden sıkıntı olsun ki?

• (: sanane :) ( kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten alacaktim dershanedeki hocanin boyle demesi beni şaşirtti doğrusu.

Baya saçmalamış o. Cidden 0 adam da uğraşıp bir şeyler kapar, 30'luk adam da kapar. Zaten amaç bir şeyler öğrenmek, cevapları da var. Ufkunu açar.

• what a genius W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum ama 1 haftada 193 test bitmez

Ayt yi batırdım. Son 1-2 ay matematik çalıştım fen hiç çalışmadım ayt mat 8 ayt fen 3.25 net. 370 k dan mezuna kaldım bu sene daha çok çalışıyorum. Hedefim Tyt mat 30 ayt mat en az 25 net

• Elward kullanıcısına yanıt
    Sevgili Elward bir günün 8 saatini bu kitabı bitirmek için harcarsan emin ol bitiyor..

• Ne acayip kitapmış arkadeş neyse bryden sonra araya sıkıştırırım varmı bunun aytlisi acep?

• bendahayeniyimdesem B kullanıcısına yanıt
    Var ayt si.

• 345 bence güzel bir kitap önce temel seviye klasikleşmiş sorularını çözüyorsun sonra kolaydan zora sıralı ösym tadında soruları çözüp en son orirjinal soruları çözüyosun kolay bir kitap değil ama kolaydan zora doğru gittiğinden dolayi geliştirici bir kitap

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.