Şimdi Ara

345 AYT FİZİK ÖSYM TADINDA SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar arkadaşlar fizikten açıkçası biraz korkuyordum sonra 345 ayt fizik alarak çalışmaya başladım ilk önce konunun videosunu izliyor 345 başlangıç testlerini çözüyorum ki zaten kolay oluyor mesela dinamikte 3 test vardı 3ünü de sindirerek yaptım ösym tarzı sorulara geçtiğimde ise moralim alt üst oldu çözememeye başladım özellikle 2.testten sonra.Benzer bir sorunu 345 matematiğin son testlerinde yaşamıştım zaten bununla ilgili de konu açmıştım sizlere şimdi bu durumda ne yapmalıyım psikolojik olarak sorular çok kolay sen yapamıyorsun durumundayım şu anda çünkü ilk 3 test zaten kolaydı ösym 1 2 de de direk zorlayacaklar diye düşünmüyor beynim bu yüzden bana salak imgesi veriyor.Soruları eke bırakacağım lütfen ne yapmam gerektiğiyle ilgili beni fikir sahibi edin konuyu anladım deyip soruları nasıl yapmayı sağlarım şimdiden teşekkürler

bu sorular zor mu zorlanmam normal mi yoksa kolay sorular ben mi yapamıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 17 Nisan 2020; 15:38:15 >

• Kanka arabalı soruyu çözemedim cozersen bı pm atsan fena olmaz kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk soru orta 2.kolay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle üç dört beş fizik piyasada bulabileceğin en zor fizik kaynaklarından biri eğer konulara tam hakim değilsen çok vakit alacak bir kaynak üç dört beş fiziği tüm konulara hakim olduktan sonra en son çözülecek kitap diye düşünüyorum. Konu çalışıp test çözeceksen başka kitap çözsen hem vakit kaybetmesin konuyu konuyu daha kolay öğrenmiş olursun. Özetle sana tavsiyem üç dört beş i çözeceğin bir sonraki fizik kitabı olarak kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansaray1 -- 17 Nisan 2020; 19:13:46 >
  • teşekkür ederim brom atıyoorum hemen
  • aslansaray1 A kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkür ederim ilk sorular kolay olunca genel olarak kolay kaynak benimsedim herhalde sorular tam ösym tarzı bi tık daha zor gibi ama bitirmiş olunca belli bir ilerleme kaydedebilirim değil mi
  • Eğer soruları hakkını vererek çözebileceğine inanıyorsan çözmeni tavsiye ederim bu kitabı çözdükten sonra önüne gelecek çoğu fizik soruları yapabiliyorsun yapamadığın nadir çıkmaya başlıyor. Kendi adıma ayt fizik de şuan 13 ün altına nadiren iniyorum çok faydası oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Güzel ayt mat soruları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabaya Feylemsizlik etki edecek =m.a yani 20Newtonluk bir şey. Aldığı yol 8m 1/2at2=8 a=1

20-40k=4.1

16=40k
    k=0.4
    çok teşekkürler brom pm atsam sıkıntı olur mu
  • Sıkıntı yok istediğin vakit atabilirsin.

Hocam ben ilk kaynak olarak palme ayt fizik çözüyorum sence uygun mu?

• Palme çok yeni nesil içeren bir kaynak değil işlem kalabalığı olan bir kitap ilk adımda işlem kalabalığından dolayı zor kaçabilir diye düşünüyorum ondan önce bir kitap çözüp sonra palmeye geçersen elin biraz daha işleme alışmış olursun. Palmedekş soruları daha rahat yaparsın diye düşünüyorum. Ama ayt fizikte fulle yakın yapmak için yeterli kitap değil. Tam soruları anlayarak çözersen ayt fizik 6-8 net yaparsın. Daha çok net yapamk için bu kitapların üstüne yeni nesil soru bankası çözmen iyi olur. Yeni nesil olarak üç dört beş aşırı kaçabilir bunu yerine hız ve renk soru bankası bu tercih edebilirsin. Sonuç olarak palme ilk adım çözmek için değilde ikinci adım için uygun.

• İlk adım olarak bilgi sarmal ayt fizik daha iyi olur diye düşünüyorum

Yazdığını daha yeni gördüm hocam kusura bakma. Bilgi sarmalın sorularına baktım güzel duruyor, hafta içi babam dışarı çıkarsa aldırırım. Sağ olasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.