Bildirim
345 Ayt Edebiyat Denemesi Çözenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tabii ki 9 -
9'un tarihi çok kasıntı diğerleri sınav ayarında katılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş ben 345 matematik diye okudum pardon trollük yapmayı bile beceremiyorum deneme 7 tam ayarındaydı ya -
Dil bilgisi ağırlıklı olanları sınava en yakın buluyorum
Hocam 345 sosyal 1 denemesi diyosunuz degil mi?quote:
Orijinalden alıntı: Novalis
9'un tarihi çok kasıntı diğerleri sınav ayarında katılıyorum
Ben de 4. Denemeyo cozdum az once 24 net yaptim cografya tarih calismadim hic yarin asilcam edebiyatta 17d 7y
Aynen hocam sos1 edebiyatı güzel hazırlamışlar ama tarih sorularını beğenmedim
az önce 3 ü çözdüm 28 geldi 6 tane dil bilgisi vardı niyet 32 net sos 1 de
bu arada endemik sos1 çözen varmı -
Dil bilgisi sorusu en fazla olan çünkü ÖSYM bu sene 24 edb sorusunun 23unu dil bilgisi sorucakmis herhalde 345 öyle bekliyor
Bence 8 veya 10
her denemede yabancı yazar sormalarını ve bazı denemelerde dil bilgisi sormalarını saçma buluyorum -
Ahaha ben de şaşırmıştım görünce aklıma lys soruları gelmişti, denemeleri genel olarak fena değil ama parafın yanına yaklaşamaz
Edebiyat genelde 2 yanlış geldi (ilk iki deneme full) 7.deneme hariç, onda 4 yanlış yaptım. Onun dışında tarih genellikle 6 net coğrafya full ya da 1 yanlış geldi. Sekizinci, dokuzuncu ve onuncu denemeleri daha çözmedim.
Absürt yabancı yazar soruları ve dil bilgisi soruları dışında güzel hocam. Ek olarak endemiğin birkaç denemesi çözülebilir kalan zamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theperplex -- 24 Haziran 2020; 23:19:58 >
Parafin yaninda esamesi okunmaz aynen öyle
Ulan hadi 1 tane sordun 3 tane sorulur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakhn1 -- 24 Haziran 2020; 23:54:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sizce dil bilgisi gelir mi bu sene edebiyatta?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X