Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavlar yapılıyor bugün son gün geriye teslim olmaları kaldı buda askerliği baya bir yediğimiz anlamına geliyor.
  • Beyler şimdi izin kullanmayanların şafak kaç kaçında çıkıyoz kaç ocak ??? 17-18-19 bizim arkdaşların her kafadan bi ses çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: is_mailbyte

Beyler şimdi izin kullanmayanların şafak kaç kaçında çıkıyoz kaç ocak ??? 17-18-19 bizim arkdaşların her kafadan bi ses çıkıyo

Bıldıgım kadarıyla 2 gun yol ıznı alanlar 17sınde..1 gun yol ıznı alanlar 18ınde cıkıyor...
  • batıda olanlar çok şanslı gerçekten. yüksekova'da, bizim için teror tehlikesi 4. ya da bilemedin 5. sorun. yanlış anlaşılmasın, hakkari - yüksekova'dan bahsediyorum.
  • Ben heycanlanmaya başladım bile
  • Konuyu bölmek gibi olmasın ama bundan sonraki askere alım hangi ayda acaba? Ben Şubat diye öğrendim ama emin değilim, bu ay içinde lisans mezunu oluyorum, yedek subaylık için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Konuyu bölmek gibi olmasın ama bundan sonraki askere alım hangi ayda acaba? Ben Şubat diye öğrendim ama emin değilim, bu ay içinde lisans mezunu oluyorum, yedek subaylık için soruyorum.

Nisandadır bir dahaki dönem.
    Şubat'a kadar da askerlik işlemlerini halletmen gerekir muhtemelen.
  • 8.kolordu Elazığ'dan gece silahçısı olarak tüm 341 kd tertiplerime selamlar.Büyük bölümünü yedik artık askerliğin.Önümüzde bir aralık ayı kaldı.343lerde bot bağladı sayılır artık.Bitmez dediğimiz askerlik bitiyor neredeyse :) Herkesin boynu kırılmıştır o ayrı konu :) Sivile çıkınca bir sıfırlama çekeriz kendimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candeLa -- 4 Aralık 2011; 13:27:17 >
  • Ciddi ciddi az kaldı valla
  • Torunlar sınavada girdi sırada teslim olmaları kaldı bizimde zamanımız yavaş yavaş doluyor artık son bir buçuk ayımız kaldı.Herkeze hayırlı teskereler diliyorum atarsa 43 başka yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maleficus

quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Konuyu bölmek gibi olmasın ama bundan sonraki askere alım hangi ayda acaba? Ben Şubat diye öğrendim ama emin değilim, bu ay içinde lisans mezunu oluyorum, yedek subaylık için soruyorum.

Nisandadır bir dahaki dönem.
    Şubat'a kadar da askerlik işlemlerini halletmen gerekir muhtemelen.

Teşekkürler hocam, ben şubeye sorup net bir bilgi alırım.
  • Gelsin torunlar artık. Hedef şimdilik Aralık 12, torunların gelişi. Ocak başı dedimiydi zaten bitti sayabiliriz
  • Bu gece 6+4 gün izne gidiyorum. Haha 600 km yola 2+2 toplamda 4 gün yol aldım. (800 km üzeri yere gideceğimi söyleyerek) Açıkcası 4 gün az askerlik yapacak olmak beni cezbetti. 10 gün İstanbul'da dolaşayım 16 aralıkta dönerim karakola.

Zaten 19 aralıkta 2. 20'lik dişi aldırıcam 5 gün de öyle istirahatli geçer bi bakmışız şafak comolokko.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 5 Aralık 2011; 12:46:17 >
  • İzmir/Eski foça İnternetçiden 341. tertiplerime selamlar askerliği yemiş bitirmişiz torunlar şaka maka geliyor birde onları kapıdan girerken görürsek the end deriz artık Atarsa 42 Şafak olmuş coni moni :)
  • Devrelerden kimse yok mu yahu forumda? İzne geldik kimsecikler yok.
  • Ve 40 yaparrr....... Gece feci atıyor şafak.
  • 341. inci kısa dönem yazıcı dedenizden saygılar
    geçen yılki terhis evraklarina baktim ocak 1-2 gibi gelmişler bu yıl ocak 1 pazar günü gelirseniz 19 gün acemilik yapacaksiniz
  • Atarsa 39 askerlık bıttı ama şafak bıtmıyor :)
  • Bitti bitti birşey kalmadı çok şükür. Komutanlar bile siz gitmiyor musunuz artık diye sormaya başladı
  • arkadaşlar askerliğin bitmesne 43 gün kala 30 gün hava değişimi aldım geriye 13 gün kalıyo bu 13 günü nerede ve nasıl yaparım sanırım memleketinde yapılıyor ama bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.