Şimdi Ara

34 plakalı araç ile Istanbul dışında başınıza gelenler nelerdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

Orijinalden alıntı: alper_alperyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

istanbul'da yol verilmez, alınır

yol vermiyorlarsa, sokarsın kafanı ama çıkmazsın yola ne onlar geçebilir ne de sen, mecbur yol vermek zorunda kalırlar, yani genelde böyle işliyor, konya'da da kullanıyorum bunu, çünkü kimsenin yol verme gibi bir adeti yok malesef, ama konya'da bunu yapınca kornaya basıyorlar

ahhhh ahhh yolların dili olsada konuşsa istanbulda istanbulludan nasıl yok alınıyor

Hepiniz potansiyel Michael Schumachersiniz o zaman

o kadar da değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal34

Hey gidi İzmir'in, Anadolu'nun araç kullanan insanları sizde sabah 7.00da kalkıp 9.00'da işyerinize varamasydınız akşam 18.00'de çıkıp 21.00lere kadar yolda kalsaydınız, 15 dakikada yürüyeceğiniz mesafeyi 1 saatte arabanız ile gidemeseydeniz ne yapardınız bilemiyorum yada 34lü olarak bilemiyoruz.

Bizde İstanbul da yabancı plakalı araç gördüğümüzde ne yapmamız gerektiğini bilemiyoruz. Sebebi de çok basit aslında adam bilmem kaç plakalı ne yapacak diye bekliyoruz, tabiri caizse sudan çıkmış balık gibi çırpınışlar ister istemez bizim de elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bizde yol veriyoruz yol alıyoruz ama kilit noktalarda yapacak tek şey, felsefe belli bazı arkadaşların da dediği gibi "yaşamak için öldürmek zorundasın" ve ister istemez şaşırabileceğiniz herşeyi trafikte kurallara uyarak yapıyoruz (istisnaları karıştırmıyorum tabi)

34IST34 den sevgiler...

istanbul içinde yaptıklarınız bizi ilgilendirmez ama diğer şehirlerde öyle davranmayın sizde rahatlayın tadını çıkarın diğer insanlarıda riske sokmayın...

• 34 plakayız , başka şehirlerde terör estirir gibi araç kullandığımız gözükür ama istanbulda 1 ay yaşasanız hergün E-5'ten bi yere gitmeye çalışsanız inanın boş bir yol bulduğunuzda yavaş yavaş gideceğinize pek inanmıyorum , en azından kendi adıma :)
  • aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

34 plakayız , başka şehirlerde terör estirir gibi araç kullandığımız gözükür ama istanbulda 1 ay yaşasanız hergün E-5'ten bi yere gitmeye çalışsanız inanın boş bir yol bulduğunuzda yavaş yavaş gideceğinize pek inanmıyorum , en azından kendi adıma :)

Doğru. En kurallara uygun şoför bile İstanbul trafiğinde bir süre sonra çileden çıkabiliyor. Devamlı olduğunda bu kural tanımamazlık artık normal oluyor.

Rahmetli amcam Konya'da otogara giderken kırmızı ışıkta geçti. Amcamı uyardım. Bana dedi ki:

"Birşey olmaz. Araba istanbul plakalı. Noolacak. istanbullu işte derler" dedi.

Başka şehirlilere göre İstanbul'lu şoförler potansiyel trafik canavarı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.