Şimdi Ara

337.Dönem Ankara Buluşması 7 Kasım 2010 Pazar Saat:15:00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kesinlikle doğru karar verdiniz,,, nedne mi ;

1) birbirinizin pisikolojisinden ancak siz anlarsınız 337 ler olarak ve rahatlatır sizi bu buluşma
    2) askeri malzeme almak için organize olursunuz ve bu size büyük indirim sağlar
    3) sınavlara berbar gidersiniz ve o günkü inanılmaz çile size eğlenceye dönüşür
    4) sınav sonuçları açıklanırken arkadaşlarınıza nereler çıkmış heyacan yaşarsınız, çünkü birbirinizi resmen tanıyor olursunuz ve askerde de iletişim kurarsınız aynı yer olmasa bile internet aracılığı ile,,, vayyy bizde böyle sizde şöylemi muhabbetleri iyi olur..
    5) bu guruptan bir çift kesin aynı yere düşer gibime geliyor, ve nizamiyeden kolkola gireceğin arkadaşını tanımış olursun...
    6) listeyi artırmaya bakın şanslar artsın...
    7) asker dönüşüde irtibatınız kopmaz arkadaş herzaman iyidir...

alın size bir sürü neden...

• selam tertipler ben de gelmeye çalışacağım. yer ve zamanı netleştirin yeter ki
  • arkadaşlar ben polatlıda girecem sınava. 1-2-3 aralık herhangi birisinde gidebilirmişim. hangi gün gitsek daha iyi olur ve ben şehir dışından geleceğim sınavın saati kaçta bilgisi olan varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: __bamteli__

arkadaşlar ben polatlıda girecem sınava. 1-2-3 aralık herhangi birisinde gidebilirmişim. hangi gün gitsek daha iyi olur ve ben şehir dışından geleceğim sınavın saati kaçta bilgisi olan varsa

Tertibim haftasonu biliyosun buluşma var gelecek misin? Orda daha detaylı knuşuruz. bende adresimden dolayı Polatlıdayım.Beraber gideriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

quote:

arkadaşlar ben polatlıda girecem sınava. 1-2-3 aralık herhangi birisinde gidebilirmişim. hangi gün gitsek daha iyi olur ve ben şehir dışından geleceğim sınavın saati kaçta bilgisi olan varsa

Tertibim haftasonu biliyosun buluşma var gelecek misin? Orda daha detaylı knuşuruz. bende adresimden dolayı Polatlıdayım.Beraber gideriz..

gardaşım ben aksaraydayım. ilk gün girmeyi düşünüyorum sınava o yüzden 1 gün önceden polatlıda olmam gerekiyomu acaba . buluşmaya aksarayda olduğum için katılamam gardaşım

• bu arada bana tertibim diyen ilk insansın gadalarını alırım :)
  • dayt buluşma yeri kızılay olsun arkadaşlar herkez bir vasıta ile ulaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

dayt buluşma yeri kızılay olsun arkadaşlar herkez bir vasıta ile ulaşır

Arkadaşlar herkese meraba, ben de ankaradayım ancak o saatte maalesef doluyum. İnş tanışmak başka bi zaman nasip olur.
  • quote:

bu arada bana tertibim diyen ilk insansın gadalarını alırım :)

Aman tertip can tertip.. Eyvallah. İnşallah hayırlısıyla gideriz. Bizde arkadaşlarla 1. gün gitmeyi düşünüyoruz Sabah 8 gibi Polatlıda buluşacak gibiyiz. Daha belli değil ama şimdilik plan böyle.. Sen nasıl yapacaksın. Bazı arkadaşlar gece yarısı gidip numara alacaklarmış fakat sonuçta 10:00 çıkmak yerine akşam çıkarız bu olur..
  • Ayrıca Pazar günü Kızılayda veya Orduevi yanındaki parkta buluşabiliriz. Yarın netleştirelim.
  • valla ben aksaraydan bir gün önce çıkıp polatlıda kalmam gerekecek heralde. yoksa yetişemem. orda bi pansiyon yada polisevi varmı orda?
  • Tertibim otel vardır mutlaka.200 metreymiş zaten merkezden yürürsün dediler.. Gecen gitmek olabilir ama bizim arkadaşlarla sabah gidecek gibiyiz. Görüşürüz inşallah.. İyi geceler.
  • işte ben aksaraydan geleceğim için ankaraya da 3,5 saat mesafe yani
  • selam tertiplerim naptınız buluşma işini listede benim adım niye yok söylen bakem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedocann -- 6 Kasım 2010; 11:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedocann

selam tertiplerim naptınız buluşma işini listede benim adım niye yok söylen bakem

Tertibim foruma bir girdin pir gidin.. Ekleriz senide.. Efsane_87 güncellmee yapıyor. Yer yurt beli değil bakalım gün içinde takip edeceğiz ama yarın öğleden sonra 3 gibi Kızılay civarında buluşma gerçekleşecek. 3-4-5-6-7-8-9-10 artık ne kadar olursak..
  • aslında yarın işim var ama tabi bu daha önemli yarınki işimi ertelemeye çalışacam ama böyle 7-8 kişide kalırsak olmaz. 10 bile çok az. gelecem diyenler tekrar bi ses versinler anlayalım ertelenecek mi yoksa gelinecek mi? 10 kişiden az olursa bende gelemem belki. taa sincandayım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 6 Kasım 2010; 15:16:57 >
  • Ben varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

aslında yarın işim var ama tabi bu daha önemli yarınki işimi ertelemeye çalışacam ama böyle 7-8 kişide kalırsak olmaz. 10 bile çok az. gelecem diyenler tekrar bi ses versinler anlayalım ertelenecek mi yoksa gelinecek mi? 10 kişiden az olursa bende gelemem belki. taa sincandayım zaten.

Aramızda çok yok yaa.. Bende güney 30 derece.
    Eskişehir yolundan geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantolgahan

quote:

Orijinalden alıntı: bedocann

selam tertiplerim naptınız buluşma işini listede benim adım niye yok söylen bakem

Tertibim foruma bir girdin pir gidin.. Ekleriz senide.. Efsane_87 güncellmee yapıyor. Yer yurt beli değil bakalım gün içinde takip edeceğiz ama yarın öğleden sonra 3 gibi Kızılay civarında buluşma gerçekleşecek. 3-4-5-6-7-8-9-10 artık ne kadar olursak..

Ne oldu tertipler buluşma işi erteliyozmu yoksa?

• hadin yahu gelsin millet gelmeyenerlede buluşuruz her hafta sonu bululaşalım
    Tanışalım kaynaşalım....

asker alış verişi yapalım beraber gdelim sınava acemilikte beraber usta da beraber sonra yeter daha ayrılak :D:D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.