Şimdi Ara

335. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
8.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler belkı zor gunler gecırecegız ama bılmelısınız kı insan en cok sıkıntıyı bos kalınca yasıyor.Manısada bos kalacaga benzemıoruz sanırsam zamanın nasıl gectıgını anlamayacagız heralde boyle gıderse.Bırbırımıze bırlık olalım yeter.
  • Adı ve Soyadı ERHAN DOLANBAY
    Baba Adı HASAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

İstanbul'dan geliyorum arkadaşlar. Yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla rahat bi askerlik geçiremicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun..edolanbay@hotmail.com
  • erhan kardeş hem adaşız hem tertip:) bende istanbuldan gidicem çarşamba akşamı..allah yardımcımız olsun.
  • Ekşi sözlükteki tüm yorumları okudum.İlk başta sevinmiştim batı çıktı diye fakat anlamış olmaktayımki çok kötü bir yere düşmüşüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • T.C. Kimlik Nu. ------
    Aday Nu. ---
    Adı ve Soyadı ADEM YILDIZTEPE
    Baba Adı ALİ
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MANİSA

arkadaslar ben ankaradan geleceğim carsamba aksamina cikiyorum yolla allahin izniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRizMaAnKaRaLi -- 10 Ağustos 2010; 3:22:12 >
  • nette yazılanlara bakarsak ayvayı yedik :D İşyerinde de bir birim vardı bizim orda çalışanlar anlatırlardı ora şöyle ora böyle yok cart yok curt şefi böyle yapıyor şöyle yapıyor diye anaaa bir gün arkadaş geldi hakan sen o birime gidiyorsun ayvayı yedim dedim gittim baktım ki işini yaparsan en rahatı da en iyiside sensin velhasıl ben yazılanlara da anlatılanlara da pek aldırış etmiyorum gidince göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edolanbay

erhan kardeş hem adaşız hem tertip:) bende istanbuldan gidicem çarşamba akşamı..allah yardımcımız olsun.

amin:D orda görüşmek üzere adaş..
  • askerliğin rahatı kolayı falan yok zannedersem.hele de acemi birliğinin.tabii ki zorluklar olacak fakat ben yine de nette yazılanlara kulak asmamayı tercih ediyorum. bu yüzden forumdaki arkadaşları da demoralize etmeyelim. yok çok kötü bir yere düşmüşüz falan diyerek...
  • Sakarya'dan gidiyorum arkadaşlar...İkmal sınıfı olan arkadaşlar PM atsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BBEC5079 -- 12 Mart 2015; 14:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opethianskies

Adı ve Soyadı ADEM ATEŞLİ
    Baba Adı CENGİZ
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    MANİSA

Sakarya'dan gidiyorum arkadaşlar...İkmal sınıfı olan arkadaşlar PM atsınlar.

hocam ben de sakarya'dan gidiyorum. sen hangi gün gitmeyi planlıyorsun. direkt manisa otobüsü yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagorias -- 10 Ağustos 2010; 4:58:45 >
  • valla efe turun varmış sanırım dostum. manisa merkeze... çarşamba akşamdan çıkacam ben.
  • quote:

valla efe turun varmış sanırım dostum. manisa merkeze... çarşamba akşamdan çıkacam ben.

bizim birlik terminale çok yakınmış zaten. direkt manisa terminaline giden bir otobüs firması varsa ulaşım anlamında sıkıntı çekmeyiz gibi duruyor. varış saatini de öğrenmek lazım tabi.
  • 8 saat sürüyormuş yaklaşık mola vs ile. Yanıma neler alsam çok birşey götürmeyeceğim sanırım.
  • quote:

8 saat sürüyormuş yaklaşık mola vs ile. Yanıma neler alsam çok birşey götürmeyeceğim sanırım.

çok eşya götürmeye gerek yok sanırım. en azından yazılanlara bakılırsa pek çok şeyi oradan verecekler. temel birkaç eşya yeterli olacaktır. götürmeyi düşündüğüm çoğu eşyayı götürmekten vazgeçtim. 28 gün idare edecek kadarı kafi. sonrası büyük ihtimalle kıbrıs.
  • ben müzisyenim acaba orada şansım ne olur...orduevi falan? sakarya da birçok yerde sahne aldım.
  • quote:

ben müzisyenim acaba orada şansım ne olur...orduevi falan? sakarya da birçok yerde sahne aldım.

açıkçası net bilgim yok ama acemi birliği olmasından dolayı önümüzdeki 28 gün için ekstra bir şans oluşturmaz gibime geliyor. müzisyen oluşun usta birliğinde işine yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagorias

quote:

ben müzisyenim acaba orada şansım ne olur...orduevi falan? sakarya da birçok yerde sahne aldım.

açıkçası net bilgim yok ama acemi birliği olmasından dolayı önümüzdeki 28 gün için ekstra bir şans oluşturmaz gibime geliyor. müzisyen oluşun usta birliğinde işine yarayabilir.

hehe zaten ben de ondan bahsediyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

o zaman iş değişebilir tabi:) kafa manisadaki olaya odaklandığı ve usta birliği yüksek ihtimal kıbrıs olduğu için sonrasını düşünmek pek işime gelmiyor:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman iş değişebilir tabi:) kafa manisadaki olaya odaklandığı ve usta birliği yüksek ihtimal kıbrıs olduğu için sonrasını düşünmek pek işime gelmiyor:)

msn falan vereyim diyecem ordan daha rahat muhabbet sohbet ederiz.ama PM atamıyorum sen atabiliyorsan at :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

msn falan vereyim diyecem ordan daha rahat muhabbet sohbet ederiz.ama PM atamıyorum sen atabiliyorsan at :)

bende de o sıkıntı var, atamıyorum mesaj. birliğini yazdığın mesajdaki bilgilerden hareketle facebook'ta bir araştırma yaptım:) ortak arkadaş da çıktı hatta:) ortak arkadaş serhat tekgül, sen evet o adem benim ya da değilim de ona göre ekliyim ordan, ayrıntıları konuşuruz:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.