Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.197
Cevap
11
Favori
552.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi be zamanımız gelsede çıksak gitsek askere keşke aralıkta alsalardı şimdi 10 günlük askerdik ölme eşeğim ölme yaz gelir NİSAN
  • Yukarıda yazdıgıma cvb pls
  • sitede tık yokkkkkkkkkkkkk canlanalım arkadaşlarrrrr
  • Uzun dönem asteğmenlikten bahsediyorum arkadaşım ben....
  • bozkurt ne olmuş uzun dönem asteğmenlik
  • şimdi askerliğe başvurunca şubatta asker mi oluyoruz anlamadım ki? kimi şubat diyor kimi nisan diyor? nasıl belirleniyor bu
  • murat kardeş 4 yıllık üniversiteden mezunsan nisanda gidersin eğer değilsen şubat 21 de giderisn
  • çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayferimsin

arkadaşlar benim okul 4 yıllık üniversite 2008 eylülde bitti 2009 nisanda askerlik için başvurdum muayene oldum sevk tarihim 31 mart 2010 yazıyor bu tarihte şubeyemi gidecem ne yapacam bende bilmiyorm ayrıca benden resimde almadılar 2 tane aldılar 10 tanesi mühürlü olarak bende duruyor bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yazsın ona göre hareket edyim

torunlar asker öğretmenden saygılar:)
    bak torun, sen ve senin gibi 31 mart 2010'da sevk edilecek tüm devrelerin; mart ayı içinde askerlik şubelerine gidip sevk evraklarını alacaksınız. bu sevk evraklarını almazsanız bakaya olursunuz, 31 mart tarihine kadar (eğer nisanda askere gitmek istiyorsanız) herhangi bir askerlik şubesinden bu sevk kağıtlarını alacak ve nisan 1,2,3'teki sınava gireceksiniz. bu üç günden birinde gideceksiniz. ister 1 nisan ister 3. fark etmez.
    sonra 9 nisanı 10 nisana bağlayan gece sizin yerleriniz belli olacak. 12 nisanda da fiilen askerliğiniz başlayacak.
    resmen askerliğiniz 31 mart itibariyle başlar. haberiniz olsun.
    sizin askere gitmenize hakkatten çok var. ama zaman çok çabuk geçecek gerçekten ve ne olduğunu anlamadan botları ayağınızda bulacaksınız.
    şimdi size tavsiye vermek için erken.

• herkese slmlar..kucuk bi duzeltme eger 1-31 mart arasi subeden dosyanizi almazsaniz bakaya kalmazsiniz..eger dosayanizi alipta 1 2 3 nisanda sinava girmezseniz ozaman bakaya kalinir.

eger 1-31 mart tarihleri arasinda dosayanizi almazsaniz.normalde olan teciliniz devam eder..

quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

arkadaşlar benim okul 4 yıllık üniversite 2008 eylülde bitti 2009 nisanda askerlik için başvurdum muayene oldum sevk tarihim 31 mart 2010 yazıyor bu tarihte şubeyemi gidecem ne yapacam bende bilmiyorm ayrıca benden resimde almadılar 2 tane aldılar 10 tanesi mühürlü olarak bende duruyor bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yazsın ona göre hareket edyim

torunlar asker öğretmenden saygılar:)
    bak torun, sen ve senin gibi 31 mart 2010'da sevk edilecek tüm devrelerin; mart ayı içinde askerlik şubelerine gidip sevk evraklarını alacaksınız. bu sevk evraklarını almazsanız bakaya olursunuz, 31 mart tarihine kadar (eğer nisanda askere gitmek istiyorsanız) herhangi bir askerlik şubesinden bu sevk kağıtlarını alacak ve nisan 1,2,3'teki sınava gireceksiniz. bu üç günden birinde gideceksiniz. ister 1 nisan ister 3. fark etmez.
    sonra 9 nisanı 10 nisana bağlayan gece sizin yerleriniz belli olacak. 12 nisanda da fiilen askerliğiniz başlayacak.
    resmen askerliğiniz 31 mart itibariyle başlar. haberiniz olsun.
    sizin askere gitmenize hakkatten çok var. ama zaman çok çabuk geçecek gerçekten ve ne olduğunu anlamadan botları ayağınızda bulacaksınız.
    şimdi size tavsiye vermek için erken.

• ama arkadasin 31 mart 2010 da tecili bitiyormus ..dogrudur ozamn dosyasini almazsa bakaya kalma durumu dogar..benim yazdigim erken sevk dilekcesi veripte askere gitmek isteyen,normalde tecili olan arkadaslar icin gecerli..
  • eyvallah PARAMATTTA beni bilgilendirdiğin için
  • Şimdi arkadaşlar NİSAN celbine Aralık celbine gore talep baya bir az çoğunluk gitti %20 vey 15 gibi bir kısım gidicek NİSAN' ben muayene oldugum yerın ALBAY'ı ıle gorusmustum. Artık assubay'ları kısıyor devlet dedi. Ama NISAN ayında gıdersen gitme olasalıgın daha da artar uzun dönem için dedi. Bende geçen hafta gittim NISAN ıcın erken sevke başvurdum. Sımdı bana MART'ın 1'inden itibaren aramaya başla dediler. Bende okey dedim. Bizi çağırdıklarında ne yapmamız gerekıyor? Uzun donem gıtmek ıstedıgımızı nasıl dıle getırecegız, sınav'dan once sorular olucakmı uzun gitmek istiyormusunuz tarzında neler yapmalıyız ne yapmalıyız? Uzun gıtmek ıcın neler yapmalıyım?

-14.07.1984 doğumluyum.
    -İşletme mezunuyum
    -Taekwondo 1. dan'ım ( Lisansım oldugunu belırttım ama dosyama eklettırmedım, bunuda nasıl ekletebılırım?) 40'ı aşkın RESMİ madalyam var.
    -Atletizim Lisansı mevcut ( 6km uzun koşu, 1 km kısa koşu, 12km boğaz köprüsü koşusu, gençler okullar arası 5km mesafe gibi koşularda ödüllerim var.
    -Yüzme lisansı almayı düşünüyorum faydası olucaksa.

Tek düşüncem sımdı dıyeceksınız ki neden uzun dönem? Özel şirketlerde 1 kişiye faydam olacağına VATAN'ıma - milletime - vatanımın topraklarında yürüyen TC insanları için fayda sağlamak istiyorum.

Neler yapmam lazım, erken sevk dilekçemde Muhtemel gidiş tarihi Nisan 2010 yazıyor ve bana verılen erken sevkten önceki kağıdımda As subay aday ADAYI yazıyordu. Şimdi dikkat ettim erken sevkımı ıstediğimde kağıdımda ki ibare As Subay Adayı olarak değişmiş, ADAY ADAYI yazmıyor artık direk ADAYI yazıyor. Bir anlam taşıyormu yoksa aynı anlam mı yüklü?

Bana kısaca neler yapmam gerektiğini anlatırmısınız, mesala sınava giderken takım elbisemi yoksa normal spor mu gideyim hangisi fayda sağlar? Bir kurul'a cıkıyormuyuz sınav devresinde olsun görüşmeye gittiğimizde olsun?

Bu yazdıgıma bilgili bırı varsa cevab verebılırmı acaba arkadaşlar???

• evet erken sevk dilekçesi verenler eğer sevk evraklarını almazlarsa tecilleri aynen devam eder. ama sevk evraklarını aldıktan sonra geri dönüşü olmayan bir yola girmiş olursunuz.
    bakın vakit geçiyor:D hızla toplanın kaynaşın, kısmet aynı yere düşen birkaç kişi bulunur herhalde
  • ysncvlk kardeş bende 1985 doğumluyum biraz geç kaldık askere gitmek için ne yapalım kader kısmet ancak 2008 de üniversite bitti çevredekilerde diyorki bayağı geç kalmışsın bugün hemeh alsalar giderim ama geçti zaman inşallah 31 MART 2010 DA ASKERİZ
  • torunlar daha çok erken ama artık gelin.
  • recep41 zaman gelse çıkıp geleceğiz sen rahat ol gün dediğin nedirki gelir geçer
  • quote:

ysncvlk kardeş bende 1985 doğumluyum biraz geç kaldık askere gitmek için ne yapalım kader kısmet ancak 2008 de üniversite bitti çevredekilerde diyorki bayağı geç kalmışsın bugün hemeh alsalar giderim ama geçti zaman inşallah 31 MART 2010 DA ASKERİZ

ona bakarsan bende geç kaldım. senin gibi 25 yaşında askere geldim. 329. dönem asker öğretmen oldum.
    askerlik bittiğinde 26 yaşında olacağım. sen yine 25 yaşında askerden geleceksin. hiç de geç değil. tabi erken gitmek en iyisi ama 30 yaşında giden de var. onlar ne yapsın:)
  • Vay be torunumun çocuklarını da gördüm ya tamam ya bitmiş benim askerlik :)) Siz bot bağlamaya başlayınca biz sivil hayata döneli 13 gün olmuş olarak 327. dönem asteğmen büyük dedenizden selamlar
  • zımzımettin inşallah bizde torun sahibi olacaacaz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.