Şimdi Ara

3325 TL Xiaomi PocoX3 NFC 128GB/64MP(IMX682)+20MP/Snpdrgn 732G/5160mAh(33W)/6.67'(120Hz)/Str.Speaker (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

3300 e 8 gb ram, amoled ekran 7000 bataryalı m51 dururken poco almazdım

Merhaba nerede bu fiyata?

• tavernac1 kullanıcısına yanıt

n11 de 3700 lira samsung Türkiye satıyor. Kuponla uyguna geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

Poconunda üstün yanları var tabi ama bu günlük kullanımda fark ediyor mu o önemli. Mesela m51 in kamerası bana poco dan daha iyi geldi. 120 hz ekran yerine 60 hz amoledi tercih ederim. snapdragon 732 ile 730 arasında ciddi fark var mı bilemiyorum ama 2 gb ram farkı da çok önemli.

2 telefonda alıcısını üzmez sadece tercihlere göre birini seçmek gerekiyor. Ben m51 i tercih ederdim.

• Nfc istemeyen, samsung ve xiaomiye yada miui arayüzüne kıl kapan varsa Realme 6 veya 7 Pro olabilir :) 2500 liradan Anneme Realme 6 aldım. Kendim Xiaomi kullanıyorum. Ama şu redmi note 9 serileri pek içime sinmemişti. Realme de uygun fiyatlı olunca aldım. 3000 lira altında bence mantıklı bir seçenek. Tabi fiyat onun üzerinde çıkınca farklı modeller devreye giriyor. Bir ara 2400 civarlarında satıldı. Hepsiburada stok bitince başka yerlerde daha pahalı. Abim de telefonu beğendi şimdi o da istiyor :)

Amoled ekran olarak sanki IPS kadar uzun ömürlü değil yada bana öyle geliyor. Biraz daha hassas gibi geliyor. Samsung kullanmıştım önce hayalet ekran sonrada dikey çizgiler oluşmuştu. Gerçi epey kullanmıştım ama yine de insan çekiniyor. Kimisi çok dert eder tabi de kimisi için çok önemli olmuyor. Ben fazla dizi film oyun vs telefonda kullanmadığım için belki o yüzden IPS yeterli diyorum.

• ips ekran candır kasa olarakta o kadar para veriyorsunuz samsungun plastik kasalı telefonlarını almayın poco en azından aliminyum

• Hepİnize merhabalar. Xiaomi redmi note 8 telefon kullanıyorum geçen sene 11.11 de aldim memnunum telefondan ancak annem benim eski meizu mx5 telefonu kullaniyor 5 yıllık telefon şu an kuponlarla bonuslarla poco x3 128 gb 3100 gibi fiyata bana geliyor. Pocoyu alip note 8 i anneme verip ikimizde manacak yenilesek mi diyorum 2-3 yıl götürsün diyorum sizce alinir mi yoksa başka fırsatlar da gelir mi önümüzdeki günlerde? Ve seneye 11.11 de daha da mı zamlanır telefonlar note 8 bile 1000 lira koydu üstüne o yüzden tavsiyeniz nedir?

• m51 mi, poco mu, mi note10 lite mi? karar vermedim bir türlü.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Realme 7 pro nun bir albenisi yok. Kamera karşılaştırmalarında da çok hoşuma gitmedi. m51 kamera da en iyisi hardwareplus videolu karşılaştırmasına bakabilirsin. Hiçbir telefon üzmez ama her telefonun kendince iyi yanları var. Realme 6, redmi note 8 pronun işlemcisini kullanıyordu değil mi? Güçlü ama ısınabilen bir işlemci diyorlar 2500 altına iyi seçenek ama artık o da bulunmuyor. İşlemci çokta önemli değil diyorsan 2100'e galaxy m21 en mantıklısı bence.

Amoled ips ömürle alakası yok bence. Bende redmi note 8 var 6 aydan sonra ghost screen başladı şuan 1. seneyi doldurduk 11.11 de almıştım. Yakında garantiye vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Hepİnize merhabalar. Xiaomi redmi note 8 telefon kullanıyorum geçen sene 11.11 de aldim memnunum telefondan ancak annem benim eski meizu mx5 telefonu kullaniyor 5 yıllık telefon şu an kuponlarla bonuslarla poco x3 128 gb 3100 gibi fiyata bana geliyor. Pocoyu alip note 8 i anneme verip ikimizde manacak yenilesek mi diyorum 2-3 yıl götürsün diyorum sizce alinir mi yoksa başka fırsatlar da gelir mi önümüzdeki günlerde? Ve seneye 11.11 de daha da mı zamlanır telefonlar note 8 bile 1000 lira koydu üstüne o yüzden tavsiyeniz nedir?

Güzel fiyat bence alınır. Ama özelliklerine de bak yani ne amaçlı kullanacağın önemli. İhtiyaçların ve önceki telefon alışkanlıklarına göre seçim yapmak size kalıyor.

Ön sipariş fiyatı bile 3199 liraydı Poco'nun. Xiaomi arayüzüne de alışmışsın beğenmişsin. Kronik bir sorun da gözükmüyor anladığım kadarıyla şu ana kadar. Fiyat olarak ise Realme ve Samsung veya Mi Note 10 Lite'e göre çok uygun seviyede.

Alternatif donanımlarda yakın fiyatlarda başka bir telefon göremiyorum. Zaten Poco o seviyeye inse bence baya satış yapar. Muhtemelen Redmi Note 9 Pro'yu öldürmek istemiyorlar. Ki şu an aslında bir anlamda öldü gibi. Çünkü Redmi Note 9 Pronun 128 gb olanı yine pahalı. Bu yüzden yakın dönemde Note 9 Pro alanlar biraz üzüldüler bazıları iptal edip Poco almış olabilir hatta. Yani ön sipariş fiyatını görünce.

2 3 yıl rahat götürür. Ben 2.5 seneyi geçiyor Mi Note 3 kullanıyorum. Halen çok iyi ki batarya bile değiştirmedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Realme 7 pro nun bir albenisi yok. Kamera karşılaştırmalarında da çok hoşuma gitmedi. m51 kamera da en iyisi hardwareplus videolu karşılaştırmasına bakabilirsin. Hiçbir telefon üzmez ama her telefonun kendince iyi yanları var. Realme 6, redmi note 8 pronun işlemcisini kullanıyordu değil mi? Güçlü ama ısınabilen bir işlemci diyorlar 2500 altına iyi seçenek ama artık o da bulunmuyor. İşlemci çokta önemli değil diyorsan 2100'e galaxy m21 en mantıklısı bence.

Amoled ips ömürle alakası yok bence. Bende redmi note 8 var 6 aydan sonra ghost screen başladı şuan 1. seneyi doldurduk 11.11 de almıştım. Yakında garantiye vereceğim.

Evet başka yerlerde M51'li ilgili yorum yaparken aynı şeyleri yazıyorum. Yani hardwareplus videosunda kamera performansını ben de beğendim. Mikrofonu da daha iyiydi. Pocoya yakın gibi geldi performans olarak. Ama foto çekimde ne kadar fark oluyor bilemiyorum. Megapiksel olarak m51 daha önde gözüküyor. M51 biraz daha ağır ve kimisine daha kaba gelebilir. Keşke her segmentte böyle rekabet olsa sonuçta bizlerin işine geliyor.

Realme 6 aynen Redmi Note 8 pro ile aynı işlemciyi kullanıyor. Redmi Note 8 eski seri ve daha az güncelleme alacak ayrıca Realme 6'dan daha pahalı ama 6 gb var tabi. Onda sanırım sıvı soğutma var diyorlardı. Bir de Realmenin nokta kamerası solda köşede olması açıkçası daha güzel gözüküyor.

Realme 6'nın standart kullanımda ısınma sorunu yaratacağını düşünmüyorum. Sadece 4 gb ne kadar ileriye dönük olur bilemiyorum. Ama Annem için hayli hayli yeterli olur. Tabi uzun kullanımda neler olur biter bilemiyorum.

Evet Redmi Note 8'lerde o tarz sorunlar oluşabiliyormuş. Ama telefon aşırı çok sattı diye biliyorum. Aslında normalde Anneme ondan alacaktım. Ama şu vergi mergi durumları yüzünden telefonun fiyatı abartı seviyelere çekildi. Normalde 2000 lira falan olsaydı onu alacaktım. Ama neyse ki almamışım Realme 6 baya iyi telefon :)

Yani amoled konusunda benim bir önyargım olsa gerek. Yoksa tabi daha güzel olduğuna şüphe yok. Belki de yeni nesillerde daha da iyidir dayanıklıdır.

• Son iki gündür amazon.com.tr ve trendyolda 128 GB gri renk 3.280TL civarı fiyata, 64 GB olan ise 2.999 TL fiyata satıldı.

• sabrifidan kullanıcısına yanıt

Black Friday'de Trendyol'da 128 GB'lık versiyonu 3.190 liraya satıldı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.