Arkadaşlar merhabalar benim 8GB touch 3 ncü nesil ipod' a voice control ü yükledim ancak şarkı değiştir diyorum değiştirmiyor :) Şarkıyı çalmaya başlayınca ana menüye dönüp arka planda çalıyor ve ben şarkıyı durdurmak için tekrar voice controle tıkladığımda program şarkıyı durduruyor ve voice kontrol uygulamasını tekrar açıyor. Birde options kısmında "no voice command" diye birşey yazıyor.
Kısaca ben mikrofon yardımıyla şarkıları durdurmak veya birsonraki ile bir önceki parçaya geçmek istiyorum. Bunu deneyen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Komutları verirken türkce mi konustun
Hayır Hocam all songs veya play artist dedim ingilizce olarak ancak next to song komutunu algılamıyor çünkü müzik çalmaya başlayınca ana ekrana atıyor ve arka planda çalıyor
Arkadaşlar aramızda bu özelliği kullanan kimse yokmu acaba yardımlarınızı bekliyorumm?
Kullanıyorum ve çok rahat. Telaffuzun kötü olabilir. Amerikan aksaanıyla konuş. "Play album x" derken album kelimesini "albüm" şeklinde telaffuz edersen şaşırması normal. mikrofona doğru konuşmayı dene (Kulaklığının ses açma kapama ve şarkı değiştirmeye yarayan tuş kısmı aynı zamanda mikrofon.)
Peki hocam şarkı çalmaya başladı diyelim ana menüye atıyor benim 8GB' lık makine bu durum 32 ve 64GB' lıkarda da aynımı acaba? Birde şarkı değiştirebiliyorsun next song falan mı demem gerekiyor veya kendin komut ekliyebilirmusun play stop pause gibi?
Pardon hocam seninkinin 8GB olduğunu görmemişim. Bende 32GB 3G var, kendi ses komut sistemini kullanıyorum ben. Senin yüklediğini bilmiyorum ama benim iPod da başka bir oyun açıksa, ses komutu veriyorsun, komuttan sonra oyuna devam ediyorum. Ana menüye dönmüyor.