hemen alalım bi 10 15 tane stok yapmak lazım bunları sonradan bulunmuyor...
ya neden dalga geciyorsunuz merak ediyorum piyasada daha uygun fiyata bulamadım cihaz ellerinde var sipariş ettim gayette ilgililer bu tavrınızın sebebini gercekten merak ettim???
quote:
Orijinalden alıntı: xatasagunx
ya neden dalga geciyorsunuz merak ediyorum piyasada daha uygun fiyata bulamadım cihaz ellerinde var sipariş ettim gayette ilgililer bu tavrınızın sebebini gercekten merak ettim???
Dalga geçmiyorlarda,indirimle falanda alakası yok,normal satış fiyatıdır 3-5 aşağı yukarı fiyatlar bulmak mümkün !
Bu tvye aldınızda ilanda garanti falan hangi firmaya ait yazmıyor !
genelde bu tip soruları da yeni kullanıcılar soruyor. ben de bunu çok merak ediyorum. galiba tesadüf
quote:
Orijinalden alıntı: xatasagunx
firma çalışanı alert
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme