Şimdi Ara

3299 TL DA-V4/R5 1600/Wraith Max Soğutucu/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
11.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla ben alıyorum, riske girelim bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    Bu sisteme ne eklense uzun vadeli yatırım olur sistemin donanımlarının güncellenmesi vs?
    Ana kart mı? yoksa bu ana kart amd nin 3000 serisi cpu ları için yeterli midir?
    3000 serisi cpu takamazsın hocam, üretici bios update cıkartıp destek verirse takabilirsin ama cıkaracağını düşünmüyorum acıkcası, m2 ssd takılabilir 1000mb ları gören hızlarda, ekran kartı biraz arttırılabilir psu watt ı yettiği kadar
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Beta bios b350 serilerine verilecek

    3299 TL DA-V4/R5 1600/Wraith Max Soğutucu/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Evet öyleydi de bitmiş maalesef. Attığın pc ise bir kaç gömlek düşük önceki sisteme göre.
  • Kasa, soğutucu vs. değişmiş. Kampanya bitmiş sanırım.
  • Fiyat tekrar 3299 TL olmuş
  • Kasa farklı, soğutucu hediyesi gitmiş. Şu haliyle de yine cazip ancak geçen hafta almayanlar şuan bu haliyle alırsa içlerinde dert olur:)
  • Firma rezalet, kampanya yapıyorlar ama müşteriyi kendi başına bırakıyor, ne bir geri dönüş oluyor nede müşteri hizmetleri düzgün çalışıyor. Parayı öde sonrası muamma. Bir ay mı beklersin 3 ay mı belli değil.

    Mağazasına gidersin oradan teslimat veya satış yapmaz. İlk kampanyadaki donanım değişmeden önce daha hesaplıydı ama yinede macera isteyen arkadaşlar alabilirler. 3000 - 4000 tl bayılıp muhatap bulamamak pek hoş değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar gaming laptoba 5000 5500 arası fiyat bayılacagıma bi arkadaş forumdan bu kasayı tavsiye etti. ekran kartı işlemci hakkında pek bilgim yok nasıl iyimidir. güncel oyunları felan ne derece götürür sistem bu fiyata iyidimidir veya başka 4500tl a kadar en fazla hazır sistem tavsiyeleriniz varmı
  • 20 haziranda siparis vermistim dun kargoya verildi. Bakalim gelince bilgilendirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    sonuç ne oldu hocam ?
  • https://www.incehesap.com/webtekno-silver-r5-2600-fiyati-42947/

    itopyayı soğutucu indirimi varken tam alıyordum sonra tesadüfen webteknoyu gördüm hem 2600 hem anakartı daha iyi ve anakarttın pasif soğutmaları var sadece tek kötü ekran kartının GBtı itopyadaki 8GB İncehesaptaki 4 gb tek olarak burdan kısmışlar onunda fpse katkısı çok fazla yok görüntü detaylarından başka.. 3-4 fps katarsa katar diye düşünüyorum.

    Şöyle bi düşüncem var bende Ram, SSD,Power mevcut ben mesela 480lik ssdyi 120ye düşürdüm özelleştir menüsünden fiyat 3039 TL oldu birde 3000Tlye 150TL indirim yapan kod var elimde 3039-150=2889a tertemiz alacağım, birde enpara kredi kartım var 3000bini geçmeyen tek çekimlerde faizsiz 6 taksit yapıyor ana tutardan tertemizz.. sistemi cuma günü kart ekstre dönüm tarihim onu bekliyorum, her iki siteninde kredi kartına taksit yapıldığında vade farkı koyuyor yani faiz ben kredi kartımdan 6 taksit yapıcam faizsiz ana fiyatı direk bölecek tertemiz aradan çekileceğim.

    Adamlar ssdyi toshiba yapıp james donkeyleri özelleştirden çıkarmışlar el mahkum bekleyeceğim problem yok sistemim halihazırda var zaten acelemiz yok yine planım işlicek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 4 Temmuz 2019; 15:25:56 >




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Cihaz geldi hocam. Hic bir problem yok fatura vs eksiksiz, vuruk kirik cizik calismayan bir sey yok, dun kurdum islerimden dolayi kurcalayamiyorum detaylica ama problem yok suan icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf atabilme ihtimaliniz varmı hocam ekran kartını söküp yolladılar demi kargoda pci-e slotunu yamultmasın diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ilk çıktığında sipariş verdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel bir sekilde kargolandi ve sapasağlam teslim aldım. Sistem fiyatına göre çok iyi kaliteli görünüyor. Müşteri hizmetlerine hediye oyun kodu için mail attım aynı gün kodu gönderdiler herhalde çok memnun kalan nadir kişilerden biriyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar bu sistemi hafif kırpma şansı yok mu? Kartı 570 işlemci 2200g-1200 falan özelleştirme yapıyorum. Benim topladığım şekil de bunun fiyatına kaçıyor resmen. Heralde parça parça toplanınca daha yüksek olduğu için?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

    Ya arkadaşlar bu sistemi hafif kırpma şansı yok mu? Kartı 570 işlemci 2200g-1200 falan özelleştirme yapıyorum. Benim topladığım şekil de bunun fiyatına kaçıyor resmen. Heralde parça parça toplanınca daha yüksek olduğu için?
    Evet bu parçalarla avantajlı değiştirince avantajı kayboluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

    Ya arkadaşlar bu sistemi hafif kırpma şansı yok mu? Kartı 570 işlemci 2200g-1200 falan özelleştirme yapıyorum. Benim topladığım şekil de bunun fiyatına kaçıyor resmen. Heralde parça parça toplanınca daha yüksek olduğu için?
    bu ara pc parçaları fiyatları düşüşte, çokta anlamı kalmıyor hazır almanın, bunda kırpılabilecek tek nokta ekran kartını rx570 4 gb ye düşürmek, ssd yide adata 240 lık yapmak (tabi s650 sorunlu bir seri)
    bu şekilde 310 + 155 tl = 465 tl tasarruf yapmış olursunuz, ama tek tek toplasanız da aşağı yukarı aynı fiyata yakın gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.