Şimdi Ara

329.DÖNEM (2009- AGUSTOS) İZMİR NARLIDERE İSTİHKAM OKULUNDA SINAVA GİRECEKLER.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
7.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haydogdu

ilk gün gecesi saat 1de gittim, sağolsun emireri benim ismimi yazmıs

ilk grupla 17. sırada girdim

öglen 12de dışarıdaydık.

aday no 40017

vay haydoğdu devrem!

kaç gündür gelmiyodun foruma,seni merak ettim ya...

kısa sürede halletiğine sevindim.zaten ya senin gibi il gün geceden gitmeliydi yada son gün.

neyse geldi geçti..

önümüze bakıcaz artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankie81

quote:

Orijinalden alıntı: haydogdu

ilk gün gecesi saat 1de gittim, sağolsun emireri benim ismimi yazmıs

ilk grupla 17. sırada girdim

öglen 12de dışarıdaydık.

aday no 40017

vay haydoğdu devrem!

kaç gündür gelmiyodun foruma,seni merak ettim ya...

kısa sürede halletiğine sevindim.zaten ya senin gibi il gün geceden gitmeliydi yada son gün.

neyse geldi geçti..

önümüze bakıcaz artık...

aynen kardeşim, ilk grup girmek çok güzeldi;
    sağolasın bakalım sonumuz ne olacak.

• denetleme konusunda da bir iki duyumumu paylasmak istiyorum sevgili devre arkadaslarım...

sınav günü bizim grubun sorumlusu kısa dönem çavus sizin aralık ve ocak aylarında denetlemeniz olacak dedi.

ancak sunu da ekledi,denetleme olacağı zaman kısa dönemler ortada dolastırılmaz,denetlemelere de kısa dönemler sokulmaz zaten.

uzun dönem erlerden en iyi dereceleri çıkarmıs olanlar seçilir ve denetçi komutana bunların hünerleri gösterilir dedi.

hiç bir birlik komutanı kelli felli göt göbek bağlamıs 30 yasındaki kısa dönemi(ifadesi aynen buydu,benim lafım değil) denetlemede generalin karşısına çıkarmaya cesaret edemez dedi...hiç bir yerde o riske girilmez dedi.

ben çok arıza bir yere ve komutana düsmedikçe fazla zorlanacağımız sanmıyorum.

siz nedersiniz devreler?sizin duyumlarınız neler?konusalım da rahatlatalım birbirimizi...

• quote:

denetleme konusunda da bir iki duyumumu paylasmak istiyorum sevgili devre arkadaslarım...

sınav günü bizim grubun sorumlusu kısa dönem çavus sizin aralık ve ocak aylarında denetlemeniz olacak dedi.

ancak sunu da ekledi,denetleme olacağı zaman kısa dönemler ortada dolastırılmaz,denetlemelere de kısa dönemler sokulmaz zaten.

uzun dönem erlerden en iyi dereceleri çıkarmıs olanlar seçilir ve denetçi komutana bunların hünerleri gösterilir dedi.

hiç bir birlik komutanı kelli felli göt göbek bağlamıs 30 yasındaki kısa dönemi(ifadesi aynen buydu,benim lafım değil) denetlemede generalin karşısına çıkarmaya cesaret edemez dedi...hiç bir yerde o riske girilmez dedi.

siz nedersiniz devreler?sizin duyumlarınız neler?konusalım da rahatlatalım birbirimizi...

Valla kardeşim hani derler ya zikilcek g.tün davası olmaz diye, askeriye bu adı üzerinde.. kendimizi en berbat durumlara hazır etmeliyiz. sonuçta ne başımıza gelceğini bilmiyoruz. ama umarım en az hasar ile şu lanet olası dönemi atlatır ve hayatımızdan büyük bir engeli kaldırmış oluruz.

• Kısa dönemin denetlemeye çıkmaması gibi bir genelleme yok, bende şu anda kısa dönem askerlik yapıyorum şafak :39, denetleme konusu tamamen gideceğiniz birlikteki komutana ve o birliğin durumuna bağlı.

Ama önemli olan denetlemeye çıkıp çıkmamak değil onun hazırlıkları, en pisi o. Hazırlıklara her ihtimale karşın bütün askerleri çıkarıyorlar ve denetleme gününe kadar deyim yerindeyse kabus gibi geçiyor. Ondan sonra 2 saatlik denetlemeye çıksan ne olur çıkmasan ne olur. Zaten o süreye kadar bitiyorsun

Denetleme için en iyi celp nisan celbidir hiç denetlme görmezler mesela ben hiç denetleme görmedim gittikten sonra 2-3 ay içinde çalışmalar başlarmış. Burada denetleme görenlerin anlattıları bu yazdıklarım, inşallah rahat bir yere düşersinizde en hafifiyle atlatırsınız.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler.

quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

quote:

denetleme konusunda da bir iki duyumumu paylasmak istiyorum sevgili devre arkadaslarım...

Valla kardeşim hani derler ya zikilcek g.tün davası olmaz diye, askeriye bu adı üzerinde.. kendimizi en berbat durumlara hazır etmeliyiz. sonuçta ne başımıza gelceğini bilmiyoruz. ama umarım en az hasar ile şu lanet olası dönemi atlatır ve hayatımızdan büyük bir engeli kaldırmış oluruz.

• bilgiler için sağol dede...

ben de yapıp gelen arkadaslardan duyduklarımı aktarıyorum sadece.

askerliğin çok değisken bir sey olduğunu,gittiğin birliğin konumu,iklimi,büyüklüğü ve disiplinine,komutanların yapısına göre çok değiskenlik gösterebildiğini zaten daha gitmeden anladık.

umarım rahat bi yere ve ızdırapsız komutanlara denk geliriz.

ne çıkarsa bahtımıza diyoruz zaten
  • izmir narlıdere istihkam okulunda askerlik yapacak kısa dönem arkadaşlar. çabuk gelin dört aydır sizi bekliyoruz. Korkacak hiç bir şey yok, yel gibi gelip geçecek askerliğiniz. yaşadınız yani. komutanlarınız mükemmel. bölüğünüz mükemmel. aha bi de ben varım daha ne istiyonuz. Şaka bi yana gerçekten iyi yere düştünüz. ne olduğunu anlayana kadar askerliğiniz bitecek. yanınızda hiç bir şey getirmenize gerek yok sadece sivil eşofmanlarınızı getirin muhtemelen size verdikleri üzerinize tam uymayacak. geriye kalan her şey burada mevcut. Hastane Çavuşu 327 KD Buğra:))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.