Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
1
Favori
76.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaslar soruma cevap verecek bilgiye sahip kimse yok mu ? Tecil bozdurma islemini yabancilar subesinden yaptirabilir miyim yoksa kendi subeme mi gitmem gerekiyor ?

Tabiki yabancı şubeden tecil işlemi yaptırabilirsiniz. Ben iki kez yaptım ;)

scream sen tecil mi yaptirdin yoksa 2 kere tecil bozdurma islemi mi ?
  • Ya ben tecil için gittğmde verdkleri belgeyi kaybettim. napıcam şimdi bilmyorum
  • 327. dönem aceleniz ne yav daha kac ay var :) gezin takilin dolasin eglenin sivilde yapipta askerlikte özleyebileceginiz herseyi yapin.. özellikle agustosta giderseniz benim gibi heleki iskenderuna giderseniz :d bir bardak soguk su olsada 5 ytl bile veririm dersiniz.. simdiden herkese hayirli askerlikler diliyorum az kaldi bizim bitiyor..

Safak 24
  • Orjinalden alıntı: eogretmen

Orjinalden alıntı: scream61

arkadaslar soruma cevap verecek bilgiye sahip kimse yok mu ? Tecil bozdurma islemini yabancilar subesinden yaptirabilir miyim yoksa kendi subeme mi gitmem gerekiyor ?

Pardon ya ben TECİL yaptım ..
  • Orjinalden alıntı: eogretmen

Orjinalden alıntı: scream61

Bu konuda askerlik şubesine telefon açmanız en mantıklı seçenek olur. Ancak yabancı şubede tecil yapılabildiğine göre tecil bozdurma işlemi de yapılması lazım. Çünkü yabancı şubeden karar aldırılabiliyor.
  • ben de pazartesi günü yabancı şubeme gidip tecil bozdurarak askerlik başvurumu yapıcam.
    bakalım oluyor muymuş..
  • forumda hararetli muhabbetler olmuş.tecil bozdurmak isteyen arkadaşlar bir an evvel işlemlerini yaptırsınlar.az özce 325.dönem olarak giden arkadaşımla telefonda görüştüm.hakkaride askerlik yapıyor ve tek şikayeti soğukmuş onun dışın tabir-i cayizse krallar gibi askerlik yapıyomuş.
    konutanların özellikle kısa dönemlere bakış açılarının çok farklı olduğunu söyledi.şimdilik ilk izlenimleri bunlarmış.ben arkadaşımla olan görüşmelerimi buraya aktarmaya çalışacam.
    herkese hayırlı geceler....
  • askerlik biraz şans ve kısmet işi bence.istanbula yakın biyere dustum diye sevinirsin ananı ağlatırlar.cok uzak yere dustum dersin paşalar gibi askerlik yaparsın.
    Allah herkese hayırlı bi askerlik donemi nasip etsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

forumda hararetli muhabbetler olmuş.tecil bozdurmak isteyen arkadaşlar bir an evvel işlemlerini yaptırsınlar.az özce 325.dönem olarak giden arkadaşımla telefonda görüştüm.hakkaride askerlik yapıyor ve tek şikayeti soğukmuş onun dışın tabir-i cayizse krallar gibi askerlik yapıyomuş.
    konutanların özellikle kısa dönemlere bakış açılarının çok farklı olduğunu söyledi.şimdilik ilk izlenimleri bunlarmış.ben arkadaşımla olan görüşmelerimi buraya aktarmaya çalışacam.
    herkese hayırlı geceler....
  • yazdığın şeyler çok doğru inşallah cümlemiz için en hayırlısı olur,
  • beyler öğrenmek istediğim bir konu var 2009 yılında komando asteğmen. alımı yapılacakmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebelboy_84

beyler öğrenmek istediğim bir konu var 2009 yılında komando asteğmen. alımı yapılacakmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.

Alınmayacak diyorlardı ama 325. dönemden komando asteğmen olanlar var. Maaşları da oldukça tatminkar. Bende istiyordum ama komando olamazmışım : )
  • selamun aleykum arkadaslar.Konyadan katılıyorum daha bugun uye oldum.forumlarınızı takıp edıyorum.ben de allah ızın verırse 2009 nisan celbınde yedek subay ady adayım.Ben kasım ayında askerlık subesıne müüracaat ederek askerlık durum belegesını aldım.ve 15 aralık verdıklerı dılekce ıle baglı bulundugum konya askelık sube daıresıne dılekce mı yolladım.tabıkı yollarken subeye sordum ne zman cvb gelır dıye şubat ayının basında yada ortasında bıze bılgı gelır dedıler.hayırlısıyla olursa ınsallah nısanda akerım.sımdıden herkese hayırlısı olsun dılıyorum.
  • 327 ler gelinde artık evimize gidelim yaw Kastamonudan selamlar... Torunlar...
  • beyler hadi gelin özletmeyin kendinizi
  • okko devrem nasılsın nasıl gidiyor işler..nerdesin devre
  • slm .327 tertıplerım benıde lısteye eklemeyı unutmyanız.İSKENDER AÇIK KONYA / ANADOLU ÜNİVERSİTESİ / İŞLETME
  • SİZleri bekliyoruz arkdaşlar nerde kaldınız hasretle bekliyoruz
  • bir zamanlar bizde sizin gibiydik sevgili torunlarim. merak etmeyin zaman su gibi akip gidiyor.

319. donem ikmal yedek subay (meslek kurasi)
  • herkese ıyı aksamlar arkadaslar sıtee az once uye oldum oncelıkle hepınıze hayırı teskereler dılerım benım sızlere sorum su an uludag unıversıtesınde ogrencıyım ve fınal sınavların ayın 18. de bıtıo fakat tek ders sınavına kalıcam ....
    malesef mezunıyetımde subatı felan bulucak gıbı bu durumda nısan ayı ıcınde son basvuru tarıhı 25 ocak mıs bu tarıhın uzatılma durumu var mı?

eger yok sada mezun olur olmaz hemen subat ayında ıslemlere baslasam nısana yetısebılrımıyım ne yapmam gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkur ederım...
  • uzatılması söz konusu olamaz ancak tanıdık varsa bir ihtimal yetişebilirsin ;) yada şubatın ilk haftası olursa şubenle görüşüp rica edersen yardımcı olabiliyorlarsa yaparlar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.