Bildirim
3250 de *123# sorunu çözüldü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1-music playerdeyken çıkış düğmesine basınca çıkmıyor programın kendisinden kapatmak lazım bu düzeldimi 2-nerde yaptırdın 3-para aldılarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 25 Mayıs 2006; 20:44:09 > -
müzik playerda çıkış düğmesine basınca bekleme ekranına dönüor ancak müzik arka planda çalmaya devam ediyor bu bir sorun değil.müzikte kapansın istiyorsan seçenek çıkış demek zorundasın.KVK servidte yaptırdım ve tabiki para almadılar.Ama telefonun garantiliydi yani spot cihazlardan alabilirler. -
ya iyide radyoda çıkışa basınca çıkıyor teli kapatma düğmesine sasınca menüye dönüyor doğrusu bu ama music playerde hem seçim düğmesine basınca hemde teli kapama düğmesine basınca menüye dönüyor üstteki tuşun çıkış işlemini gerçekleştirmesi lazım -
ş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 26 Mayıs 2006; 11:12:00 > -
Benim telefonumda geçen hafta yeni ver. la geldi.Bende de *100# normal gözüküyor.Sadece hücresel bilgi ilk kez görülüyor sonra gidiyor.Klavye döndürülünce tuş kiliti istemeden de açılıor.Neyse bi progdan bi proga geçiş yapacaksanız artık yeni nesil symbianlarda menu tuşuna basmak zorundasınız.No'ya basarsanız kapatırsınız..Menuye basın arkada çalışsın..Olay o -
quote:
Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2
Benim telefonumda geçen hafta yeni ver. la geldi.Bende de *100# normal gözüküyor.Sadece hücresel bilgi ilk kez görülüyor sonra gidiyor.Klavye döndürülünce tuş kiliti istemeden de açılıor.Neyse bi progdan bi proga geçiş yapacaksanız artık yeni nesil symbianlarda menu tuşuna basmak zorundasınız.No'ya basarsanız kapatırsınız..Menuye basın arkada çalışsın..Olay o
evet zaten bu cok guzel bir avantaj. zaten telefonun rami de yuksek tik demeden kapatiyor vallahi acimiyor. yok kapatmasin demiyorsan menu tusudur. cok iyi dusunmusler ilk n70 te vardi. bastim geri dondum yok. cok hosuma gitti hemen caktim kofteyi.
-
slm arkadaş 3250 versiyon yükledim ingilizce oldu türkceye cevirmem icin ne yapmam lazım şimdiden tşkler -
slm arkadaş 3250 versiyo n yükledim ingilizce oldu türkceye cevirmem icin ne yapmam lazım şimdiden tşkler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X