Şimdi Ara

325 yeni türk lirası athlon 2500xp epox 8rda3+ istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp 2500 barton işlemci ---------------------------------- arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    epoxun' nforce 2 8rda+ anakart en son bios yüklü kutume arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    256 ddr 333 ram oem ------------------------------- arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    LG 40x12x40 cdrw ------------------------- arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    40gb maxtor hdd --------------------------- arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    geforce 2 mx 400 64 mb ----------------- arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar
    atx gri kasa 300 watt yan kapakları 12 cm kasa fanı takmaya elverişli önden ups ses çıkışlı
    fax modem
    flopy var ama bozukmu calısıyormu bilmiyorum arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar

kasa yan kapakları özel kesimdir istenilen fan takılabilir arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar

325 ytl istanbulda elden teslimat pmden ilk teklifi sunana vericem arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar

arkadasımın ilanıdır ilgilenenler hayat_berbat@hotmail adresiyle bağlantı kursunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 21 Ocak 2006 20:30:02 >

• irtibat sahası acık sol ve sağ kanat boş yedek sayımız az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 21 Ocak 2006 20:28:01 >
  • Arkadaşımın teklifidir.270 ytl
  • ßilgisayarı ben gördüm temiz overclock'Luk bilgisayar athlon 3200 calıstırdımm
    270 olmaz eger hardiski istemem diyorsan 270 verebiliriz
    ama hardiskli diyorsan 320 son fiyattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaws -- 21 Ocak 2006 20:14:26 >
  • arkadaş o zaman 290 ytl olsun
  • kurtarmıyor 320 son fiyat olsa canın sağolsun 30 ytl için birbirimizi kırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 21 Ocak 2006 20:32:51 >
  • tmm anladık pazarlıgı seviyorsunuz ama bu bilgisayarı 320 alan yine karlıı bu istenn bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd 3000+ Venice Arıyorum Ankara
    19 yıl önce açıldı
    Amd 64 3500 S939 Venice o/c
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdd sizde 270 son fiyattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 21 Ocak 2006 21:02:10 >
  • 15 ytl yuksettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.