Şimdi Ara

325 TL'ye TOSHIBA A350-22Z NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir laptop aldığım için yaklaşık 4 yıldır kullanmakta olduğum Toshiba A350-22Z model laptop'ımı satıyorum.

Aşağıda birebir ürünü görebileceğiniz ve mevcut sıkıntılarını aktardığım bir video ekledim, izlemenizi tavsiye ederim. Video'da RAM'i 4 GB'a ben yükselttim demiştim ama yanlış söylemişim sanırım model direk 4 GB olarak piyasaya sürülmüş.

Cihazın 3 sıkıntısı var:
    1- Ekranda yatay olarak alt 50-55 pikselde bir titreme ve yanlış görüntü verme durumu var.
    2- Cihaza pil takılamıyor (takılınca anakarttaki şarj etmeyi vs. sağlayan chip'ler zarar görüyor ve alet bozuluyor, sadece adaptör ile çalıştırılmalı).
    3- Harddiski yakın zamanda bad-sector sorunu yaşattı. O yüzden 320 GB'lık harddiskini çıkartıp , temiz sorunsuz 60 GB başka bir harddisk taktım.

Bunun dışında kozmetik olarak 7.5 / 10 diyebilirim. Uzun süreli kullanım dolayısıyla çizik, ufak tefek şeyler olabilir. Batarya problemi, ekran problemi gibi nedenlerle 2-3 defa servislerde demonte edildiği için kasanın belirli yerlerinde esnemeler, küçük açıklıklar var.

Fiyat : 325 TL . Lütfen sadece ciddi alıcılar ulaşsın, makul bir miktar pazarlık payı vardır.

Toshiba Resmi Sitesinden Teknik Özellikleri :
    http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-a350-22z/

İşlemci Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi
    Intel® Core™2 Duo işlemci P8700 (2.53GHz, 3 MB L2 cache, 1066 MHZ FSB)
    İşletim Sistemi Orijinal Windows 7 Home Premium Edition (32 bit/64 bit seçenekli) Türkçe
    Bellek 4,096 MB (2,048 + 2,048) DDR2 RAM - max. 8,192 MB (800 MHz)
    Sabit Disk 60 GB (5.400 rpm) HDD
    Ekran 16 Toshiba TruBrite® 16:9 HD TFT ekran (1.366 x 768 çözünürlük)
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD3650
    512 MB(Max 2302 MB Paylaşımlı)
    Optik Sürücü DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Ses Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, Stereo hoparlörler
    Arabirimler 4’ü birarada Bridge Media Yuvası, 2 x USB 2.0, 1 x eSATA/USB (paylaşımlı), Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik), HDMI
    Kablosuz Haberleşme Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth™ 2.1 EDR
    Kablolu Haberleşme Ethernet LAN 10/100
    Batarya Yok
    Diğer Özellikler Entegre VGA web kamera (YÜZ TANIMA FONKSİYONLU) ve mikrofon (VoIP), HD Audio, Numerik tuş takımı, ECO modu, Çok fonksiyonlu Touch Pad kontrolü
    Ağırlık 2.9 kg
    Garanti Yok

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eopariltay -- 25 Kasım 2014; 13:45:17 >

• fiyatta indirim yapılmıştır arkadaşlar. satış devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eopariltay -- 25 Kasım 2014; 13:57:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 3 A315-42, 5200 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.