ben izmirden havaalanindan az önce aldim bileti ankara aktarmali yarin gece saat 23.00 de iskenderundayim.
aaa ben de :)
yaw arkadaşlar şimdi size bir önerim var. bir önceki celptekiler iskenderun terminalinde ulusoyun önünde buluşmuşlar yannni bizde öyle birşey yapsakkmıki diyorum. hani orda buluşup tanışalım derim ben... önerisi olan varmı....
Aday No 33353 Adı ve Soyadı FEHMİ TEMİZER Baba Adı MUHAMMET MUSTAFA Doğum Yeri KARABURUN Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
bende geliyorum arkadaşlar............
DİĞER BAŞLIKTAN DEVAM EDELİM ARKADAŞLAR. TOPLULUK OLSUN :d::d
İHİHİHİHİ
Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
arkadaşlar herkese hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun.
bende bursadan geliyorum pazartesi 17.30 bilet bulabildim bursadan başka gelen arkadaş varsa bilet firmasını ve saatini belirtebilirmi en azından birliğe gitmeden gezecek vakit olur biraz..
quote:
Orjinalden alıntı: ozhanozden
Kuvveti Deniz Kuvvetleri Sınıfı Deniz Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
arkadaşlar herkese hayırlısı ile gidip gelmek nasip olsun.
bende bursadan geliyorum pazartesi 17.30 bilet bulabildim bursadan başka gelen arkadaş varsa bilet firmasını ve saatini belirtebilirmi en azından birliğe gitmeden gezecek vakit olur biraz..
O BENİM O BENİM..AMA BEN SAAT AKŞAM 19:00 DA BİNECEM. SEN İNİNCE BEKLE BENDE SENDEN 1,3 SAAT SONRA ORDAYIM. NERDE BEKLİCEM DİYE SORACAKSAM İSKENDERUNDA İNME. PAC MEYDANINDA İNECEKMİŞİZ. ORDA BİR OTEL VARMIŞ CAM GİYDİRME. ORDA OLALIM SAAT 11 GİBİ İYİ BENCE
arkadaş hangi firmadan buldun saat 19.00 bende oradan alayım niye ayrı gidelim
quote:
Orjinalden alıntı: ozhanozden
arkadaş hangi firmadan buldun saat 19.00 bende oradan alayım niye ayrı gidelim
has turizm..
21 benim yada 22 benim.. hangisi hatırlamıyom.. sen bğirisini al iişte.. bu arada msn ekle görüüşelim
39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN. Denizcide olabilirdim aslında. Cankurtaranlık tecrübemde vardı hayırlısı böyleymiş. Ben Antalyadan gidecem 13 saatte anca varır dediler bakalım. Neler görecez orada.
benim msn ozhan@hotmail.com bursadan gelicek arkadaşlar hadi haberleşelim
herkese selam nerdesiniz arkadaslar nasil gidio çömel kalk rahat otur 4 lü olustur dirsek temasi hizaya gel :))))) 5. bölükte olan söylesin.
HAY DİLİMİ EŞŞEK ARISI SOKSUN
BUGÜN ASKERLİĞİN 12. GÜNÜ VE HER GÜN BÜYÜK IZDIRAP..
17. BÖLÜKTEYİM HAFTAYA DAĞITIM YERLERİMİZ BELLİ OLACAK.. ALLAHTAN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ARTIK.
BU ARADA GÜZEL DOSTLAR EDİNDİM. AMA ASKERLİĞİN HERTÜRLÜSÜ SIIIIIKKKKIIIICIII
DAHA YOLUN BAŞINDA BUNALDIM VALLAHA..
BU ARADA MAVİ MUTLU TENYA BODY OLDUK ŞANSA BAK YAWWW
BOSALLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BOSALLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BOSAAAAAAAAALLLLTTTTTTTTTTTTT :))) acemilerin banyosundan bi alinti :)) 3.5 dk olmadan bu ses yükseliyor banyoda tabil ilk seferde bende cikmistim hemen ama sonra anladimki cikmasanda bise olmuyomus :D:D:D acemilik iste hehehe
istanbula gidices simdi buradan bakalim :) pendik tersanesine simdiden hayirli olsun benimle birlikte oraya gelenlere..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme