Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
529.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malatyadan herkeze sevgiler şafak 114 saymayın geçmez demişlerdi ama nasıl sayılmasınki yeminden sonra arkadaşların aileleri geldi onlar çıktı ben çocuk küçük diye hanımı getirtmedim ama sonra pişman oldum ailesi gelmeyen 7-8 kişi kaldık meydanda birbirimize bakıyoruz tuhaf oluyo insan kışlaya döndük erzak alımına 1,5 ton erzak 3 günlük taşı bakalım sonrada gece 3-5 nöbeti bizi bekliyo hoşgeldiniz partisi yani neyse tek tek yiyoz günleri 114 havada oda bügün batacak 323 lerin gelişini hedef koydum onlar bizim biletler insan ilk geldiğinde bi şok oluyo sivilde pek hoşlanmadığın işler bile burda özleniyor öncelikle hasret koyuyo ya neyse 323 leri korkutmayalım herkeze hayırlı teskereler inşallah.
  • onlar bi gelsin bende baska bise istemiyorum
  • şafak 114 başka yok

    MUŞ,MALAZGİRT ASKERLİK ŞUBESİ
  • arkadaşlar merhaba uzun süreden beri giremedim acemilik derken şimdi usta olduk kistanbul küçükyalıdan şimdi taksim gümüşsuyuna gittik .
    gümüşsuyu harika 321 ler olarak istanbul küçükyalı acemilikte 216 kişiden 19 kişi taksim gümüşsuyuna askeri hastaneye düştük harika bir yer arkadaşlar 323 kısa dönem ler gelirlerse yaşadılar
    321 dönem bomba dönem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulhabey -- 25 Mayıs 2008; 12:43:31 >
  • slmlar taksim gümüşsuyundan 321 kd olarak saygılar sevgiler şafak 114
  • Kastamonu Taşköprü Askerlik Şubesinden herkese çok selam. şafak 114
  • Arkadaşlar Listeyi yeni gördüm ama bende 321. dönemim
    Ankara Sıhhi İkmal BKM. MRK. Kom. Etimesgut /Ankara da Asteğmenim kime sorsanız gösterirler :D Kısa dönem varsa oraya gelen mutlaka yazsın :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rouvax

    Arkadaşlar Listeyi yeni gördüm ama bende 321. dönemim
    Ankara Sıhhi İkmal BKM. MRK. Kom. Etimesgut /Ankara da Asteğmenim kime sorsanız gösterirler :D Kısa dönem varsa oraya gelen mutlaka yazsın :)


    Hocam sizin oraya Kadir ÇAĞLAR adında bi arkadaş yolladık kütahyadan bizim yan koğuştan çok iyi bi arkadaştır ona biraz sahip çıkarsanız çok memnun oluruz. Selam edersenizde çok sevinirim.

    Baran SEREN
    Hv. Piy. Çvş
    Amasya Merzifon Asker Hastanesi
  • Antalya jandarma düşen torun var mı?ben antalya il jandarma da yaptım sorunuz olursa yardımcı olurum.Herkese hayırlı teskereler.319 dan selamlar
  • geen sene bu günlerde ben de bunalımdaydım 110 küsür gün biter mi diyordum ama bitti
    inanın bana usta birliğinin 3. haftasından sonra askerliğe alışıyorsunuz o zaman günler çok hızlı geçiyor
    askerliğin güzel yönleri de var
  • 1.JANDARMA KOMANDO TUGAYI ŞIRNAK ÇAKIRSÖĞÜTTEN TÜM DEVRELERİME SELAMLAR.
    ŞAFAK 112 BAŞKA YOK.

    J.KOMD.ÇVŞ
  • Kalır 111
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kulhabey

    arkadaşlar merhaba uzun süreden beri giremedim acemilik derken şimdi usta olduk kistanbul küçükyalıdan şimdi taksim gümüşsuyuna gittik .
    gümüşsuyu harika 321 ler olarak istanbul küçükyalı acemilikte 216 kişiden 19 kişi taksim gümüşsuyuna askeri hastaneye düştük harika bir yer arkadaşlar 323 kısa dönem ler gelirlerse yaşadılar
    321 dönem bomba dönem



    hayat sana guzel tertip. insallah kısmet olmazda bi kacımızı elerler diyerek basliyorum.. bu cuma araziye cıkıyoruz 21 gün cadırda kalıcaz dağda.. bende 321... ve hic hos değil....
  • selamun aleyküm beyler
    öncelikle hepinize hayırlı teskereler diliyorum inşallah bir an önce görevinizi bitirip sevdiklerinize kavusursunuz.şimdi size belkı cok zor geliyordur zaman gecmez diyorsunuzdur ama ınan kı 1 gune gelmiyor bakıyorum benım gelelım bugun tam 10 gun olmus ama ınan bana asıl şimdi zorlanıyorum belkı sıradan bı cumle oluyor bu ama hakıkaten ole su anda hala kendımı sapşal gibi hissediyorum off ya keske bıtmeseydı yıyorum ekmek elden su göldendı.şimdi evlilik sıkıntısı ıs sıkıntısı herşey üst üste geliyor. onun ıcın komutanlar ne derse desinler sizi ne kadar askerlikten hayattan soğutsalarda boşverin aldırış etmeyin.zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.gercekten sunu soluym su anda bazı olaylarımdan dolayı pişmanım keske olmasaydı diyorum.hııı bu arada ben Allaha sükür çok rahattım belkı onunda etkisi vardır askerliği sevmemde ama olsun zorda olsa,oradakı ortam bambaşka bişi.dediğim gibi anı yaşamak. inşallah hersey gönlünüzce olur hayırlı teskereler...
    şafak alıııyymmmm




  • arkadaşlar gelibolu nuhabereden sevgilerle 321'ler dörtgözle 323'leri bekliyor. hayırlısıyla geçer inşallah....
  • beyler selam...
    nooldu herkesin çarşısı kitlendi galba bu aralar:):)mesaj atan yok:)
    geçmiyor günler..
    109
  • bu 3. tutanakla carsıya cıkısım oldu :) bizim boluk komutanı atıs yapmayanlara carsı yasak diyor.. ozel hallerde izin veriyo ancak. pazar gunu tatbikat var 21 gun daqdayız. gelince de cerkezkoye tasınıyoruz lav edilecek bölük. 2. bölük ist-kartala gitti.. istanbulluyum ama yapcak bise yok sans olacak insanda işte.. bizim tasınma islemleri de 1 ay surer dediler. muhtemelen 50-60 felan saycam ben tasınma islemleri bittikten sonra. sonra da atıs yaptırırlar ve normal askerler gibi carsı kaqıdı ile carsıya cıkarız :)
  • sabah geldim internete ordan yemeğe simdi yine internete.. burdan cıkıp yemek yiyip donecem kışlaya. her carsı aynı. irenc bi yer burası.... şu çerkezköye bi tasınsaydık iyiolacaktı. insallah bizden baska 321kd vardır ordada..

    safak demis 108.. baskaaa yoooook (daha ne olsun anasini satim..))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ithalatci

    sabah geldim internete ordan yemeğe simdi yine internete.. burdan cıkıp yemek yiyip donecem kışlaya. her carsı aynı. irenc bi yer burası.... şu çerkezköye bi tasınsaydık iyiolacaktı. insallah bizden baska 321kd vardır ordada..

    safak demis 108.. baskaaa yoooook (daha ne olsun anasini satim..))


    allah yardımcınız olsun kardeşim....
  • saqolasın kardesimm
  • 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.