Şimdi Ara

321.Dönem 4 ÜNCÜ KR.HVCL.A.K.LIĞI İSTANBUL KARTAL BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
26.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla inş. ii olur arkadaş ii şeyler söylüyor sağolsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniachkn

evet 23. motorlu piyade alayıydı benimki. 313 k.d.

@maniachkn dostum anlat abi bilgi ver bende oraya düştüm..havacıların yerine yazıyorum ama sen yaptığın yeri anlat abi..ne görevleri vardı bu motorcuların... en ufak bilginden yoksun etme beni..
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubberh

tertipler bende oradayım ankaradan gidecem cumartesi sabah çıkacam..

abi hangi firma ile gidiyosun bende kartala düştüm ve ankaradayım ama benim motorize :)) bende cmt sabahına bilet aldım..
  • tertip metronun anadolu yakası terminali yakın google eartten baktım metrodan alıcam yarın serviside aktarmasız anladım kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

quote:

@maniachkn dostum anlat abi bilgi ver bende oraya düştüm..havacıların yerine yazıyorum ama sen yaptığın yeri anlat abi..ne görevleri vardı bu motorcuların... en ufak bilginden yoksun etme beni..

dostum aldım detaylı pm ni...ellerin dert görmesin..çok faydalı oldu benim için..

• quote:

tertip metronun anadolu yakası terminali yakın google eartten baktım metrodan alıcam yarın serviside aktarmasız anladım kadarıyla

dostum bende ulusoy a ayırtmıştım saat 10:30 a..ama @maniachn ın verdiği bilgilere paralel olarak nilüfer inde samandırada tesisleri varmış..oradan servisle gidebiliriz sanırım..ben belki öle de yapabilirim..bulabilirsem umarım..seninde aklında olsun nilüfer olarak..
  • quote:

quote:

quote:

dostum aldım detaylı pm ni...ellerin dert görmesin..çok faydalı oldu benim için..

ne demek kardeşim, başkent üniv.lilere canımız feda...

• quote:

quote:

tertip metronun anadolu yakası terminali yakın google eartten baktım metrodan alıcam yarın serviside aktarmasız anladım kadarıyla

dostum bende ulusoy a ayırtmıştım saat 10:30 a..ama @maniachn ın verdiği bilgilere paralel olarak nilüfer inde samandırada tesisleri varmış..oradan servisle gidebiliriz sanırım..ben belki öle de yapabilirim..bulabilirsem umarım..seninde aklında olsun nilüfer olarak..

bakalım hangisinde yer bulursam saat 7-8-9 arası almayı düşünüyorum.
  • :::ABSOLUT®:::

@maniachkn arkadaş banada ilaç gibi geldi
  • valla bende öğlden beri bi korku vardı yukarıdakileri okuyunca biras rahatladım
  • aynen. clubberh sen mekanize değilsin değilmi? ayrıca piyade havacılık ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 11 Nisan 2008; 1:22:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codetr

:::ABSOLUT®:::

@maniachkn arkadaş banada ilaç gibi geldi

eyvallah ne demek, elimden geleni yapmaya çalıştım
  • quote:

aynen. clubberh sen mekanize değilsin değilmi? ayrıca piyade havacılık ne alaka

Kara kuvvetlerinin havacılık bölümü arkadaşım. Helikopterlerin, uçakların üstünde Kara kuvvetleri yazar.

Kara kuvvetlerinin denizcilikle ilgili birimleri de var
  • quote:

aynen. clubberh sen mekanize değilsin değilmi? ayrıca piyade havacılık ne alaka

arkadaşın sayesinde ulaşımımız rahat olacak istanbul gibi bi yerde enbüyük belaydı
  • quote:

Kara kuvvetlerinin havacılık bölümü arkadaşım. Helikopterlerin, uçakların üstünde Kara kuvvetleri yazar.

Kara kuvvetlerinin denizcilikle ilgili birimleri de var

ne yapar karacı havacılar eğitimleri hakkında bir malumatın varmı???
  • akut un sitesinde rastladım bizim gedeceğimiz yerde arama kurtarma faaliyetide varmış

enteresan geldi
  • quote:

quote:

valla dostum ne kadar teşekkür etsek azdır.

sana bir sorum olacak ne yapar bu karacı havacılar???

tek kelimeyle yatıyolar, biz emniyet asayiş yardımlaşma, doğal afet yardımlaşma gibi abuk sabuk eğitimler yaparken, sizinkiler gün sayıyodu, sizin ordan akşama kadar bir uçak kalkıyo diğeri iniyo, bir helikopter iniyo diğeri kalkıyo. Uçak-helikoptere sizi bindirmezler. Anca siz onların kaydını tutarsınız. Ali uçtu, 2 saat sonra geri geldi. Benzini şu kadar eksilmiş. Yazıcı şu bu olursunuz.

Ben gece silahçısıydım. Gündüz uyuyodum. Sizin lanet olası helikopterleriniz, akşama kadar kalkıp iniyodu ve beni uyutmuyodu. rpg-7'yle vurmayı düşündüm hepsini.

Tek dileğiniz, :::ABSOLUT®::: arkadaşa da söylüyorum (başkentliye), askeri denetleme görmemek olsun. Denetleme görmezseniz, ve düştüğünüz bölükte nöbet yoksa, bir çoğuna göre askerlik yapmamışsınızdır.

• quote:

quote:

quote:

valla dostum ne kadar teşekkür etsek azdır.

sana bir sorum olacak ne yapar bu karacı havacılar???

tek kelimeyle yatıyolar, biz emniyet asayiş yardımlaşma, doğal afet yardımlaşma gibi abuk sabuk eğitimler yaparken, sizinkiler gün sayıyodu, sizin ordan akşama kadar bir uçak kalkıyo diğeri iniyo, bir helikopter iniyo diğeri kalkıyo. Uçak-helikoptere sizi bindirmezler. Anca siz onların kaydını tutarsınız. Ali uçtu, 2 saat sonra geri geldi. Benzini şu kadar eksilmiş. Yazıcı şu bu olursunuz.

Ben gece silahçısıydım. Gündüz uyuyodum. Sizin lanet olası helikopterleriniz, akşama kadar kalkıp iniyodu ve beni uyutmuyodu. rpg-7'yle vurmayı düşündüm hepsini.

Tek dileğiniz, :::ABSOLUT®::: arkadaşa da söylüyorum (başkentliye), askeri denetleme görmemek olsun. Denetleme görmezseniz, ve düştüğünüz bölükte nöbet yoksa, bir çoğuna göre askerlik yapmamışsınızdır.

eheh

• quote:

ben o helikopter sustururum dostum sen yapmışın ama tertipleree faydamız olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.