Şimdi Ara

320M $ Bulunan Gta V Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar yaklaşık 320M bulunan GTA 5 Social Club hesabımı satıyorum. Hesap 2 yıldır bendedir. Geçen yaz ayında hemen her aracı ve mülkü almıştım şimdi girip 100m kadar harcama yapınca yine her şeye sahip olacaksınızıdır.
    Takas teklifleri değerlendirilir. Tercih nakit satmak
    Fiyat: 250 TL
    320M $ Bulunan Gta V Hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerus -- 30 Mart 2020; 19:0:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Günceldir
  • Dostum ilanını baltalamak için yazmıyorum yanlış anlama. 420M para var diyorsun ancak paraları nasıl kazandığına bakacak olursak görevlerden yaklaşık 8M, yerden 22K ve araç satışlarından 9M para elde etmişsin. Toplam 26M para kazanmışsın. Geri kalan parayı nasıl kazandığını ve yaklaşık 12 günde (250 küsür saat ve daha fazlası) bu seviyeyi nasıl yaptığını sorabilir miyim? 250 lira istemişsin. Hile mi emek mi anlamadım.
  • Yanlış anlaşılacak bir durum yok hocam. Öncelikle ilanımda "hesap 2 senedir bende" diye belirttiğimden de çıkarılabileceği üzere hesabın ilk sahibi ben değilim. Ben hesap 180 liraya almıştım zamanında içinde 450-500m kadar para ve eşya ile birlikte. Tıpkı sizin sorduğunuz soruyu ben de kendime sormuş, "emek mi hile mi" diye düşünmüştüm. Ama paranın nasıl kazanıldığı değil olup olmadığı önemli olduğu için hiç sormadan aldım. O zaman için biraz risk olabilirdi ama hesap uzun süredir bende ve ben hile yapmadım da hile yapmayı bilmiyorum da yani şu andan sonra alacak arkadaş için hileden ban yeme durumu yoktur. Tabii kendi hile yapmazsa. "180 liraya aldığın hesaba 250 lira istemek yanlış" diyecek olursan da o zaman gta5 steam'da 60 liraya satılıyordu, şimdi 84 liraya satılıyor(tabii indirimli halleri) o 1.5 kat arttıysa ben de 1.5 kat arttırdım doğal olarak ve pazarlık payı da var tabii ki

• Tabi hocam siz de haklısınız. Hayırlı satışlar o halde
  • Teşekkür ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.