Şimdi Ara

320GB ST3320620AS 3.AAK Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki harddisk e göz atarmısınız... Performansı nasıl bilmiyorum ama çok ses çıkarttığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Son olarakta bana çok sessiz çalışan bir hdd önerebilirmisiniz.

Lütfen yorumlarınızı yazmadan geçmeyiniz

• Performansı normal, olması gerektiği gibi. Piyasada 32MB yampon bellek olan modeller veya özellikle çok terih edşler 250GB 410AS gibi Hard Diskler çok biraz daha performanslı. Eğer sesi için değiştircekseniz seagate almayın samsung 32Mb bellekli olanlardan alabilirsiniz.
  • aynı hdd ben kullanıyom ve ses sorunu yasamadım simdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 16 Haziran 2008; 16:56:55 >
  • Seagate 410As yi çok övüyorlar dedikleri kadar varmı. Samsunglardan mesela hangi modeli öneriyorsunuz
  • Hiçmi cvp yok kaç kişi bakmış konuya
  • 410AS'nin erişim süresi 15.x.

Bunun etkisi ne kadar acaba?
  • Erişim süresi ne kadar küçükse o kadar iyi diye biliyorum bende 13.2 çıkıyor. 410AS 15.x olmaması lazım. olsa bile gözle görülür bir fark olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşük olunca tabii ki daha iyi.

Etkisi nedir, en iyi nerede anlaşılır?

410AS'nin erişim süresi kaç peki? Karşı çıktığınıza göre, gerçek değeri biliyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Haziran 2008; 11:56:34 >
  • 15.2 veya 15.3 çivarında araştırma yaptım uzun süredir herkez 410as konusunda hemfikir ama birkaç kişi sessizlik ise samsung performans için seagate demiş kafam karıştı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbg_ant2

15.2 veya 15.3 çivarında araştırma yaptım uzun süredir herkez 410as konusunda hemfikir ama birkaç kişi sessizlik ise samsung performans için seagate demiş kafam karıştı :D

valla ben ses konusun da sorun yasamadım sahsen benim için sesslikte performansta seagate
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.