Şimdi Ara

320 Kiloluk Obez Gencin Dramı: Yemek Yiyerek Öleceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'de yayın hayatına başlayan 'Ağır Ailem' TV programı, 34 yaşındaki, 320 kiloluk Casey'in hayatı herkesi şaşırttı.

1 KÜÇÜK YAŞTAN BERİ KİLO PROBLEMİ VARDI

ABD'nin yeni TV programı Ağır Ailem'in ilk bölümünde; küçük yaştan beri kilolarıyla başı dertte olan Casey'in hayatı işlendi.

2 320 KİLOYA ULAŞTI

Şimdi 34 yaşında olan Casey King, yemek yeme hastalığından kurtulamadı ve 320 kiloya ulaştı. Küçüklüğünden itibaren kilo problemi olduğunu anlatan King, liseden mezun olduktan sonra kısa süre restoranlarda çalıştığını ancak hiçbirinde kalıcı olamadığını söyledi

3 UYANIR UYANMAZ PİZZA YİYOR!

İşsiz kalınca annesinin kendisini evden attığını belirten King, o günden sonra babasıyla birlikte yaşamaya başladı. Normal bir günde 12'den önce uyanmadığını anlatan King, "Uyandıktan sonra pizza, hamburger ya da benzer şeyler yiyorum. Yemekten sonra bilgisayar oyunları oynuyorum. Çok fazla aktivite yapmıyorum" diyor.

4

King, evin banyosunda sıkıştığı için babasının yardımıyla dışarıda yıkanıyor.

5 "ODAMDA ÇIPLAK VAKİT GEÇİRİYORUM

Georgia'da havanın çoğu zaman sıcak olduğunu ve bu nedenle kıyafetlerin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen King, "Bu yüzden odamda çıplak olarak vakit geçiriyorum. Babam dışında görüştüğüm kimse olmadığı için de sorun olmuyor. Online oyunlarda ise beni görünüşümden dolayı yargılayan kimse yok. Orada olmak istediğim gibi biriyim" dedi. Yemek tutkusundan vazgeçemediğini ifade eden King'in sosyal medyada en çok konuşulan sözü ise, "Ölene kadar yemeye devam edeceğim" oldu.

6

7

https://www.sondakika.com/fotogaleri/320-kiloluk-obez-gencin-drami-yemek-yiyerek/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 5 Ocak 2019; 21:2:58 >

• Üzüldüm ya anneside evden kovmuş bi ameliyatı yokmu bunun bu kilonun yemekle ilgisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be reis bende tipsizim sokakta yuzume bakan yok dislaniyorum halini anlayabiliyorum.tek farjimiz.ben 184 boy 60 kilo malim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamı direk aç bıraksalar ölür mü? nolur?
  • Tlc de var mı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

bu adamı direk aç bıraksalar ölür mü? nolur?
    Normal bir insan haftalarca yaşayabilir ama bu adamın hastalığı zaten yemek yemek. Vücudu dayansa da psikolojisi dayanmaz büyük ihtimal.
  • bızde kız bulamadan ölecez aramızda hıc fark yok :d
  • At, Arpa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.