Bildirim
320 kbps Müzik Satan Site Bilen ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
orjinal albümler bırak 320'yi flac kalitesinde olur, itunes uygun ama daha önce ordan albüm almadığım için kopyala yapıştır var mı bilmiyorum ama sanırım yok -
iTunes'tan alırsan kopyala yapıştır yapabilirsin. Müziklerin indiği klasörü bulup istediğin gibi kopyalıyorsun. Fiyatlar da gayet iyi, 5-10 tl arası değişiyor genelde albüm fiyatları, Amerika'da 10$ olan albümler Tr'de 10₺.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevaplar için
itunes biliyorum kullandımda ama orası 128 sunuyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
itunes biliyorum kullandımda ama orası 128 sunuyor diye biliyorum
Hayır canım, iTunes'taki parçalar gayet iyi kalitededir. Sabit bir şey yok sanırım ama benim aldıklarım 270-290 arası bir şeydi sanırım, tam hatırlamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mp3va.com -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaG
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
itunes biliyorum kullandımda ama orası 128 sunuyor diye biliyorum
Hayır canım, iTunes'taki parçalar gayet iyi kalitededir. Sabit bir şey yok sanırım ama benim aldıklarım 270-290 arası bir şeydi sanırım, tam hatırlamıyorum.
itunes ta normal alınınca 256 aac mi kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası mükemmel de yasal olduğuna emin misiniz
legalliği hakkında bir şey diyemeyeceğim ama kalitede sıkıntı yok.
edit:aradığım kadarıyla legal bir site daha önce çok alış veriş ettim bulamadığım albüm olmadı şuana kadar alternatifi de mp3million.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 3 Mayıs 2014; 11:16:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aLpHs
mp3va.com
Bende bunu paylaşacaktım, 2 gün önce denk geldim fakat alışveriş yapmadım, ödeme şekli nasıl, paypal ile oluyor mu? Ve ayrıca, satın aldığımız bir albüm bir süre sonra silindi diyelim, ücret ödemeden tekrar indirebiliyor muyuz?
visa kart ile alışverşi yaptım 15$ yüklüyorsun minimum 1 albüm yaklaşık 1.5$ tekabül ediyor. Albüm satın alındığında zaten her zaman download bölümünde duruyor silinme gibi bir şeyle karşılaşmadım -
Cevap için teşekkür ederim, bugün bir deneyim
Ben bu tarz platformlarla hiç uğraşmadım.
İ tunes 'da sevmiyorum. AAC den yana değilim. Gönlüm WAV dan yana. 1411 kbps.
Yer çok sıkıntı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X