Şimdi Ara

320 ci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun aleykum herkese hayırlı geceler ben 18 yasima girecegim ehliyetim yok ama olsun her neyse kendime yaklasik 3 4 aydir 320ci E36 kasa bakiyorum butcemde 19 ile 21 arasinda baktigim arabalarin cogu ya komple boyali yada degiseni var benimde boya takintim bide arabayi kendime kendi paramla aliyorum yillardir biriktiriyorum sizce aldiktan sonra pisman olur muyum elimde patlar mi boyali olmasi 150 200 binde olmasi bi sorun yaratir mi yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acemi olarak kullanacağınız için ve arabalardan anlamadiginizdan dolayı size b sınıfı Hatchback araçlar daha uygun olacaktır.

hem acemiliginizi atarsınız. hem de olası arıza durumlarında butcenizi cok zorlamadan işin içinden çıkarsınız.

• K.b bu ilk arabam degil abimle bundan 2 sene once faca bi dogan almistik zaten birde bilirsiniz sahin doğan bunlar cok az masraf acar daha sonra abim arabayi perte cikardi abim leon cupra aldi bende bmw dusunuyorum yani kisacasi buyuk capli bir masraf acar mi ben onu sormak istedim yoksa araba kullanmamda bir sorun yok sehir için de cok rahat kullanıyorum

• e36 bmw diyorsunuz her türlü masrafı çıkarabilir temizi yok denilecek kadar az
  • Eyvallah teşekkür ederm ben biraz daha dusunecegim bu konuyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.