Şimdi Ara

32 YAŞINDA YENİ MEZUN UÇAK MÜHENDİSİ İŞ BULABİLİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 28 yaşında olduğunuzu farzediyorum.Bitirme yaşınız en makul 32 olacağını ele alırsak değmez.


    Sizin açınızdan ele alırsak emeğiniz de boşa gitmesin diyerek tıp seçmeniz daha yararınıza olur.


    Ben aslında tıpı sevenlerin ve katlanacak kişiler için tavsiye ederim.Aksi takdirde önermem.Ama çaba ve uğraşı noktası ailesel durumunuz nasıl bilmiyorum iyi değilse en doğru olan sizin adınıza bu olur.


    10 yıl önce olsa okuyun derdimde günümüz koşullarında durum başka.En iyi yerlerden mezun olsanız bile en iyi yerlerden, beklenti yüksek olacağından malum, mühendislikte tecrübe işi piyasayı öğrenip tecrübe kazanıp kıdemli olmanız lazım erkenden ve bu sebeple yaş belli noktada önemli.Sizin yaşınızdakiler nerede ise bir yönetici pozisyonuna gelmişken siz sıfır konumunda olacaksınız buda hoş değil.Bu ölçütte iyi veya kötü bir yerden mezun olmanız bir anlam ifade etmeyecektir.


    Özetle tıp veya diğer iş garantili sağlık sektörlerinden birini seçmeniz sizin geleceğiniz adına doğru olandır.Askerlik probleminiz yoktur umarım.Çünkü oda bir sorun.


    Ben en kötü şartı düşünerek tavsiye bulundum.Aileniz arka çıkarsa mali olarak iyi durumda iseniz bitirip(Uçak mühendisliği) yurt dışına gitme vs vs gibi.O zaman farklı bakarım.





  • Slash702 S kullanıcısına yanıt

    pilotaj daha sıkıntı, yaş sıkıntısı yok mu onda? 28-29 diye biliyorum.


    senin yapman gereken ne okursan oku niş bir alana yönelmek. o zaman iş sıkıntısı yaşamazsın.

  • hocam çalışma dökümü v.s isteyecekler nasıl olacak o :D

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Hocam THY bile yetiştirmek için açmış olduğu ilanlarda 1993 yılından sonra doğmuş olmak diyor ki o eğitim de 2 sene sürüyor sonuç olarak pilotluk da yaşın mühendisliğe göre daha az sorun teşkil edeceğini düşünüyorum. Ama tabi ki daha iyi araştırmak lazım

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Hocam malesef o kadar zengin değil ailem o sebeple kendimi garanti almam gerekiyor. Kesinlikle müh. okumak isterdim ancak gelinen noktada hayal olduğu belli ne yazık ki :(

  • red alert2 R kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de sizin kadar pozitif düşünüyordum ancak kimseden tatmin edici herhangi bir cevap alamadım gerek buradan gerekse de insan kaynaklarındaki yetkililerden. Benim yaşımdaki insanların yönetici pozisyonunda olacak olması benim daha uzman yardımcısı olacak olmam gibi handikaplar mevcut o yüzden sanırım bir daha kumar oynayamam gibi. Tıp yazıp yoluma bakmak en hayırlısı olacak

  • Slash702 S kullanıcısına yanıt

    Yurt dışına gitme olağanız varsa dedim onu.Yok Türkiye'de bir kariyer planınız varsa tıp veya iş garantili sağlık alanında bir bölüm dışında tercihiniz zannımca zor.


    Ben seven için katlanacak için tavsiyede bulunurum ama.Tıp seçmeniz sizin adınıza doğru olacaktır.Mühendislik erken kalkanın yol alacağı bir parkurdur.Ne kadar genç yaşta piyasaya girerseniz tercih sebebi olursunuz ilerlersiniz.Olay budur.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.