Merhaba arkadaşlar black friday dolayısı ile birçok yerde indirim mevcut. Benimde bir adet usb belleğe ihtiyacım var fakat şöyle ki 32 gb olacak ve yazma hızı yüksek olacak bilgisayarımda normal usb 2.0 giriş var. 3.0 desteği yok alabileceğim en iyi hızı hangi bellekten alırım ? Örneğin 10 gb bir dosya attığımda şu anki bellekle çok ama çok uzun sürüyor. Zaman benim için önemli, fiyatıda ortalama olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
NOT: aklımda sandisk flair 32gb var 150mb/s olarak hız yazılmış kutusunda ama istediği gibi bir hız verirmi kullanan varsa yazarsa sevinirim. Birazda ısınıyormuş sanırım.
o okuma hızı yazma hızı çok daha düşüktür , mesela bende sandisk extreme var 245MB/saniyeye kadar okuma hızı ve 190MB/saniyeye kadar yazma hızı diyor ama şu ana kadar 120 mb yazma 200 mb okuma hızına ulaştım sadece , ama bana yetiyor da artıyor bile 2 yıl önce 90 tl ye almıştım fiyatı hala aynı seviyedehttp://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-32gb-usb3-0-usb-bellek-sdcz80-032g-g46-p-BD500699
Konu up, benim de şuan tavsiyeye ihtiyacım var maksimum 40 TL civarı bir şey arıyorum 32 gb olacak. Şu an Toshiba'nın beyaz renkli bir 32'lik belleği var kopyalam hızı felaket derecede kötü, yaklaşık 10 gb bir dosya 30-35 dakikada yazılıyor. Ben sık sık 2 pc arasında flash bellekle dosya aktarımı yapıyorum bu yüzden yazma hızı önemli olacak benim için en azından 10 gb dosyayı 5 dakikada falan yazabileyim. Piyasada sanırım bir tek bu bütçeye Sandisk Ultra var gibi, acaba başka önerisi olan var mı? Sandisk ultrada da büyük boyutlu dosyalarda yazma hızı 18 mb/s'ye kadar düşüyor diyen gördüm. Bu da az geldi. Net bir şey yazılmamış ki.
Kısaca öneri bekliyorum.
Sandisk flair.
elimde 4 adet sandisk 64 gb flush bellek mevcut uygun fiyattan verecegım bilgin olsun