Şimdi Ara

32 bit ne fark eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu toplama bilgisayar alacağım, 1500 tl civarında; 8320, 8gb (4x2) ram,hd 7850 falan; elimde 32 bit win7 ultimate işletim sistemi var; 64 bit olmasa bana ne eksisi olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ramlerini 8 gb göstermez 32 bitte böyle birşeyler vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 4 gb, göstermez mi yani

• Serativ S kullanıcısına yanıt
    göstermez dostum. 32-bit işletim sisteminin göstereceği maksimum ram 4GB 'dır. onu da tam 4 göstermez. 3.5GB küsür kullanmana izin verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

göstermez dostum. 32-bit işletim sisteminin göstereceği maksimum ram 4GB 'dır. onu da tam 4 göstermez. 3.5GB küsür kullanmana izin verir.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Serativ

Hafta sonu toplama bilgisayar alacağım, 1500 tl civarında; 8320, 8gb (4x2) ram,hd 7850 falan; elimde 32 bit win7 ultimate işletim sistemi var; 64 bit olmasa bana ne eksisi olur?

Aldığın ramlerden birini çöpe atmış olursun.
    X32: maksimum 3.98 görür.

• Peki güvenilir 64 bit işletim sistemi nerden bulabilirim, siz orjinal mi kullanıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki güvenilir 64 bit işletim sistemi nerden bulabilirim, siz orjinal mi kullanıyorsunuz?

Bu soruda bir bilgi işlem elemanı olarak sessiz kalma hakkımı kullanıyorum.

Anlayan anladı

güvenilir derken... orjinal dışında hiçbirine güvenemezsin. ama torrent vs.'den indirip kullanan çok insan var :)

ben Win8 Profesyonel 64 bit kullanıyorum. zamanında 29TL'ye almıştım Microsoftun sitesinden :D ilk çıktığında promosyon fln vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 28 Ağustos 2013; 2:07:43 >
  • Torrent falan bulamam yani türkçe :/ ben 3-4 senedir korsan yazılım kullanıyordum win7 32 bit; sorun da yoktu açıkçası, bir tek güncelleme falan yapamıyordum :/ ama şimdi 64 bit gerek :/ orjinal win7 hala piyasada satılıyor mu, yoksa tek win8 mi kaldı

• quote:

Torrent falan bulamam yani türkçe :/ ben 3-4 senedir korsan yazılım kullanıyordum win7 32 bit; sorun da yoktu açıkçası, bir tek güncelleme falan yapamıyordum :/ ama şimdi 64 bit gerek :/ orjinal win7 hala piyasada satılıyor mu, yoksa tek win8 mi kaldı

Win7 x64/x32(aynı cd ile ister 32 ister 64 bit kurulabiliyor) Ultimate tr teknosa'da 299 tl. Kutulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 28 Ağustos 2013; 2:13:00 >
  • oem al win 8 64 bit 180 falan eksende
  • http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemi/microsoft-4hr-00070-windows-8-single-language-64-bit-turkce/productdetails.aspx?I_ID=62810

Oem dediğiniz ne oluyor, bir de bunu bana verirler mi toplama bilgisayar ile, 180-190a geliyor

• Kesinlikle alırsan Windows 8 öneririm bende ön yargılıydım o kadar memnunum ki bilgisayarın açılması bile hızlandı. 3 Gün de tamamen alıştım iyi ki denemişim. İstersen özelden sana Windows 8 Enterprise 32/64 Bit sürümünü verebilirim..
    aynı faturada alırsan yasal oluyor almassanda farketmez benim aynı faturada değil boşveriyorum
    Kurmayı biliyorsan git bi pc ciden win 8 dwd si al bilmiyorsan götür bi pc ciye en fazla 50 tl ye kurarlar...
  • Dostum bence orj. gerek yok. Tercihlerimdeki kulustur notebooka bak. Ona win8 pro 32 bit kurdum nasil hizlandi gormelisin. Ha bu arada msdn surumu windows 8 nokta hata yok sadece kurduktan sonra program ile etkinlestiriyorsun. Isterseniz bana pmden ulasan herkese linkini verebilirim. 5 tane bilgisayara kurdum nokta sorun yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.