arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?
son 4 pazar keyfini çıkarak ama çok soğuk hele Ankara ayaz :(
ben sevmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: citcit
tekirdağda soğuk tertip evde takılıyoz işte yalnız değilsin
quote:
Orjinalden alıntı: MURAT0684
son 4 pazar keyfini çıkarak ama çok soğuk hele Ankara ayaz :(
evet arkadaşlar başka sevmeyen yok mu ya?sadece 1 kişi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tek_59
ben sevmiyorum
quote:
Kışın askere gidiyoruz Allah yardımcımız olsun.
quote:
evet arkadaşlar başka sevmeyen yok mu ya?sadece 1 kişi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tek_59
ben sevmiyorum
quote:
bende geldiiim : ) çok diil az sevmem ama ben
cümleten selamun aleyküm milletim tertiplerim
tertipler nerdesiniz ya kaç gündür giremiyordum şimdide siz yoksunuz. hala istanbuldayım fırsat bulursam giriyorum nete,ama kimseyi bulamiyorum.ya gecen cuma gecesi ankarada kaldım bi gece o ne soğuk ya dondum.gerçi merkeze girmeden devam ederim dedim gölbasında zorla bi otel buldum orda kaldım ama ii soğuk vardı ankaralılar Allah yardımcınız olsun.neydi o papatyamı patalya mı neydi bide gölun sogugu geliyordu kesin.hadı orayı gectim istanbulda dün neredeyse ucuyordum nası yagmur yağıyo amaan antebımın gözünü seveyim.inş salı gunu antebe gectiğimde görüşürüz bidaha belkı. kendinize ii bakın
herkese slm.arkadaşlar sanırım sınır ötesi harekat falan olmayacak.bu işi nasıl çözecekler bilmiyorum.inşallah bize nasip olur gidince bikaçtanesini avlamak.
acil çıkış tertipler çıkmam lazım yarın üniverstemı ziyarete gidecen ordan nete girebilirsem görüşürüz. Allaha emanet olun. muhabbetle..!!
tertipler herkese selamlar; forum biraz tenhalaşmış benimde sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.Belki gecmiştir daha once bahsi bilmiyorum ama şimdi bu ilk gun git son gun git olayı ile ilgili ben ce ordu bu kayıtların hepsini toplayıp onlar uzerinden işlem yapar. Sonucta optik form okunacak onuniçin ilk gun gitme ile son gun gitme arasındaki tek fark yagunluk nedeniyle fazla beklemek olabilir bence.
aynen öyle tertip.1-2-3 aralık tarihlerinden birinde gitte ne zaman gidersen git.
quote:
Orjinalden alıntı: rusenali157
tertipler herkese selamlar; forum biraz tenhalaşmış benimde sizlerin fikrini almak istediğim bir konu var.Belki gecmiştir daha once bahsi bilmiyorum ama şimdi bu ilk gun git son gun git olayı ile ilgili ben ce ordu bu kayıtların hepsini toplayıp onlar uzerinden işlem yapar. Sonucta optik form okunacak onuniçin ilk gun gitme ile son gun gitme arasındaki tek fark yagunluk nedeniyle fazla beklemek olabilir bence.
sınava ankarada girecek tertipler hangi gun girecekler. Ben normalde ankarada oturuyorum ama su sıralar ziyaret gezme vb. nedeniyle göcebe sayılırız. Ben etimesgutta ilk gun girmeyi dusunuyorum. Yogunluk vb durumlarla ilgili bilgisi olan arkadas varmı etimesgutla ilgili. dunyanın en buyuk tumeni diye geçiyor yanılmıyorsam.
Son dakika haberi kaçırılan 8 asker tutuklanmış ve Van askeri mahkemesine sevk edilmişler.. ben videolarını izledim o niğdeli asker dışındakilerin hepsi hain gibi konuşuyorlardı..
Kaçırılan 8 asker tutuklandı
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 8 asker, çıkarıldıkları Van Askeri Mahkemesi tarafından tutuklandı. Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı’na çıkarılan 8 asker, "Suçun vasıf ve mahiyeti askeri disiplini aşırı derecede sarsmış olması, Büyük zararlar doğuran emre itaatsizlikte ısrar suçunun işlendiğini gösteren kuvvetli delilerin bulunması ve izinsiz olarak başka ülkenin topraklarına geçmek" gerekçeleriyle tutuklu yargılanacak.
Ankara’da Genelkurmay Başkanlığı’nca yapılan soruşturmadan sonra Van’a gönderilen 8 asker, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Askeri Savcılığı’na çıkarıldı. İfadelerine yeniden başvurulan 8 asker, "Suçun vasıf ve mahiyeti askeri disiplini aşırı derecede sarsmış olması, büyük zararlar doğuran emre itaatsizlikte ısrar suçunun işlendiğini gösteren kuvvetli delilerin bulunması ve izinsiz olarak başka ülkenin topraklarına geçmek" suç ve gerekçeleriyle tutuklanma talebiyle Askeri Mahkeme’ye sevk edildi.
Askeri Mahkeme 8 askerin ifadelerini aldıktan sonra, tutuku yargılanmalarına karar verdi. Tutuklanan askerler Van Askeri Cezaevi’ne gönderildi. Van Barosu tarafından görevlendirilen Av. Ramazan Korkmaz, sanık askerlerin ifadelerinde söz konusu suçlamaları reddettiğini ve emre ittiatsızlık yapmadıklarını belirttiklerini söyledi.(ANKA)
EMRE İTİATSİZLİKLE ISRAR NE DEMEK BİLİYOMUSUNUZU BUNLARIN HAYATI KAYDI
Adamların başına gelmeyen kalmadı.. Bunların işi zor en çok o niğdeli askere üzülürüm..
quote:
Orjinalden alıntı: ege222
Adamların başına gelmeyen kalmadı.. Bunların işi zor en çok o niğdeli askere üzülürüm..
bırak ya iyi oldu çok iyi olmuş hemde
kardeşim senin yanında silah arkadaşın ölüyor. 200 pkklı mekan basıyor sen hiç bir bok olmadan teslim oluyorsun.
kesin bu zırtmaclar. hiç çatışmadan teslim olmuşlardır. hadi teslim oldun neden gittiğin yerde pkklılarla gülerek el sıkışıyorsun
senin daha bir hafta evel 13 tane silah arkadaşın şehit düşmüş yanında sende esir düşmüşsün bunlar çadırda pkklılarla enseye toka göte parmak
gırgır muhabbet yapıyor. çok iyi olmuş
DAHA DA BETER OLSUNLAR
Bu vatanın ekmeğini yiğip bu vatana ihanet edenler, gün gelir ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler....
Önceki sayfalarda uzun uzun tartışmıştık. Gelinen noktaya baktığımızda düşüncelerimizde hiçte yanılmadığımızı gördük. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz