Şimdi Ara

31.000 tl ye bu punto alinirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beğendiyseniz alın, ama bence suzuki swift 1.2 otomatik de bakın, 7 hava yastığı abs esp japon sağlam motor..
  • Puntolara bir ara ben de bakıyordum ama 1.4 motora 77 beygir de ne oluyor arkadaş...Arkadaşımda var, bassan gitmiyor araba...
  • 1.4 Multiair 105 bg modeli de mevcut ama %100 bir LPG uyumu söz konusu değil...
  • 2013 Punto 1.4 Lounge Otomatik 3000 km'de boyasız araç 32750 TL'ye geçen hafta Edremit'te satıldı. Fiyat olarak baz alabilirsiniz.
  • sorunsuzluk abidesi,çok uzun ömürlü,ödül canavarı 1.3 multijet motor sanki punto için üretilmiş bir motor,,,kasa hafif bu yüzden motor zorlanmıyor,birkaç ufak modifikasyonla (yazılım,kat iptali,performans filtre,spor yay gibi) inanılmaz performans artışı ve gerçekten çok keyif veren bir sürüş dinamiği elde ediliyor,,, punto alınırsa muhakkak dizel alınmalı,tasarruf ve performansın tadını çıkarmalı,,araba sana binmemeli sen arabaya binmelisin
  • sunroof u salla dizelini al bence.
  • temiz dizel fiyatları 39 bin tl civarlarında. o yüzden benzinli düşünüyorum, yoksa kesinlikle dizelin mantığının farkındayım. bir de bu aracın dışında linklerdeki araçları da buldum ama kafam karıştı, galericinin verdiği fiyat bunlardan daha uygundu, ve arabası da çok temiz görünüyordu. diğer bilgiler için hepinize teşekkür ederim. bu araçlar ile kıyaslayınca önce hangisine bakmalıyım sizce, işten fazla izin de alamıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-orjinal-fiat-punto-evo-cam-tavan-siyah-incimi-satiyorum-132197554/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-yil-hediyeniz-benden-super-bir-arabaniz-olsun-148380337/detay

ilan tarihleri eski ilkinin ama sahibini aradım hala satmamış aracını, ikinci ilanda ise adam macunla çizikleri kapatılır dedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.