Şimdi Ara

309D4 VE 6994s ?? mono anfi önerileriniz lütfe yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

309D4 alACAĞIM fiyatı 125 tl
    yetkili bayilerde 250 civarı diyenler oldu
    1- sizce bu 125 tllik de orjianlmidir aynı şekilde ts-a6994s 110 ??
    bunlar orjinalmi orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim??

2- 6994s leri teyiplemi besleyeyeim woofer içinde mono anfimi alayım sadece yoksa hem wooferi hemde ovali anfiylemi besleyeyim??

3- 309d4 için 2 ohmda 500 rms veren mono anfi önerileriniz nedir anfinin rms si mi woferden yüksek olsa avantajlı olur yoksa aynımı olması lazım...

4-birde 309 için kabin litresi kaç olmalı ben fazla sert olmayan güçlü bass vurmasını severim

5- kablo içi 4awg 8ga felan var bunlar ne demek hangisini önerirsiniz??

6- 309d4 için kabin litresi. port uzunuluğu kaç olmalıdır yada hazır almamımı önerirsiniz,kabin bilgilerini verirseniz sevirim .

ses kalitesi olarak kuzende 2x jbl 75.2 2xjbl gt4 12 ve 2 çift oval vardı bass sesleri süper tatlı ve güçlüydü ona göre 309 d4 ün sesi nasıldır.. herkesE Çok Teşekkürler Hayırlı bayramlar...

işte ürünler

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kapinda-ode-sok-kampanya-1400luk-cift-bobin-pioneer-bas-30cm-48967799/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-600-walt-pioneer-kolon-2li-oval-sok-kampanya-kapinda-ode-54205757/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansahin233 -- 31 Ağustos 2011; 15:39:42 >

• Sahte 309 olmaz, daha doğrusu sahte Pioneer olmaz
    Zaten sahte Pioneer ı 2 saniyede anlarsınız
    Hem wooferların sahtesi olmuyor, kolonlarında sahtesi olmuyor
    Genelde teyplerin sahtesi var onu da anlamamak başarı olur
    309 un kutusundan çıkan kağıtlarda kabin ölçüleri vardır muhtemelen
    Teyp çıkışlarını kullanmak iyi olmaz, hem güçsüz hem kalitesi düşük hem de teyp çok ısınır kullanılırsa
    awg ve ga aynı şey, Amerikan kablo kalınlık ölçüsü, sayı küçüldükçe kalınlık artar, 4 ve 8 awg amfiler için kullanılır
    Stereo amfiler genelde kolonlar ve midler içindir, bass bağlarsanız biraz zorlamış olursunuz, çünkü basslar kolon ve midlerden daha çok güç çekerler
    Bunun için mono amfi daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 29 Ağustos 2011; 19:10:58 >
  • cevap için çok teşekkürler arkadaşım. yarın alacağım bana 2 ohmda 500 rms civarı güç verebilecek 300 tl civar mono anfi önerirmisin 309d4 le kaliteli ve stabil çalısabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansahin233

cevap için çok teşekkürler arkadaşım. yarın alacağım bana 2 ohmda 500 rms civarı güç verebilecek 300 tl civar mono anfi önerirmisin 309d4 le kaliteli ve stabil çalısabilecek

xetec 600.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansahin233

cevap için çok teşekkürler arkadaşım. yarın alacağım bana 2 ohmda 500 rms civarı güç verebilecek 300 tl civar mono anfi önerirmisin 309d4 le kaliteli ve stabil çalısabilecek

sound magus x402 veya dk600
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.