Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3080Ti Arıyorum Satın Al 22 Eylül 2023 20:05 1 1 3080Ti Arıyorum Sıfır zaten artık pek mümkün değil ama en azından mining görmemiş, içi açılmamış ve güvenlik barkodu üzerinde olan temiz bir kart alıyorum. Kartını yükseltmek için satacak birinden; sadece oyun, çizim işlerinde kullanılmış bir kart olsa tadından yenmez. Kutu ve fatura olmalı, garantisi bitmiş olsa da olur. Garantili tabii ki çok daha güzel olur ama benim bütçe aralığıma denk gelmez muhtemelen. Max bütçem 12.000 TL'dir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 TB Nvme m.2 SSD'li Steam Deck+Dock+Case [SATILDI] 3080Ti Arıyorum [SATILDI] 13400, 13600 Arıyorum