Şimdi Ara

308, corolla, civic ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gyrmann

308 cok yenı bir araç.
    klasik peugeot gibi olursa sorunlar yasarsınız.3 senede turk yollarında dagılır araba.
    honda ve toyota bu yon ile cok daha dayanıklıdır.
    benzınlı mı dizel mi tercihini vermeniz lazım ilk once ama.
    benım tavsiyem honda civic

sanmam dostum iscilik ve malzeme kalitesi ile 307 den cok farkli.
    ama tabi zaman lazim

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

308 cok yenı bir araç.
    klasik peugeot gibi olursa sorunlar yasarsınız.3 senede turk yollarında dagılır araba.

ama tabi zaman lazim

haklısın ceyhun.bende inceledim araci.malzeme kalitesi falan ciddi anlamda artmiş 307 ye gore.tasarım zaten hep iyidir fransizlarda.
    ancak yuruyen aksaaminin belli olmasi için beklemek lazım derim.nitekim 407 de iyi değil bu konuda(bizzat yasadık)
    ve sanırım cok fazla da 308 satılmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

civic alma zaten 4yıldızı var..Sakın..aklından bile geçirme..

imzanızla cok catıştı yazdıklarınız

quote:

quote:

308 cok yenı bir araç.

ama tabi zaman lazim

haklısın ceyhun.bende inceledim araci.malzeme kalitesi falan ciddi anlamda artmiş 307 ye gore.tasarım zaten hep iyidir fransizlarda.
    ancak yuruyen aksaaminin belli olmasi için beklemek lazım derim.nitekim 407 de iyi değil bu konuda(bizzat yasadık)

dostum bir sacmalik var izmir bayi ile gorustum 3 tane gri duruyor herkez siyah siparis veriyormus siraya girenler olmus bu renk için

ben izmirde nezaman 308 gorsem siyah cikiyor. ama sanirim beklenen gibi satmadidan cok araç yok ellerinde istenilen model

• quote:

quote:

quote:

quote:

308 cok yenı bir araç.

ama tabi zaman lazim

dostum bir sacmalik var izmir bayi ile gorustum 3 tane gri duruyor herkez siyah siparis veriyormus siraya girenler olmus bu renk için

ben izmirde nezaman 308 gorsem siyah cikiyor. ama sanirim beklenen gibi satmadidan cok araç yok ellerinde istenilen model

doorudur ceyhun oda olabilir cunku siyah stil paketti sanırım gayet iyi duruyor du.
    ama işte dediim gibi ulkemız yollarina gore narin araçlar olan peugeotlar için benim fikrim beklemekten yanadir.
    cok yakın arkadasimin babasina 2.0 dizel full bi 407 aldik.
    motor canavar gibi gidiyor ama 50.000 km de bile olmayan aracın hertarafından ses geliyordu.deri dosemeleri bile gıcır gıcır otuyordu.
    açıkçasi benım cok sinirimi bozuyor bu durum.oysaki 96 model corollanıın(ailemde var) daha çıt ettigini gormedim.yada civic yada golf veya astranın vs vs.....
    mesela imzamda ki satılık 206 xs.satılık eniştemin araci.
    yol tutusu sınfına gore gayet iyi.o kasa için 1.6 90 hp lik motor cok cok yeterli.ancak o araca yapılan masrafı gel bide bize sor.simdi satıyoruz.heseyi gıcır gıcır yepyeni oldu.alıcısı uzun bir sure rahat eder ancak suna da eminim belli bir sure sonra tekrar sorun uzerine sorun acar araç.dogruya dogru yanı.araci satıyorum diye yalan soylııcek halim yok.begenen alır tabii.fiyatina gore spor ve guzel bir araç olsa da narin araçtır.hor kullanılmaya asla gelemez.
    işte korkum 308 de de aynı durumların olusmasi.bu sebeple ben olaya daha tedbirli yanaşma taraftarıyım.

• civic yada toyota arasında seçim yap bence

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2005 Üyesi.

ALIŞVERİŞ yaptıklarım: Noxco DH Yönetici.
  • arkadaşlar herkese cok teşekkür ediyorum.. ben en sonunda kararımı verdim, hamlemi yaptım ve aldım

Peugeot 308 Siyah HDI 110 HP Premium + Dinamik Paket + xenon far

araç geldiğinde kullanım izlenimlerimide aktarmaya çalışıcam, çünkü hiç bi yerde 308 hakkında kullanım anlatımları yok yok yok....

bi arkadaş açtığım konuyu unuttuğumu yazmış ama ben her gün takip ettim yazılanları, tartışmaya katılmadan izledim. tekrar teşekkürler yazanlara

Orjinalden alıntı: ArAgOrNcHe

arkadaşlar herkese cok teşekkür ediyorum.. ben en sonunda kararımı verdim, hamlemi yaptım ve aldım

Peugeot 308 Siyah HDI 110 HP Premium + Dinamik Paket + xenon far

araç geldiğinde kullanım izlenimlerimide aktarmaya çalışıcam, çünkü hiç bi yerde 308 hakkında kullanım anlatımları yok yok yok....

bi arkadaş açtığım konuyu unuttuğumu yazmış ama ben her gün takip ettim yazılanları, tartışmaya katılmadan izledim. tekrar teşekkürler yazanlara

ben dizel 110 test ettim araç harika motor sesi iceri az aliyor arka amortisorler biraz sert rakiplerine gore okadar.

bence cok dogru secim kazasiz belasiz kullanmani dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.