Şimdi Ara

307 YOL BİLGİSAYARI SORUNU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
19.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende 1 aylık kullanılmış sıfır gibi temiz kendi 207 aracomdan servis tarafından sökülme( bir üst model dt ekran takıldıgı için) yol bilgisayarı ekranı var istiyene uygun bir fiyata verebiliirim tüm 308 yeni 307 ve 207lere uygundur ama eski 307ler için servise sorun uyuyorsa 550 YTL vermenize gerek yok anlaşırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAS207

arkadaşlar bende 1 aylık kullanılmış sıfır gibi temiz kendi 207 aracomdan servis tarafından sökülme( bir üst model dt ekran takıldıgı için) yol bilgisayarı ekranı var istiyene uygun bir fiyata verebiliirim tüm 308 yeni 307 ve 207lere uygundur ama eski 307ler için servise sorun uyuyorsa 550 YTL vermenize gerek yok anlaşırız

hocam sen DT ekran mı taktırdın?

bu arada sendeki ekran faz 1 lere (kronik sorunlu olan modeller) uymuyor malesef
  • ayni dert benim 407 dede var servise goturdum 250euro parca parasi istediler asayukari turkiye fiyati ile aynisayilir

ama forumda tanistigim bir usta tamir olabilecegini sicaktan entegrelerden birinin yanmis olabilecegini yada soguk lehim olabilecegini soylemisti

servis hic bir zarari olmadigini soyluyor ama insanin canini sikiyor baktikca ekran kara sonuk gorunce icim de karariyor

arac calisinca ayarliyorum climayi sonra ekrani kapatiyorum isinmiyor lazim olunca aciyorum isimi gorunce tekrar kapatiyorum

407 de dark tusu koymuslar problemin olacagini onlar biliyorlarmis ki bu tusu koymuslar sanirim
  • dostum nasıl bir karanlık
    şimdi ekranın arkasında 3 adet led var
    bu ledler ekranın aydınlatılmasını sağlıyor

ekranın sağında ortasında ve de solunda var bu ledler
    sendeki karanlık nerede
    lokal bir karanlık mı
    büyük ihtimal ledlerden biri patlamıştır

geçen hafta benimde ekranın orta kısmı karanlıklaştı
    gittim servise 1 dakikada değiştirdiler
    para da almadılar
  • ekranda silinmeyledir kararma oluyor her tarafinda cizik cizik

307nin kini sokmesi rahatti ama bunu ellemedim daha yakinda soker bakarim insaallah ledler patlamistir ama sanmiyorum arac ilk calistinda ekran piril piril gosteriyor sonra arac isindikca ekranda isiniyor ve agir agir kararmaya basliyor

burda servise goturdum deyisecek dediler

bende zarari olmadi icin deyistirmedim

malum bakarsin izinden sonra satarim

gozum yine de peugeotta alirsam 607 seri 2alacagim bayiliyorum onlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

dostum nasıl bir karanlık
    şimdi ekranın arkasında 3 adet led var
    bu ledler ekranın aydınlatılmasını sağlıyor

ekranın sağında ortasında ve de solunda var bu ledler
    sendeki karanlık nerede
    lokal bir karanlık mı
    büyük ihtimal ledlerden biri patlamıştır

geçen hafta benimde ekranın orta kısmı karanlıklaştı
    gittim servise 1 dakikada değiştirdiler
    para da almadılar

Ohhh bee rahatladım benimki... sağ tarafıda var ... saat ve derece bölünde ama normalde oranın ışıgı yanıyor yani saati felan gösteriyor ama işte digerinden sönük bi şekilde benimkininde ledlerinden biri patlamış o zaman gidip degiştireyim umarım burda degiştirirler ..
  • Arkadaşlar bu 307 DASH TOP DISPLAY' in çıkma yada ikinci elini (sağlam olma şartı ile) nasıl ve nereden buluruz? Ebay biraz sakat gibi geldi 1 aydır malzeme bekleyenler var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serbulent_2626

quote:

Orjinalden alıntı: alpimis

Servis kesin çözer yenisi takarak..Ocak ayında bende sormuştum 305 ytl istediler. Bende ki araç çalıştıktan 10-15 dak sonra ısınınca silikleşiyor. Yaz kış fark etmiyor. Söküp içini açıp Vestel servisi arkadaşa ( elektronikten iyi anlar ) götürdüm. Lcd ekran, karta şerit film ile bağlı, temas noktaları üretimden kaynaklanan becerisizlikten dolayı ısınınca iletkenliğini kaybettiğini söyledi. Yenisini alıp doğru çöpe yani, yada bununla yaşamaya alışmalısın. Ben alıştım.

Bugün servisle konuştum. Klasik cevap değiştirmeniz lazım, tamirat olmaz dedi. Parça fiyatı nedir diye sorunca yedek parça bölümüne aktardı ve muhteşem bir cevap verdi:
    526.00-YTL (Sadece Parça Fiyatı İşçilik hariç)

Bugün de denedim sıcaklık tam 28 derece olunca silinmeye başlıyor ve 36 derecede silinme iyice artıyor..Ne yapalım böyle kullanacağız artık

ben şimdi erlere sordum
    331 ytl o ekran
    ayrıca yeni kasa premium 307 ekranı bile 510ytl

biraz kazıkçı o servis
    bence değiştir

• arakadaşlar ekranı değiştirmek için hiç uğraşıp para vermeyin ekranın arkasında 3 tane ampul var değiştirin işiniz hallolur maliyeti 5 tl
  • arakadaşlar ekranı değiştirmek için hiç uğraşıp para vermeyin ekranın arkasında 3 tane ampul var değiştirin işiniz hallolur maliyeti 5 tl
  • peki o 3 ampülü biz değiştirebilirmiyiz?yani nasıl sökecezzz??
  • kavakya ampülleri değiştirdim ancak sorun yine çözülmedi ? Ekran sıcakta yine silikleşiyor.
  • Ampülle alakası yok bende kendimi tatmin etmek için kaç defa değiştrdim ampülleri ama ekran gitmiş.Şöyle istanbulda bi elektrikçi olsa şunu yapcak ne güzel olcak
  • bence içinde alan olcak soğutucu mini fan gibi bişi atacan :D yada su soğutma aynı sorun bende de var klima çalışırken bi deneyeyim. Saati okuyamıyorum o kötü oluyor.
  • valla ben bazı forumlarda 206 quiksilver modellerin ekranlarında böyle bir sorunun olmadığını ve çıkmasının takılabileceğini duydum.ama buralarda çıkmacılar olmadığından alıp deneyemedim.deneyenler olursa burda paylaşsınlar herkese faydalı olur.
  • merhaba arkadaşlar.. aynı sorunu bende yaşıyordum.. sorun lcd nin içindeki şeffaf ekrandaymış.. lcd display screen diyorlar avrupada.. bu parçayı getirdim ve sorunum çözüldü.. elimde 4 tanede fazladan var isteyene satabilirim 60 tl den teşekkürler..
  • arkadaşlar merhaba bende de 2002 193.000 km de triptonik 307 var. yaklaşık 3 ay kadar oldu alalı hiçbir sorunu yoktu. aracımı çok sevdim. onu kesinlikle belirtmek isterim ama işte kronik hataları var. hatta ilk aldım servise gittim ful bakım dediler 1000 TL yi buldu tiriger filan hepsi degişti. neyse sorunum şu 3 gün önce uzun yolda birden D modundan triptonige geçiremedim aracı. sonra durdum ve kontagı kapadım açtım. düzeldi 10 km filan gittim yine aynı ne zman triptonige alsam 3. veya 4 kez de sıkıştırıyor gibi olup 3 defa bipp sesi geliyor ve arac kendini korumaya alıyor sanırım 3. viteste kalıyor o şekilde degişmeden devam ediyordu.. 1 kaç gün şehir içi gezdim sorun yaşamadım. sonra geri dönüş yolunda yine aynı arıza. 1 servise ugradım beraber denedik ekranda '' Automatic Gear Fault '' hatası veriyor , bilgisayara bagladık ve hata olarak '' ARALIKLI ARIZA PATİNAJ ( KAVRAMA/FREN ) diye uyarı verdi. şanzıman içinde ki balataların degişecegini yagın degiştirilecegini tahmini masrafın 1500 TL civarı olacagını söyledi. sonra başka servise gittim o da sadece valflerin degişecegini ve yagın degişecegini 600 TL masrafı oldugunu söyledi. başkası sadece balaatları degiştireyim valfleri temizlerim içindeki filtreye dokunamam birde yagını degiştireyim 800 TL olur dedi. digeri full yapacaaz 2450 TL dedi. ve genelide şanzımanı revize yapacagıoz diyor. sizce ne yapmayalaım. ??? allah aşkına bilen birisi yardımcı olsun aractan sogumak istemiyorum. bu bu kadar büyük bir arıza olabilirmi. vites 3. viteste geçişte hafif bir bagırma yapmayada başladı sanki.

• emresneijder E kullanıcısına yanıt
    Emresneijder nasil baglanti kuralim sizle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.