Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: devil18 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
85
Favori
81.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • camsil C kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar gönderilen her parçanın gümrük vergisi çıkıyor. İstediğin kadar yeni ürün değil, tamir ürünü diyin dinlemiyorlar. İtiraz edilenilir ama değer mi de bilmiyorum.

    Filtre hediye gönderiyorlar gümrük para alıyor, başlık bozuluyor yenisini gönderiyorlar vergi çıkıyor. Parça değişikliklerinde bi süpürge kadar vergi ücreti ödemişimdir şimdiye kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt

    Hocam nasıl bir vergi ödediniz bilmiyorum ama örnek vermek gerekirse; filtreler için 88TL, yatak başlığı için de 144TL vergi ödemişim ben. Bozulan veya bozuk gelen ürünler için firma eğer ücretsiz parça gönderirse sadece bu tarz ufak ücretler bizler tarafından ödenir ve bana göre çok makul fiyatlar.

  • ergungunes E kullanıcısına yanıt

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum. Mutfak vs kaba icin aldık, gayet de memnunuz. Derin temizliklerde kullandıgımız agır makineyi kullanmaya gerek kalmıyor pek. Yatak fırçası talep ettim içinden cıkmadığı için. Onu da gönderdiler şuan kargoda. İadesini yaptılar sadece kargo ücretini ödedim. Çok güçlü degil ama cok ise yarıyor bence. 3bin tl için performansı iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergungunes E kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Yatak fırçası olayını ben sorduğumda şöyle açıkladılar;

    -Geçmişte bir zamanda satış personelimizin süpürge bağlantısına yanlış video yüklemesi, bu videonun içeriğinin yatak fırçasını içermesi. Buna bağlı olarak etkilenen kullanıcılara yatak fırçası gönderildi.


    Yani, her isteyen kişiye yollamıyorlar. Bu durumdan etkilenen kişilerin mağduriyetini gidermek için yapılan güzel bir davranış. Bana da aynı sizin anlattığınız gibi, sadece kargo ücreti karşılığında, yatak fırçasını yollamışlardı.

  • spintirea kullanıcısına yanıt
    3 defa Amazon üzerinden yatak başlığı için msj attım her seferinde bana işçi bayramı için verildiğini söylediler bu sefer kendi sitesinden mail atıcam bakalım ne diyecekler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • createman kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum yaz basinda tatil paketleri oluşturmuşlar onlarda vardı bed brush. Şimdi yok istesenizde yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Amazon üzerinden ürünü satın almak istediğinde taksit seçeneği çıkmıyor. Başka yurt dışı ürünlerinde çıkıyor. Amazona sorduğumda ise dönemsel olarak taksit kampanyası yapabildiklerini söylediler. Ürünü peşin fiyatına alanlar var ise ve daha sonra bankadan taksitlendirme yaptıysanız eğer, ne kadar bir vade farkı oluştu?

  • Salih52 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu bankadan bankaya değişiyor maalesef. Eğer varsa Enpara Kredi Kartı'nı kullanın ve sonradan 6 taksite kadar bölebiliyorsunuz vade farksız.

  • sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Kardeş yaz başında diyorsun da açbir ay önce alan kişiler ücretsiz gönderildi yazıyor benden önce benimle birlikde benden sonra alan bir çok kişiye de talep ettik gönderildi yazmış demek bir tek bana denk gelmedi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • createman kullanıcısına yanıt
    Bu konu daha açılmadan beridir takip ettigim bir ürün. Satılan binlerceden birkaç kişi bed brush başlığı satışa çıkınca satın alıp paralarını iade aldılar. Satıcı ile görüşün. Gönderme mevzusu farklı bir konu. Gönderildi diyen görmedim daha.gozden kaçmışda olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben amazondaki yorumları da baya okudum hatta bazılarına başlık olmadığı için belirli tutarda ücret iadesi de yapılmış neyse sağlık olsun diyelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • createman kullanıcısına yanıt
    Satıcıyla mesajlasin. Bizdeki bu ısrar en sonunda firmayı ikna edecek. TR satışına özel bed brushla kutu yapsınlar. Dünya kadar ürün sattılar Amazon üzerinden Türkiye'ye. Kesinlikle tüketici tatafindayim ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sloooppp S kullanıcısına yanıt
    Bende o yüzden ısrarla kovalıyorum hocam biz burada ürünü alıp kullanıyoruz yeri gelecek filtresi yedek parçası da alacağız pili tükenecek pilini satacak ileriye dönük yeni model çıktğında memnun kalan kişiler yeni modelini de alır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Salih52 kullanıcısına yanıt

    30 kasımda vakıf world ile aldım,

    sonradan ücretsiz 6 ya böldüm..

  • Greenote için yeni model çıkmış GSC60. 1000TL kuponla yine fena fiyata gelmiyor. İçeriğindeki başlıklar ve teknik özellikler baya iyi görünüyor. İki HEPA filtreli, bir tane yeni motor hava çıkışına koymuşlar Dyson gibi.



    amazon
    Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33000Pa, Dokunmatik Ekranlı Akülü Torbasız Elektrikli Süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, 10'u 1 Arada Ultra Sessiz Akülü Elektrikli Süpürge
    https://www.amazon.com.tr/Greenote-GSC60-Elektrikli-Dokunmatik-Torbas%C4%B1z/dp/B0CHFMLNCY
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

    Şimdi sipariş verdim ben de. Bu sabah kampanya çıkarttı Amazon. 3 taksik ile aldım bakalım 3380tl oldu fiyat

    Yeni model çıkmış bir de ama 8binleri buluyor fiyatı vergi ile 🤦🏻‍♂️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    Valla ekstra bir HEPA filtre dışındaki diğer özellikler bu para vermeye değmez bence.

    Bizim aldığımız süpürgeler de gayet performanslı.

    Çok fazla başlık eklemişler kutu içeriğine (çok talep geldiği için) bir de dediğin gibi ekstra HEPA filtre var dysonlardaki gibi.

    Bu fiyat bence pahalı.

    Yine de alan arkadaşlara hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yatak başlığı da geldi, tek kelimeyle efsane bence. Koltukta denedim ne var ne yok aldı. Uç kısmını cok mantıklı yapmışlar. Kedi köpek tüyü uçuşan evler için çok iyi bence.

  • Hayırlı olsun herkese özellikle alanlara soruyorum bizde düşünüyoruz da kaç sene garantili, garanti süresinde cihaz bozulursa ne yapıyoruz nasıl garantiye gönderiyoruz (yetkili servisi yok herhalde)müşteri hizmetleri ilgili midir ??

    Yani kısacası satış sonrası hizmetleri (garanti yedek parça vs) nasıl oluyor ???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1adana01 O kullanıcısına yanıt
    Garantisi 3 yıl ve sorun olduğunuzda firmaya yazıyorsunuz onlar ilgileniyorlar. Genel olarak sorunlu parçayı değişirler, tamir olmaz. Parçadaki sorun siz kaynaklı ise de yedek parçaları Amazon üzerinde mevcut ve pahalı da değil. İlgi olarak benim deneyimledigim kadarıyla çok ilgililer. Sözlerinde duruyorlar ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Zaten böyle olmasa Amazon üzerinde kablosuz
    süpürge kategorisinde en çok satan model olamazlardı. Ben genel olarak memnun kaldım diyebilirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.