Şimdi Ara

3008 Android auto ve mirrorlink çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
26.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: superegoid

Telefona android auto apk sı indirdim kurdum..daha önce telefonda android auto kuruluyken usb yi bağlayınca otomatik açılırdı..

Şimdi mirror linkle bağlandı diyor ve samsung un car mode programı açılıyor.. android auto açılmıyor..

Tuhaf..ne yaptıysam olmadı.
    Telefon ayarlarından varsayılanı değiştirebiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde android auto bizde olmadığı için kullanılamıyor. Ancak mirrorlink samsung da donma yapıyor. o yüzden internet üzerinden apk olarak son sürüm android auto indirip deneyin ben öyle kullanıyorum
  • Konuyu hortlatıyorum ama belki biri dua eder :)

Benzer bir sorun benim de başıma 2018 model peugeot 308de geldi. Araçta aylarca güzel güzel Android Auto kullandıktan sonra bir gün bir anda aynı şekilde medya içeriği yok diye hata almaya başladım. Farklı kablolar denedim, USB debugging açtım kapattım falan filan uğraştım olmadı. Çok araştırdım hiçbir forumda çözümünü bulamadım. Sonunda çözdüm kendim

Ayarlardan Play Services'ı bulun. Güncellemelerini kaldırın ve verilerinin tümünü silin. Daha sonra play services diye Google'dan aratıp (play storedan aratınca çıkmıyor şu an ama Googledan tıklayınca play storeda açılıyor) tekrar güncellemesini yapın

Ha bu arada ben Google maps ve Android Auto için de aynı işlemleri yaptım öncesinde. (Android Auto yoksa apk mirror sitesi güvenilirdir, telefonunuzun cpu versiyonuna uygun olanı bulup kurun)

Ben sırayla önce Android Auto için sonra Maps için aynı işlemi yapmıştım ama düzelmemişti. Son olarak play services silme-güncelleme işlemini yapınca düzeldi. Yani düzelmezse Maps ve Android Auto için de aynı işlemi deneyin.

Umarım birilerinin işine yarar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, sağolasın.

Arkadaşlar bende işe yaradı. Samsung Note 8 telefon kullanıyorum. 2018 model 5008 de uzun süredir kabloyla Android Auto ya baglanıyordum. Daha sonra hata vermeye başladı. Kablo değişimi işe yaramadı. Bu mesajda arkadaşın belirttiği gibi "Ayarlar/uygulamalar/google play hizmetleri/depolama " buradan "ön belleği temizle" yaptım ben.

Ayarlar/uygulamalar/Android Auto/depolama burada önbelleği temizle ve veriyi sil yaptım. Ayarlar/uygulamalar/Haritalar /depolama burada sadece önbelleği temizle yaptım. Kabloyu bağladım ve bağlandı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.