Şimdi Ara

3000tl butcem var nasil bir model onerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar konu başlıkta belirttiğim gibi. bu kadar butcem var. normalde fiyatlarına bakıp karar verirdim cok değişik fiyat politikaları var monster notebook. ne kadar eklersek o kadar ucuzluyor makine dediğim gibi 3000tl bütçe var amacım oyun oynamak. en az iki yil götürsün istiyorum. ileride her oyunu en üst seviyede oynatması da olur sadece eski performansını kaybetmesin yeter. bekleme olarak da en fazla 15 şubat civarına kadar bekleyebilirim. ikinci dönem ogrenci değişim için yurtdışına gidecegim çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

evet arkadaşlar konu başlıkta belirttiğim gibi. bu kadar butcem var. normalde fiyatlarına bakıp karar verirdim cok değişik fiyat politikaları var monster notebook. ne kadar eklersek o kadar ucuzluyor makine dediğim gibi 3000tl bütçe var amacım oyun oynamak. en az iki yil götürsün istiyorum. ileride her oyunu en üst seviyede oynatması da olur sadece eski performansını kaybetmesin yeter. bekleme olarak da en fazla 15 şubat civarına kadar bekleyebilirim. ikinci dönem ogrenci değişim için yurtdışına gidecegim çünkü.

Zaman konusunda sıkıntım var diyorsun. Hiç Monster'a bulaşma. Şubat'a kadar düzeltirler teslimat tarihlerini falan diye de düşünerek alışveriş yapma düzeltemiyorlar bir şeyi.

• Hocam neden notebook alıyorsun ki ? meraktan soruyorum. 3000tl ye süper bir masaüstü toplayabilirsin. seni 4-5 yıl götürür.
  • adam öğrenciyim yurtdışına gidecem diyor napsın masaüstünü bence asus n56vz veya msi ge 60 alabilirsin 2500 civarı fiyatları
  • pardon hocam okumadım sonunu.
  • Asus n56vz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung NP700G7C - Asus G55VW gibi modeller indirimle alınabilir. Şubata kadar bekleme imkanın varsa farklı konfigürasyonlarda daha yeni modeller de gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sende hemen teslim fiyatlarina baq ve msi kasasi ve 17 inc serisini secmende.fayda var bi muddet sonra 15.6 inc cook ufak kalio e.kartida 675 mx kesin olarak al cook fark.var

• arkadaşlar açıkçası şu ana kadar birçok üst düzey markanın notebook kullandım bu seferde monster almak istiyorum bu nedenle de diğer markalara pek sicak bakmıyorum. arkadaşlar teslimat gecikiyor demiş, peki ya ocak teslimat olanlar şubata kadar yetişir mi ?

• marta gelirse öp başına koy :D
  • arkadaşlar bende 3000 tl civarı bir notebook arıyorum. genelde çizim programları için kullanıcam. windows 8 çıktığından beri kafam karıştı. dokunmatik ekranlı bir notebook mu alsam yoksa normal bir notebookmu. dokunmatik ekranlı olmasının ne gibi bir artısı olabilir. genelde yorumlar hep win8 kullanacaksan dokunmatik ekran olması gerekiyor şeklinde olduğu için kafam karıştı. normal dokunmatik ekrana sahip olmayan bir notebookta windos 8 i performanslı bir şekilde kullanamıyormuyuz? kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. birde programlarla uyum sorunları yaşanıyormuş sanırım. o yüzden acil bir yardıma ihtiyacım var. asus n56vz-4255h modelini düşünmüştüm ama tavsiye edermisiniz?
  • up

• kendi yeni topladığım tertemiz olan sıfırdan farksız sistemimi satıyorum, bir göz atın isterseniz...

http://resim.donanimhaber.com/m_68770348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68770348

teşekkürler.
  • ustaaa benim teslim tarihim 24 ekim kesinleşmiş teslim tarihim 17-19 kasımdı şu an tarih 5 aralık ne arayan ne soran var sen düşün ona göre sipariş ver... Şu anda lanet okuyorum ..
  • up

• Başka marka düşün monsterden almanı hiç önermem.
  • bende imzamda ki bilgisayarımı satmaya karar verdim, daha doğrusu kesin karar vermedim ama istediğim rakamı görürse satıcam, araba için biraz nakite ihtiyacım var, tabii bu alet eldeyken ders çalışmakta kolay olmuyo :D 4000 civarı bi rakam istiyorum ilgilenen olursa özelden dönebilir. 15.11.2012 de 20 gün kadar önce teslim aldım. hayli yeni yanii... ;)
  • Ben laptopun yüzünü bile görmedim temmuzda sipariş verdim 16 ekimde teslim edilicekti 7 Aralık oldu laptopum başkasına satılmış parayı geri iade etmeden satmayız diyorlardı şimdi laptopu isteyince bekletiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Aralık 2012; 14:03:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.